kostas3 20 Αυγούστου 2015 #1 Share 20 Αυγούστου 2015 καλησπέρα, τα χαρακτηριστικα του ενυδρειου μου ειναι 360 λιτραΔιαστασεις 120x60x50 το υψος ειναι το 604λαμπες τ5 54w στα 6500k και 4500kCo2 2kg μπουκαλαΥποστρωμα danerle 6in1Χαλικι ψιλο 1 mm περιπου Θα το φυτέψω φουλ! παραδειγματα απο φυτα που θα εχω μεσα althernathera renickii pink cryptocoryhe wendtii 'mi oya' monte carlo micranthemum ludwigia sp ludwigia repens rubin lilaeopsis brasiliensis και αλλα τι λιπασματα θα πρεπει να παρω οταν αγορασω τα φυτα? και ποσο συχνα πρεπει να τα χρησιμοποιω? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 20 Αυγούστου 2015 #2 Share 20 Αυγούστου 2015 Θελεις ολοκληρομενη σειρα απο λιπασματα κ καθημερινα..τα φωτα σου με το υψος που εχεις ειναι για ευκολα φυτα προς μετρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 20 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2015 μπορεις να μου πεις ποια λιπασματα ? δεν ξερω απο μαρκες. Οταν λες για ευκολα φυτα προς μετρια εννοεις και ΜΕ ανακλαστηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 20 Αυγούστου 2015 #4 Share 20 Αυγούστου 2015 Τα καλυτερα για μενα ειναι τα seachem..ναι τα φωτα σου ειναι λιγα για δυσκολα φυτα..δοκιμασε..το καθε συστημα ειναι διαφορετικο μπορει να σου πανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 20 Αυγούστου 2015 Author #5 Share 20 Αυγούστου 2015 Τα καλυτερα για μενα ειναι τα seachem..ναι τα φωτα σου ειναι λιγα για δυσκολα φυτα..δοκιμασε..το καθε συστημα ειναι διαφορετικο μπορει να σου πανε.. Ποσα watt θελω ακομα? Τα φωτα τα πηρα με βαση συμβουλων του φορου.. τωρα δε ξερω αν θα πεταξω πατατα αλλα εχω και μια λεντοταινια 7 watt που καθεται... μπορω να την βαλω για να συμπληρωσω λιγω φως? Οχι για να μπορω να βαλω δυσκολα αλλα για να βοηθησω τον υπαρχων, και να την βαζω και το βραδυ σε μπλε φως χαμηλα για moonlight η λεντοταινια ειναι γυρο στο 1μετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2015 #6 Share 20 Αυγούστου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/99198-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος