extar98 24 Αυγούστου 2015 #1 Share 24 Αυγούστου 2015 (edited) Το ειχα ξαναδει αλλα μου φανηκε παρα πολυ ενδιαφερον και το σκεφτομαι για μια μελλοντικη κατασκευη αν και με χαλανε λιγο τα 2 τουβλα που πιανουν τοσο χωρο μεσα στο νερο.Υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβληματα σε ψαρια/φυτα? https://www.youtube.com/watch?v=6RnorkCkEqI Έγινε επεξεργασία 24 Αυγούστου 2015 - extar98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Αυγούστου 2015 #2 Share 24 Αυγούστου 2015 Τι ακριβως σου άρεσε? Σαν τσιμεντολιθοι μου μοιαζουν αυτοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
extar98 24 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 24 Αυγούστου 2015 Κερδιζεις λιτρα και ειναι διαφορετικο απο ο,τι κανω συνηθως οποτε οπως ανεφερα το βρηκα "ενδιαφερον"Εγω αν το κανω, δεν θα χρησιμοποιησω 2 τσιμεντολιθους οπως κανει αυτος θα προσπαθησω να ειναι κατι πιο διακριτικο απλα θελω πρωτα να σιγουρευτω οτι δεν θα εχει καποιο αρνητικο αποτελεσμα στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Αυγούστου 2015 #4 Share 24 Αυγούστου 2015 Αυτο το νερο που ειναι μεσα στο δοχειο θα ειναι παντα στασιμο και δεν θα φιλτραρεται ποτε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 24 Αυγούστου 2015 #5 Share 24 Αυγούστου 2015 Αυτο το νερο που ειναι μεσα στο δοχειο θα ειναι παντα στασιμο και δεν θα φιλτραρεται ποτε..συμωνω απόλυτα + ότι τα φυτά που έβαλε είναι πλαστικά. Τα λίτρα που λες ότι κερδίζεις τα χάνεις απο τα στηρίγματα - τσιμεντόλιθοι - πέτρες η ότι υλικό και να είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 24 Αυγούστου 2015 #6 Share 24 Αυγούστου 2015 Μπορείς αντί για το παραπάνω να πάρεις μια στρόγγυλη γυάλα ή ορθογόνια , ότι σου αρέσει ... να κολλήσεις στην επιφάνεια με σιλικόνη ενυδρείου μη τοξική κάτι σε πλαστικό που να επιπλέει , δεν θα κινδυνεύουν τα ψάρια σου να βγάλεις τον αέρα απο μέσα και να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις χωρίς τα τούβλα κ.λ.π. βέβαια δεν ξέρω πόσο χώρο έχεις ούτε τι ψάρια έχεις... Δες το παρακάτω βίντεο , βέβαια είναι για Λίμνη αλλά θα καταλάβεις... Καλή ευκολία Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 25 Αυγούστου 2015 #7 Share 25 Αυγούστου 2015 Η Ελλάδα μας είναι μια σεισμογενής χώρα, οπότε ...... τι θα γίνει αν? Και με χαλάνε και τα δυο τούβλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Αυγούστου 2015 #8 Share 25 Αυγούστου 2015 Για να γινει αυτο θα πρεπει να υπολογιστουν καποιοι παραγωντες ( κατα την γνωμη μου) Τον ογκο του νερου που θα εχει μεσα αυτη η γυαλα, σε συναρτηση με ποσο θα ειναι κατω το νερο απο την επιφανεια στο κυριο ενυδρειο. Κι αυτο γιατι σε περιπτωση εξατμισης του νερου απο το κυριο ενυδρειο, το νερο αυτο που θα γυρισει που θα παει ( οπως περιπου γινεται ο υπολογισμος για τα σαμπ ). Κι ο αλλος ειναι αυτο που ειπε ο Κωστας ( rastafarian ). Για να καταλαβετε περιπου τη λεω, δεστε το ακολουθο βιντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Αυγούστου 2015 #9 Share 25 Αυγούστου 2015 Κι εδω ενα αλλο. Που αναρωτιεμαι με την αεραντλια δεν αδειαζει το επανω λογο προσθηκης αερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Αυγούστου 2015 #10 Share 25 Αυγούστου 2015 Πραγματι ,ας μας το εξηγησει καποιος,πως δεν αδειαζει από τον αερα? Συμφωνω απολυτα με τον Σωτηρη,υπαχει και ο σεισμος,και με τουβλα,δεν κρατειτε το βαρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος