rastafarian 26 Αυγούστου 2015 #26 Share 26 Αυγούστου 2015 Μιχαλη σορρυ φιλε αλλα δεν μπορει κανεις να ξερει τι ριχνουν στο νερο. Παντως εγω ποτε δεν ειχα προβλημα απο το νερο και εχω και γαριδες που ειναι πιο ευαισθητες απο τα σαλιγκαρια. Και εγω δεν περναω το νερο απο ανθρακες και τετοια,απλα ριχνω αντιχλωριο. Ποτε δεν αντιμετοπισα κατι απο το νερο της βρυσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Αυγούστου 2015 #27 Share 26 Αυγούστου 2015 Μιχαλη σορρυ φιλε αλλα δεν μπορει κανεις να ξερει τι ριχνουν στο νερο. Παντως εγω ποτε δεν ειχα προβλημα απο το νερο και εχω και γαριδες που ειναι πιο ευαισθητες απο τα σαλιγκαρια. Και εγω δεν περναω το νερο απο ανθρακες και τετοια,απλα ριχνω αντιχλωριο. Ποτε δεν αντιμετοπισα κατι απο το νερο της βρυσης. Κωστα στην Αθηνα εχετε ολοι το ιδιο νερο? Δηλαδη παιρνεται απο μια πηγη ολοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 26 Αυγούστου 2015 #28 Share 26 Αυγούστου 2015 Κωστα στην Αθηνα εχετε ολοι το ιδιο νερο? Δηλαδη παιρνεται απο μια πηγη ολοι? Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Αυγούστου 2015 #29 Share 26 Αυγούστου 2015 Κωστα στην Αθηνα εχετε ολοι το ιδιο νερο? Δηλαδη παιρνεται απο μια πηγη ολοι? Δεν ξερω Νικο,δεν νομιζω να παιρνουμε ολοι απο το ιδιο. Παντως εγω εδω δεν εχω δει κατι περιεργο,ουτε στις cherry ουτε στις orange αλλα ουτε και στα helena που μαλιστα γεννησαν κιολας ενω ειμουν διακοπες. Αλλα ουτε και στα ψαρια εχω δει κατι.Και οπως ειπα βρυση βαζω με αντιχλωριο μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 26 Αυγούστου 2015 #30 Share 26 Αυγούστου 2015 Πολλοι γνωστοι μου χασαν ψαρια μεσα σε αυτο το καλοκαιρι..ψαρια με τελεια υγεια και μεγαλα σε ηλικια 3-4 χρονων...ακουσα απο πολλους να λενε οτι φταει το νερο οτι καθαριζαν σωληνωσεις..οτι αντικατεστησαν το χλωριο κ.α. που μου φανηκαν υπερβοληκα ..και τα δικα μου αρωστησαν και τα ειχα με φαρμακα 4 χρονων ψαρια με κατα την γνωμη πολυ καλες συνθηκες νερου...δεν δουλευω στην ευδαπ...αλλα ειναι περιεργο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 27 Αυγούστου 2015 Author #31 Share 27 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά, Το πρωί έπιασα το σαλιγκάρι και το έβγαλα, παρατήρησα ότι το μισό "καπάκι" που είχε φτιάξει είναι πλέον μέρος του κελύφους του. Το ακούμπησα λίγο με την τσιμπίδα πάνω στο σκληρό και φάνηκε σαν να κουνήθηκε λίγο. Μου φαίνεται σαν φυσική διαδικασία, ίσως μεγαλώνει ή ενισχύει το κέλυφος του, κάτι τέτοιο. Θα το παρακολουθήσω και σήμερα να δούμε.. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Αυγούστου 2015 #32 Share 27 Αυγούστου 2015 Δε το γυρνάς σε κανονικη θέση μπας και κάνει κανα βήμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 27 Αυγούστου 2015 Author #33 Share 27 Αυγούστου 2015 Σε κανονική θέση ήταν από χτες και το γύρισα για να το δω, το κάλυμμα του είναι πολύ σκληρό για να βγει, πρέπει ή να σπάσει, ή να τελειώσει αυτή η διαδικασία λογικά.. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 27 Αυγούστου 2015 #34 Share 27 Αυγούστου 2015 http://www.fishlore.com/fishforum/snails/137845-zebra-nerite-snail-not-moving.html Εδώ πάντως κάποιος χομπίστας αναφέρει πως "Sometimes snails can die with their trapdoor shut"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Αυγούστου 2015 #35 Share 27 Αυγούστου 2015 Για βγαλτο και μυρισε το,αν μυριζει ασχημα τοτε σιγουρα εχει ψωφισει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanisalus18 27 Αυγούστου 2015 #36 Share 27 Αυγούστου 2015 και εγω επαθα κατι αναλογο λιγο πριν φυγω για ενα δεκαημερο τον ιουνη. καθοταν ακινητο δυο τρεις μερες. κουνιοταν οταν το ακουμπουσα με την τσιμπιδα μεσα. οποτε υπεθεσα οτι ηταν κατι νορμαλ. το ειχα καιρο και ηταν καποιες μερες που το εκανε αυτο. αλλα παντα μετα ξαναζωντανευε και εκανε τις βολτες του. την τελευταια φορα ομως ηταν σαν να μου φανηκε καπως. οταν γυρισα μετα το δεκαημερο το βρηκα αδειο κυριολεκτικα. υποθετω πως το κατασπαραξαν τα οσελατους μου. ουτε μυρωδια υπηρχε ουτε τιποτα. μονο το αδειο κελυφος και ενα μικρο σκληρο κομματι του. αυτο ηταν. εκανα μετρησεις και ηταν μια χαρα το νερο του ενυδρειου. αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Αυγούστου 2015 #37 Share 27 Αυγούστου 2015 και εγω επαθα κατι αναλογο λιγο πριν φυγω για ενα δεκαημερο τον ιουνη. καθοταν ακινητο δυο τρεις μερες. κουνιοταν οταν το ακουμπουσα με την τσιμπιδα μεσα. οποτε υπεθεσα οτι ηταν κατι νορμαλ. το ειχα καιρο και ηταν καποιες μερες που το εκανε αυτο. αλλα παντα μετα ξαναζωντανευε και εκανε τις βολτες του. την τελευταια φορα ομως ηταν σαν να μου φανηκε καπως. οταν γυρισα μετα το δεκαημερο το βρηκα αδειο κυριολεκτικα. υποθετω πως το κατασπαραξαν τα οσελατους μου. ουτε μυρωδια υπηρχε ουτε τιποτα. μονο το αδειο κελυφος και ενα μικρο σκληρο κομματι του. αυτο ηταν. εκανα μετρησεις και ηταν μια χαρα το νερο του ενυδρειου. αυτα. Γιαννη εσυ σε τι θερμοκρασια ησουν τωρα το καλοκαιρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanisalus18 27 Αυγούστου 2015 #38 Share 27 Αυγούστου 2015 τα εχω στους 27 αυτο τον καιρο. ποτε πιο ψηλα. εχω καλη ψυξη σε συνδιασμο με τον κοντρολερ. το χειμωνα παει μεχρι στους 24-25. φυσικα η μεταβαση σε διαφορετικες θερμοκρασιες γινεται πολυ αργα σε μεγαλα χρονικα διαστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 27 Αυγούστου 2015 Author #39 Share 27 Αυγούστου 2015 Το σαλιγκάρι το έβγαλα έξω και μύριζε άσχημα, οπότε το χαιρέτησα τελικά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος