nicpapa 25 Σεπτεμβρίου 2015 #101 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 βασικά θέλω να καθαρίσω και την αλτερναθερα γιατι εχει γεμίσει αλγη. νομίζω κάτι κάνει το excel άλλα δεν είμαι και σίγουρος για την συγκεκριμένη Ποια αλγη εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 25 Σεπτεμβρίου 2015 Author #102 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 green spot αν δε κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 25 Σεπτεμβρίου 2015 Author #103 Share 25 Σεπτεμβρίου 2015 σαν τριχα κοντη πρασινη πανω στα φυλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 26 Σεπτεμβρίου 2015 #104 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 Η green spot δεν είναι τρίχα. Βάλε καμιά φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 26 Σεπτεμβρίου 2015 Author #105 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 φωτος απο φυλλο με την αλγη και η αλτερναθερα απο πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 26 Σεπτεμβρίου 2015 #106 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσες ώρες έχεις αναμμένα τα φώτα και πόσα νιτρικά έχεις; Διοξείδιο έχεις μόνο το excel; Αν την πειράξεις με κανένα καλαμάκι ξεκολλάει; Για GBA (green beard algae) μου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 26 Σεπτεμβρίου 2015 Author #107 Share 26 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) νιτρικα 5-10 φωτα 8 ωρες no2 0 gh 14 kh 4 δικολα ξεκολλαει και ειναι και στο τζαμι.. το excel βοηθαει παντως Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2015 - kostas3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 27 Σεπτεμβρίου 2015 Author #108 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 γεννησε και το γκαπυ μου, τι κανω? τα εχω σε γεννηστρα και ετριψα λιγη τροφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 27 Σεπτεμβρίου 2015 Author #109 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 την ψιλοκομμένη τροφή tropica δεν την τρώνε. κρόκο αυγού δεν τον τρώνε. έβαλα μια παλιά τροφή για αρτεμια (τροφή για αρτεμια , όχι τροφή από αρτεμια) την τρώνε νομίζω. αλλα δεν φαίνονται και πολλά πράγματα γιατί είναι πολύ μικρά . αύριο θα πάρω μια τροφή για γόνο , πια να πάρω? 35 γκαπι και βάλλε είναι...έβαλα και λιγο κερατοφυλλο στη γεννηστρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 27 Σεπτεμβρίου 2015 Author #110 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 50 γέννησε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Σεπτεμβρίου 2015 #111 Share 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ φτιάξε την ψαροσυνθεση σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 28 Σεπτεμβρίου 2015 Author #112 Share 28 Σεπτεμβρίου 2015 καμιά συμβουλή για την bga? νομίζω ξαναβγαίνει σιγά σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 28 Σεπτεμβρίου 2015 #113 Share 28 Σεπτεμβρίου 2015 (edited) Διάβασε το θέμα με τις άλγες γλυκού νερού. Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2015 - AgMa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Σεπτεμβρίου 2015 #114 Share 30 Σεπτεμβρίου 2015 Άλγες Γλυκού Νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 2 Οκτωβρίου 2015 Author #115 Share 2 Οκτωβρίου 2015 μετά απο αλλαγή νερού το νερό μου έγινε θολό... 4 μέρες τώρα...τι να κάνω? δεν ξέρω τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 2 Οκτωβρίου 2015 #116 Share 2 Οκτωβρίου 2015 μετά απο αλλαγή νερού το νερό μου έγινε θολό... 4 μέρες τώρα...τι να κάνω? δεν ξέρω τι φταίει Θυμισε μου πόσο καιρο τρέχει το ενυδρειο? Εβαλες και αυγα μέσα ? Excel ειχες κανει υπερδοσολογια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 3 Οκτωβρίου 2015 Author #117 Share 3 Οκτωβρίου 2015 κρόκο έβαλα για τα ψαράκια άλλα ούτε 1 γραμμάριο. διάβασα μετά ότι κάνουν και οι τριμμένες νιφάδες και έβαλα από αυτές. ναι excel υπερδοσολογια για μια εβδομαδα αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα , καθάρισαν όμως οι christmass moss, ποια άλγη είναι αυτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 6 Οκτωβρίου 2015 Author #118 Share 6 Οκτωβρίου 2015 GBA και αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Οκτωβρίου 2015 #119 Share 6 Οκτωβρίου 2015 GBA και αυτη? ποια? φώτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 6 Οκτωβρίου 2015 #120 Share 6 Οκτωβρίου 2015 Την από πάνω φώτο λέει αλλά δεν μπορώ να διακρίνω κάτι. Βάλε καμιά πιο κοντινή-καθαρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 10 Οκτωβρίου 2015 Author #121 Share 10 Οκτωβρίου 2015 (edited) ορίστε φώτο.. πείτε μου πως δεν είναι bba... το χαλίκι έχει άλγη ΜΟΝΟ σε αυτό το σημείο στη φώτο, πουθενά αλλού Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2015 - kostas3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Οκτωβρίου 2015 #122 Share 10 Οκτωβρίου 2015 Στο χαλικι πρεπει να ειναι bba , και στον κορμο hair ? Για δες και απο τις εικονες στο φορουμ, μιας και τα βλεπεις καθαροτερα εσυ. Αφαιρεσε τημ απο το χαλικι ρουφωντας το και στον κορμο ή τον βγαζεις και τον καθαριζεις , ή ριχνεις τοπικα με μια συριγκα excel -οξυζενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 20 Οκτωβρίου 2015 Author #123 Share 20 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα σε όλους μπορείτε να μου πείτε τι τεστ νερου να παρω για να ειμαι καλυμμένος ως προς την σωστή ανάπτυξη των φυτών μου και την ελαχιστοποίηση της αλγης? δεν γίνεται να είμαι όλη μέρα από πάνω και ακόμα να έχω άλγη και 3 μήνες τώρα η ανάπτυξη στο monte carlo να ειναι ελάχιστη.... μα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια? estimate index δεν μπορώ να κάνω λόγο ώσμωσης...όλη μέρα θα μαζεύω νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 20 Οκτωβρίου 2015 #124 Share 20 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα σε όλους μπορείτε να μου πείτε τι τεστ νερου να παρω για να ειμαι καλυμμένος ως προς την σωστή ανάπτυξη των φυτών μου και την ελαχιστοποίηση της αλγης? δεν γίνεται να είμαι όλη μέρα από πάνω και ακόμα να έχω άλγη και 3 μήνες τώρα η ανάπτυξη στο monte carlo να ειναι ελάχιστη.... μα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια? estimate index δεν μπορώ να κάνω λόγο ώσμωσης...όλη μέρα θα μαζεύω νερό... Το λες με την έννοια ότι στην EI πρέπει να γίνεται 50% αλλαγή νερού αντί 30% ή για κάτι άλλο; Σχετικά με τα τεστ, για τα φυτά μπορείς να χρειαστείς σχεδόν τα πάντα. Νιτρικά, φωσφορικά, σίδηρο, gh, kh, ph. Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις. Διοξείδιο έχεις; Για την μείωση της άλγης, θα πρέπει να βρεις την ισορροπία του ενυδρείου σου, πχ. το δικό σου ενυδρείο για να μην έχει έξαρση άλγης (να μην έχεις καθόλου δεν γίνεται) πρέπει τα νιτρικά σου να είναι τόσο, τόσο ο σίδηρος κτλ. κάτι που θα το βρεις μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 20 Οκτωβρίου 2015 Author #125 Share 20 Οκτωβρίου 2015 ναι για αυτό λέω για το EI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος