Κωστας Τ 15 Αυγούστου 2015 #1 Share 15 Αυγούστου 2015 καλησπερα και χρονια πολλα. οταν ειμαι στο φορουμ με ενεργο το λογαριασμο μου οταν παταω <<εμφανιση νεου περιεχομενου>> μου βγαινει ενα μηνυμα οτι δεν υπαρχει νεο περιεχομενο. οταν το κανω σαν επισκεπτης μου βγαζει αποτελεσματα κανονικα. δεν εχω αλλαξει τιποτα απο ρυθμισεις. αν καποιος γνωριζει απο την συντονιστικη ομαδα τι φταιει ας μου πει. ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Αυγούστου 2015 #2 Share 15 Αυγούστου 2015 Συνδεδεμενος πατα Νεο περιεχομενο Απο το μενου στα αριστερα σου επελεξε Φορουμ Παρακατω στο ιδιο μενου επελεξε την χρονικη περιοδο που θελεις να σου εμφανιζει σποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 15 Αυγούστου 2015 Έτσι ήταν οι ρυθμίσεις και πριν,τις ξαναεκανα αλλά πάλι τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Αυγούστου 2015 #4 Share 15 Αυγούστου 2015 Φυσιολογικα κατι σου διαφευγει. Ανεβασε μια φωτογραφια της συγκεκριμενης οθονης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 15 Αυγούστου 2015 #5 Share 15 Αυγούστου 2015 Το θέμα μεταφέρθηκε στην ανάλογη κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος