hargoul 22 Αυγούστου 2015 #1 Share 22 Αυγούστου 2015 Καλημερες σε ολους.Ξεκινησα να στρωνω ενα trigon 350 εχοντας βαλει 3 πλατες juwel(2rock k 1wood).Στις 20 ημερες που τρεχει εχουν αρχισει οι δυο rock να ξεφλουδιζει η καφε βαφη απο τους βραχους και στην ουσια να μενει σιγα σιγα το μαυρο βασικο υλικό απο κατω.Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια με την γκαντεμια που με βρηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hargoul 22 Αυγούστου 2015 Author #2 Share 22 Αυγούστου 2015 Εστειλα mail με φωτο στον προμηθευτη κ στην Juwel Γερμανιας κ περιμενω.Το θεμα ειναι οτι το ενυδρειο εχει απο προχθες 8 δισκους stendker,φυτα κ αλλα ψαρια.Δεν ξερω πως μπορουν να ξηλωθουν οι πλατες,σε περιπτωση που μ της ζητησουν πισω για την εγγυηση,χωρις να παθει ζημια η χημεια του νερου κ τα ψαρια,βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Αυγούστου 2015 #3 Share 22 Αυγούστου 2015 Μα γιατι εβαλες ψαρια μεσα αφου ηξερες οτι υπαρχει προβλημα; ιαως ηδη να εχει επιρεαστει η ποιοτητα τπυ νερου.τωρα η το κρατας ως εχει η το ξεκολλας. Αν το ξεκολλησεις θα πρεπει να μετακινησεις τα ψαρια και να το αδειασεις. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 22 Αυγούστου 2015 #4 Share 22 Αυγούστου 2015 Θα βοηθησει ενας καλος ανθρακας να τραβηξει χρωστικες ουσιες απο το νερο...καμμοια φωτο απο την αρχη στησιματος και τωρα;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Αυγούστου 2015 #5 Share 22 Αυγούστου 2015 Πριν βαλεις τα ψαρια,το ενυδρειο ειχε στρωσει? Μετρησεις υπαρχουν? Γιατι εβαλες ψαρια απο ξεβαφε η πλατη? Εχω πλατη της juwel στο ενυδρειο μου 8 χρονια τωρα..δεν εχει παθει τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Αυγούστου 2015 #6 Share 22 Αυγούστου 2015 Πιεσε τον προμηθευτη σου. Λογικα θα εχουν καποια εγγυηση. Και αν μπορεις βγαλε τα ψαρια απο μεσα. Στειλε τα για φιλοξενεια στην αναγκη σε καποιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hargoul 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Τα ψαρια δεν ειχαν καποιο προβλημα,επικοινωνησα με τον προμηθευτη κ μου εστειλε καινουριες μεσα στα πλαισια της εγγυησης.Το θεμα ειναι πως διαταρασω ολο το ενυδρειο ξεκολωντας τες αφου εχει μπει αρκετη σιλικονη κ το υλικο αυτο τριβεται,για να βαλω τις καινουριες.Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hargoul 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 καταλαβα οτι ξεφλουδιζει φυσικα αφου ειχα βαλει ηδη τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Δεκεμβρίου 2015 #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Εχω τρια χρονια τις ιδιες κ δεν εχω προβλημα.Ελαχιστες φλουδες εχουν αποκοληθει.Οι σιλικονες τι σε πειραζουν,εφοσον θα ξαναβαλεις πλατες επανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 22 Δεκεμβρίου 2015 #10 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 (edited) λογο ανωσης αν δεν αδειασει το ενυδρειο δε νομζω να καταφερεις να τις κολησεις καπως...ασε που οι δισκοι σου θα παθουν ταρακουλο με την ολη διαδικασια........................ δουλεια σου ανοιξε... mod note Φίλε corsar7 λίγο προσοχή με τις εκφράσεις μας παρακαλώ (και δεν εννοώ, την έκφραση ταράκουλο). Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2015 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Δεκεμβρίου 2015 #11 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 Για μένα πάντως... μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ότι οι δίσκοι βρίσκονται σε trigon 350... από τις "πλάτες".- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος