visarionas13 15 Αυγούστου 2015 #1 Share 15 Αυγούστου 2015 Παιδια Καλημέρα και χρονια πολλά σε όλους και όσους γιορτάζουν, πως το βλέπεται το χρωμα στην φωτο υπάρχουν επίπεδα αμμωνίας ;;Εμενα μου φενεται ότι υπάρχουν !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Αυγούστου 2015 #2 Share 15 Αυγούστου 2015 Καλημερα για δες αν ψωφησε κατι?Μετρησε σε κανα 2 ωρο παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Αυγούστου 2015 #3 Share 15 Αυγούστου 2015 Ειναι απλα θολο το δειγμα. Δεν δειχνει να εχει χρωματισμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 15 Αυγούστου 2015 Author #4 Share 15 Αυγούστου 2015 Καλημερα για δες αν ψωφησε κατι?Μετρησε σε κανα 2 ωρο παλι.Νίκ τα ψαράκια δεν συμπεριφέρονται σωστα αναπνέουν γρήγορα και όλο κρύβονται σαν κάτι να τα ενοχλεί και μετα ξεπετάγονται πάλι..ψαρια έχασα ναι και συνεχιζω να χάνω και ψάχνω να βρω απο τι..είχα θέμα με την αλατοτητα και το έλυσα αλλα εχω θέμα ακομα,θερμοκρασία είμαι πολυ καλα σταθερός στου 25 με 26 και no 2 δεν εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Αυγούστου 2015 #5 Share 15 Αυγούστου 2015 Νίκ τα ψαράκια δεν συμπεριφέρονται σωστα αναπνέουν γρήγορα και όλο κρύβονται σαν κάτι να τα ενοχλεί και μετα ξεπετάγονται πάλι..ψαρια έχασα ναι και συνεχιζω να χάνω και ψάχνω να βρω απο τι..είχα θέμα με την αλατοτητα και το έλυσα αλλα εχω θέμα ακομα,θερμοκρασία είμαι πολυ καλα σταθερός στου 25 με 26 και no 2 δεν εχω.. Κανε μια μεγαλη αλλαφη νερου και ριξε amonostop και βακτηρια,μην ταισεις,τα ψαρια εχουν σημαδια εξογκωματα?Τελευταιο ψαρι που εβαλες τι ηταν και ποτε αρχισαν τα θεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 15 Αυγούστου 2015 Author #6 Share 15 Αυγούστου 2015 Κανε μια μεγαλη αλλαφη νερου και ριξε amonostop και βακτηρια,μην ταισεις,τα ψαρια εχουν σημαδια εξογκωματα?Τελευταιο ψαρι που εβαλες τι ηταν και ποτε αρχισαν τα θεματα?ετοιμάζω μεγαλη αλλαγή ετσι και αλλιως σημάδια εξώγκοματα όχι δεν έχουν τα θέματα μάλλον απο ότι εχω καταλάβει τρέχουν καιρό τουλάχιστον κοντα στο μήνα δεν θυμάμαι το τελευταίο ψαρι ποιο ήταν πριν λίγες μέρες είχα θέμα με αλατοτητα είχε ξεφύγει στο 1030..δεν είχα καλιμπραρει καθόλου και μου έδειχνε λάθος.μεχρι και πολυμετρο πήρα να μτερησω για ρεύμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Αυγούστου 2015 #7 Share 15 Αυγούστου 2015 ετοιμάζω μεγαλη αλλαγή ετσι και αλλιως σημάδια εξώγκοματα όχι δεν έχουν τα θέματα μάλλον απο ότι εχω καταλάβει τρέχουν καιρό τουλάχιστον κοντα στο μήνα δεν θυμάμαι το τελευταίο ψαρι ποιο ήταν πριν λίγες μέρες είχα θέμα με αλατοτητα είχε ξεφύγει στο 1030..δεν είχα καλιμπραρει καθόλου και μου έδειχνε λάθος.μεχρι και πολυμετρο πήρα να μτερησω για ρεύμα!! Επειδη στο 1030 θα βλεπεις και βαριες ανασες στα ψαρια ,αφου την κατεβασες κανε λιγο υπομονη και ταισε τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 15 Αυγούστου 2015 Author #8 Share 15 Αυγούστου 2015 Έχουν περάσει είδη 5 μέρες και η αλατοτητα ειναι 1025,ενα wrasse ειναι έτοιμο να το χάσω και ενα καρδινάλιο,να ειναι ακομα απο την αλατοτητα;;η ανάσες ειναι γρήγορες ομως στα ψαρια μήπως ειναι αμμωνία ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Αυγούστου 2015 #9 Share 15 Αυγούστου 2015 οι κυκλοφοριτές σου κοιτάνε καθόλου την επιφάνεια? Οξυγονόνεται καλά το νερό σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 15 Αυγούστου 2015 Author #10 Share 15 Αυγούστου 2015 Με την υπερχιλισει δεν οξυγόνονετε καλα το νερο;πρεπει να κοίτανε και οι κυκλοφοριτες την Επιφανεια;δηλαδή αμα ειναι σταθερή δεν οξυγόνονετε;δεν μαζεύει πρωτεΐνικο φιλμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Αυγούστου 2015 #11 Share 15 Αυγούστου 2015 (edited) Απο την στιγμη που τα ψάρια ανασαίνουν γρήγορα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην φτάνει το Ο2. Πολλά ενυδρεία reef έχουν τον έναν κυκλοφοριτή στραμμένο προς την επιφάνεια για καλύτερη οξυγόνωση. Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Μην φανταστείς να κοιτάει ο κυκλοφοριτής κατακόρυφα προς τα πάνω. Απλά να έχει μια κλίση 10 μοιρών περίπου προς τα πάνω, ίσα - ίσα να σπρώχνει χαλαρά μια μάζα νερού προς την επιφάνεια. Η υπερχείλιση ναι θα το οξυγονώσει το νερο και όσο χτυπιέσαι - ταράζεται το νερό τόσο καλύτερα. όμως αν οι ανάγκες του συστήματός σου απαιτούν περισσότερο Ο2 απο αυτό που παρέχει η υπερχείλιση σου, τότε πρέπει να κάνεις και κάτι ακόμη (π.χ ο ένας κυκλοφοριτής να κοιτάει την επιφάνεια για καλύτερη ανατάραξη, λιγότερο τάισμα, λιγότερο βιολογικό φορτίο κλπ) όλα αυτά αν είναι το προβλημά μας το χαμηλό Ο2. Άν έχεις άλλα θέματακια όπως NH3, αυξημένη θερμοκρασία, ακάθαρτο νερό, ασθένεια, τότε δεν θα γίνει και τίποτα το τρομερό αν αυξήσεις το Ο2. Έγινε επεξεργασία 15 Αυγούστου 2015 - submarine1981 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος