Jump to content

Emperor σε reef 250 λιτρα..

Recommended Posts

Γεια χαρά στο φόρουμ. Σκέφτομαι να βαλω σε ενυδρειο με σκληρά κ μαλακά κοραλια έναν emperor. Θα τον παρω σχετικά μικρό κ μολις μεγαλώσει αρκετά θα τον δώσω.. Ξερω οτι τα λιτρα μου δεν ειναι γ αυτο το ψαρι αλλα μιας κ το γουστάρω πολυ λέω να το ρισκάρω... υπαρχει κάποιος που να εχει εμπειρία με το συγκεκριμένο ψαρι? τσιμπάει κοραλια κ κλαμς? άλλοι λένε ναι άλλοι παλι οχι.. Ελπιζω καποιοι να μ δώσουν τα φωτα τους..

Ευχαριστω πολυ.. :)

Δημητρη να σου υποσχεθει καποιος οτι δεν θα χτυπησει κοραλια η clam δεν υπαρχει.Το ψαρι ειναι εκπληκτικο και μη πρωτεινωμενο για reef.Υπαρχουν ςνυδρεια που το εχουν και επισεις αναφορες οτι ειναι "κυριος".Επειδη σου αρεσει και επειδη κανουμε χομπι ρισκαρε και βαλτον.Στην οποιαδηποτε ζημια να μπορεσεις να τον βγαλεις.

Σ ευχαριστω Νίκο.. Αυτο σκέφτομαι. Να το βαλω, να το παρακολουθώ κ αν δω οτι κανει κατι που δεν πρέπει το βγάζω. Άλλωστε δεν νομίζω με τη μια να μ καταστρέψει τα κοραλια..

Νίκο τα λιτρα ειναι απαγορευτικά λες?

Το θεμα μεταφέρθηκε στην ανάλογη κατηγορια, μιας και η κατηγορία στην οποία ανοίχτηκε (Καλώς ήρθατε), ειναι μόνο για ενα απλό καλωσόρισμα των μελών, και μετα απο 7 μερες κλειδώνει

Σ ευχαριστω Νίκο.. Αυτο σκέφτομαι. Να το βαλω, να το παρακολουθώ κ αν δω οτι κανει κατι που δεν πρέπει το βγάζω. Άλλωστε δεν νομίζω με τη μια να μ καταστρέψει τα κοραλια..

Νίκο τα λιτρα ειναι απαγορευτικά λες?

Ειναι λιγα αλλα σε λιγο καιρο οταν θα μεγαλωσει τον βγαζεις.

καλησπερα!! 

επειδη τυχενει να εχουμε αυτοκρατορα και αλλα angel στο σπιτι, εχς πειραματιστη με το ποσο τσιμπανε τα κοραλλια..ο συγκεκριμενος που εχει  η γυναικα μου ισως επειδη αλλαζει τωρα,εριξα κανα δυο κοματια κοραλλια sps αλλα κ lps..οι αντιδρασεις ηταν...της πρωτες ωρες απολυτος τιποτα!!

μετα απο 5  6  ωρες παρατηρουσα τον sextriatus και τον emperor να τα γυροφερνουν εως που...τα ειδα να τα τσιμπανε ακαταπαυστα!!!

φυσικα ψαρακι με ψαρακι εχει καποια διαφορα!! αλλα βαρανε πολυ και αλλα λιγοτερο, παντως 99% θα σου ενοχλησει  θα σου κανει μικροζημιες!

ακομα και να τα ταιζεις παρα πολυ και να ειναι παντα χορτατα κατι θα πειραξουν! εαν πεινανε κιολας  η χαρα του παιδιου νομιζω θα γινει! :D  :D  :D  :D

Έγινε επεξεργασία - petran halen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...