billaus 18 Αυγούστου 2015 #1 Share 18 Αυγούστου 2015 παιδια πηγα σημερα να ρωτησω για το τεστ και μου ειπε η πωλητρια (εχω τα υγρα εχω με τις ταινιες και αυτό με εφαρμογή στο κινητο) της ειπα τις ταινιες τις ξεχνας θελω τα υγρα αν και το άλλο με το κινητο δεν το ξερω. μου ειπε ότι είναι το ιδιο αξιοπιστο με τα υγρα και ότι τις ταινιες δεν μου τις προτεινει καν. ξερει καποιος κατι γι αυτό? γιατι η τιμη είναι δελεαστικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Αυγούστου 2015 #2 Share 18 Αυγούστου 2015 Παρε υγρα,δοκιμασμενα και αξιοπιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 18 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 18 Αυγούστου 2015 και εγω αυτό ειπα απλα ελεγα μηπως το ειχε δοκιμασει καποιος και ηξερε αν αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Αυγούστου 2015 #4 Share 18 Αυγούστου 2015 Εξηγησε αν θελεις αυτο με την εφαρμογη τι ειναι και πως μετραει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 18 Αυγούστου 2015 #5 Share 18 Αυγούστου 2015 Συνήθως λένε για κάτι τέτοιο! http://m.petsupermarket.gr/6275/product/seneye-.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 18 Αυγούστου 2015 Author #6 Share 18 Αυγούστου 2015 η κοπελα μου ειπε ότι κατεβαζω μια εφαρμογή στο κινητο περναω μια ταινια μεσα στο νερο μετα φωτογραφιζω την ταινια η κατι τετοιο και η εφαρμογή μου βγαζει τις τιμες. βασικα δεν εδωσα μεγαλη βαση γιατι θεωρησα ότι δεν αξιζει. θα παω αυριο και θα σας πω λεπτομεριες και την μαρκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Αυγούστου 2015 #7 Share 18 Αυγούστου 2015 Δεν ακουγεται και πολυ αξιοπιστο... @Giannis_X αυτο δεν ειναι το οργανο με τον αισθητηρα γι αυτο και τοσο χαμηλη η τιμη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Αυγούστου 2015 #8 Share 18 Αυγούστου 2015 η κοπελα μου ειπε ότι κατεβαζω μια εφαρμογή στο κινητο περναω μια ταινια μεσα στο νερο μετα φωτογραφιζω την ταινια η κατι τετοιο και η εφαρμογή μου βγαζει τις τιμες. βασικα δεν εδωσα μεγαλη βαση γιατι θεωρησα ότι δεν αξιζει. θα παω αυριο και θα σας πω λεπτομεριες και την μαρκα Φαντάσου τώρα που οι φωτογραφικές μηχανές είναι διαφορετικές απο κινητό σε κινητό, ο φωτισμός δεν είναι ποτέ ο ίδιος και τόσα άλλα, τι τιμές θα βγάζει κάθε φορά και μάλιστα από ταινίες! οχι φίλε μου, πάρε υγρά τεστ. Αυτά είναι αστεία πράγματα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 18 Αυγούστου 2015 Author #9 Share 18 Αυγούστου 2015 το βρηκα στο ιντερνετ παιδια jbl pro scan αυτό είναι και όπως λεει και ο φιλος αντε τωρα με την κάθε φωτογραφικη τι θα σου δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος