Chocolate_Puma 12 Αυγούστου 2015 #1 Share 12 Αυγούστου 2015 Ξέρω πως η απάντηση ειναι υποκειμενική, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας Θα βγει προς πώληση την επόμενη εβδομάδα, από γνωστή αλυσίδα Σταθερή, επιψευδαργυρωμένη ραφιέρα με μεγάλη ικανότητα φορτίου. 5 ράφια με ικανότητα φορτίου 175 kg ανά ράφι (για ομοιόμορφα κατανεμημένο φορτίο). Διαστάσεις: 180 x 92 x 46 cm (Υ x Π x Β). Τιμή : 29,99 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 12 Αυγούστου 2015 #2 Share 12 Αυγούστου 2015 Θα σου πω την γνώμη μου δεν την βλέπω και πολύ σταθερή, δεν έχει κόντρες πουθενά αυτή η ραφιέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 12 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 12 Αυγούστου 2015 Κι εμένα η φωτογραφία δεν με εμπνέει Αλλά υπάρχουν 3 θετικά 1ον Ειναι γερμανική κατασκευή 2ον Δεν νομίζω να ρισκάρουν να γράψουν για "175 κιλα" έτσι αυθαίρετα, χωρίς να ισχύει 3ον Η τιμή ειναι πραγματικά χαμηλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 12 Αυγούστου 2015 #4 Share 12 Αυγούστου 2015 Θα την αγόραζα μόνο αν την δω από κοντά στημένη και αν με πιση πος είναι καλή κατασκευή. Λογικό είναι μια τέτοια τιμή να σε έλκη αλλά πάνω από όλα πρώτα η έρευνα αγοράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 12 Αυγούστου 2015 Author #5 Share 12 Αυγούστου 2015 Θα την αγόραζα μόνο αν την δω από κοντά στημένη και αν με πιση πος είναι καλή κατασκευή. Λογικό είναι μια τέτοια τιμή να σε έλκη αλλά πάνω από όλα πρώτα η έρευνα αγοράς Τέτοια τιμή και για τόσο βάρος, δεν νομίζω να υπάρχει στην αγορά Εγώ το σκέφτομαι με την έννοια, πως αν ισχύουν οι προδιαγραφές, μπορώ να βάλω σε κάθε ράφι 1. 60λιτρο 2. 80λιτρο 3. 40λιτρο και να τα εχω ολα μαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2015 #6 Share 12 Αυγούστου 2015 Μια χαρα σταθεροτητα εχει.,και είναι τζαμπα. εχει 20 κοντρες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 12 Αυγούστου 2015 Author #7 Share 12 Αυγούστου 2015 Μια χαρα σταθεροτητα εχει.,και είναι τζαμπα. εχει 20 κοντρες Κιχλιδατε, την έχεις ή την έχεις δει από κοντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2015 #8 Share 12 Αυγούστου 2015 Όχι αλλα εναι η φιλοσοφια του dexion,αν είναι να βαλεις ενυδρεια,τοτε του βαζεις και 2 βιδες στον τοιχο,και θα γνει μπετον 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 12 Αυγούστου 2015 #9 Share 12 Αυγούστου 2015 ΕΥ-κολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 12 Αυγούστου 2015 #10 Share 12 Αυγούστου 2015 (edited) Τσεκαρε παλι τα κιλα ανα ραφι, γιατι εχω ιδιες (απο πρακτικερ http://www.praktiker.gr/p/rafiera-metalliki-160x40x160cm-me-4-rafia-40466) και δεν ειναι τοσα τα κιλα. Ειναι ελαφρου τυπου. Οι λαμες λυγιζουν αν τις ζοριζεις λιγο με το χερι. Για τιποτα κουτες στην αποθηκη ειναι. 50 κιλα ανα ραφι αν θυμαμαι καλα ειναι. Το ραφι ειναι λεπτο ξυλο και τιποτα απο κατω του. Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2015 - Jimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 12 Αυγούστου 2015 Author #11 Share 12 Αυγούστου 2015 Τσεκαρε παλι τα κιλα ανα ραφι, γιατι εχω μια ιδια και δεν ειναι τοσα τα κιλα. Ειναι ελαφρου τυπου. Οι λαμες λυγιζουν αν τις ζοριζεις λιγο με το χερι. Για τιποτα κουτες στην αποθηκη ειναι. Τι εννοείς να τα τσεκάρω? Αν ειναι για κουτες αποθήκης, δεν νομιζω να έγραφαν ότι γράφουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 12 Αυγούστου 2015 #12 Share 12 Αυγούστου 2015 ΟΚ. Απλα στην φωτο την ειδα ιδια με αυτη που πηρα η οποια απο πανω στο λινκ λεει τελικα 60 κιλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 12 Αυγούστου 2015 #13 Share 12 Αυγούστου 2015 (edited) Μια παρομοιων διαστασεων και υλικου λεει 65 κιλα http://www.praktiker.gr/p/rafiera-metalliki-sf002-180x90x40cm-me-5-rafia-40464 Μεχρι τα 175 κιλα ειναι μεγαλη η διαφορα και δεν μπορω να καταλαβω πως θα επιτευχθει με αυτο το ειδος ραφιου και μεταλλου, αφου σαν γαλβανιζε λαμαρινα μου φαινεται (και λογω τιμης). Αυτο ειναι τουλαχιστον το υλικο στις δικες μου. Αν ειναι κανονικο dexion τοτε η τιμη ειναι οντως τρελλη και παμε ολοι μαζι να τις εξαφανισουμε. Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2015 - Jimi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 12 Αυγούστου 2015 Author #14 Share 12 Αυγούστου 2015 Έχω την εντύπωση πως η φωτογραφία ειναι ενδεικτική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα Συμφωνω πως άλλο 65κιλο κι άλλο 175κιλο και πως σιγουρα πρεπει να ειναι αλλη κατασκευη Μια επιτόπια επίσκεψη...και θα μάθουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαγγελης 12 Αυγούστου 2015 #15 Share 12 Αυγούστου 2015 Κάνει για κλουβιά πουλιών . Στάλθηκε από το υπερπέραν με το tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 12 Αυγούστου 2015 Author #16 Share 12 Αυγούστου 2015 Κάνει για κλουβιά πουλιών . Στάλθηκε από το υπερπέραν με το tapatalk Να σαι καλά για το σπαμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Αυγούστου 2015 #17 Share 12 Αυγούστου 2015 Με την καμία δε θα ανέφερε τόσα κιλα αν δε τα άντεχε η ραφιέρα. Παρακάτω κιλα μπορει να γράφει αλλα παραπάνω απο αυτα που αντέχει, με τίποτα. Θεωρω οτι θα είσαι μια χαρά! Τσίμπα την! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 12 Αυγούστου 2015 Author #18 Share 12 Αυγούστου 2015 Με την καμία δε θα ανέφερε τόσα κιλα αν δε τα άντεχε η ραφιέρα. Παρακάτω κιλα μπορει να γράφει αλλα παραπάνω απο αυτα που αντέχει, με τίποτα. Θεωρω οτι θα είσαι μια χαρά! Τσίμπα την! Θενκ γιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 12 Αυγούστου 2015 #19 Share 12 Αυγούστου 2015 καλοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 12 Αυγούστου 2015 #20 Share 12 Αυγούστου 2015 Παιδια η γνωμη μου ειναι μονο αν βιδωθει στον τοιχο,και αυτο γιατι το κεν τρο βαρους θα ειναι ψηλα λογο του υψους του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 12 Αυγούστου 2015 #21 Share 12 Αυγούστου 2015 Εχω dexion στα γαριδαδικα. Εχω 2 ραφια και μονο στο πανω εχω ενυδρεια, ειναι 1,20cm και τα ενυδρεια ειναι πανω σε ξυλο . Τα ενυδρεία ειναι 3χ 40 λιτρα , και παρολο το ξυλο και τις ενισχυσεις που εχω κάνει . Το ραφι κανει κοιλια, δεν με πειραζει γιατι τα ενυδρεια ειναι μικρα, 40 εκ στο μήκος, αλλα αν ειχα μεγάλο τοτε θα ητανε προβλημα. Εαν το ξυλο ειναι λεπτο, καλό ειναι να το αλλαξεις με ενα ξυλο θαλλάσης για να μην κανει κοιλια. Αν πάλι βαλεις τα ενυδρεια και βλέπεις προβλημα, τοτε ενισχυσε το με γωνιες. H πιο καλη και αξιοπιστη λυση για εσενα που θελεις να βαλεις στα ραφια ενυδρεια θα ητανε να πας σε σιδερα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 13 Αυγούστου 2015 Author #22 Share 13 Αυγούστου 2015 Νίκο συμφωνώ, αλλά ο σιδεράς δεν θα πάρει 30 ευρώ.... Καλημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαγγελης 13 Αυγούστου 2015 #23 Share 13 Αυγούστου 2015 (edited) Να σαι καλά για το σπαμ! Δεν είναι σπαπ . Αν δεν κάνω λάθος το ποστ είναι σε θέμα Γενικού ενδιαφέροντος και δεν γράφεις ότι σκέφτεσαι να φτιάξεις ενυδρείο πάνω της . επειδή ασχολουμε και με πουλιά , πολλοί εκτροφείς την αγοράσουν για να φτιάξουν κλούβα. Πληροφορία είναι ότι δεν αντέχει πολύ βάρος για ενυδρειο από μόνη της...... Στάλθηκε από το υπερπέραν με το tapatalk Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2015 - βαγγελης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 13 Αυγούστου 2015 Author #24 Share 13 Αυγούστου 2015 Δεν είναι σπαπ . Αν δεν κάνω λάθος το ποστ είναι σε θέμα Γενικού ενδιαφέροντος και δεν γράφεις ότι σκέφτεσαι να φτιάξεις ενυδρείο πάνω της . επειδή ασχολουμε και με πουλιά , πολλοί εκτροφείς την αγοράσουν για να φτιάξουν κλούβα. Πληροφορία είναι ότι δεν αντέχει πολύ βάρος για ενυδρειο από μόνη της...... Στάλθηκε από το υπερπέραν με το tapatalk Έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο dexion? ΥΓ : Ανέφερα πως αν την αγοράσω, την προορίζω για 3 ενυδρεία Εννοείται με ενίσχυση στα ράφια και με δεσιμο σε τοιχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 13 Αυγούστου 2015 #25 Share 13 Αυγούστου 2015 Με δεσιμο σε τοιχο και ενισχυση υπαρχει περιπτωση να παθει κατι? Ουτε για πλακα.. οποτε προχωρα το φιλε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος