billaus 18 Αυγούστου 2015 #1 Share 18 Αυγούστου 2015 τι γνωρίζουμε για αυτά τα ενυδρεια. τουλάχιστον παιδια που τα εχουν αν εχουν καποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 18 Αυγούστου 2015 #2 Share 18 Αυγούστου 2015 Εγω εχω ενα 72 λιτρο προς το παρον κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 18 Αυγούστου 2015 #3 Share 18 Αυγούστου 2015 Δεν εχουν ακουστει παραπονα απο συνχομπιστες. Εσυ για τη λιτρα αναφερεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 19 Αυγούστου 2015 #4 Share 19 Αυγούστου 2015 καλησπερα εχω hailea 60λιτρα.το συγκεκριμενο με την λαμπα που εχει απο το εργοστασιο ειναι για αλμυρο νερο.εκτος κ αν με καποια τροποποιηση αλλαξεις το ντουι για καποια αλλη λαμπα σε περιπτωση που θες να το χρησιμοποιησεις σε γλυκο νερο.η λαμπα που εχει πανω του το ενυδρειο δεν βρισκετε ευκολα στα μαγαζια.κατα τ αλλα το ενυδρειο ειναι πολυ καλο κ πολυ ανθεκτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 19 Αυγούστου 2015 Author #5 Share 19 Αυγούστου 2015 καλησπέρα μολις πειρα σημερα το 60 λιτρο και μολις τελειωσα την μετακομιση από το 15 λιτρο του jumbo στο hailea. εχτες το απόγευμα αρχισε να τρεχει νερο ο πατος γυρο γυρο . μεχρι το βραδι το νερο αρχισε να τρεχει αρκετο. ενοειτε πως δεν κοιμηθηκα ειχα το ενυδρειο μεσα στην μπανιερα και περιμενα ποτε θα κανει το μπαμ. καλα να παθω γιατι πηγα να φτιαξω ενυδρειο με το δωρο που κανανε στην κορη μου από το jumbo. το καλο είναι ότι σωσαμε τα 3 πρωτα μας colombian Red fin tetra και τους δωσαμε και 5απλασιο χωρο να ζησουν, αν και οι βλεψεις μας ηταν για 100αρι μας ετυχε εκτακτο περιστατικο και δεν προλάβαμε. ελπιζω παντος από ότι βλεπω και από τα παιδια να μας βγει καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος