Mitsakos Fotopoylos 11 Αυγούστου 2015 #1 Share 11 Αυγούστου 2015 καλησπέρα.... είμαι στην φάση να βάλω μέσα στο ενυδρείο μου κοράλλια και ανεμώνες! ήθελα να ρωτήσω για της carpet anemone την κανονική και την mini ! από 2 petshop ο ένας μου είπε ότι είναι πολύ επικίνδυνες και θα φαΐ όλα τα ψάρια και ο αλός ότι πρέπει να είναι άρρωστο η να έχει κάποιο πρόβλημα για να πάει να πέσει πάνω της!το ενυδρείο μου είναι 55 λίτρα όποτε την ξεχνάω την μεγάλη....η μικρή όμως είναι οκ!.η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Αυγούστου 2015 #2 Share 11 Αυγούστου 2015 καλησπέρα.... είμαι στην φάση να βάλω μέσα στο ενυδρείο μου κοράλλια και ανεμώνες! ήθελα να ρωτήσω για της carpet anemone την κανονική και την mini ! από 2 petshop ο ένας μου είπε ότι είναι πολύ επικίνδυνες και θα φαΐ όλα τα ψάρια και ο αλός ότι πρέπει να είναι άρρωστο η να έχει κάποιο πρόβλημα για να πάει να πέσει πάνω της!το ενυδρείο μου είναι 55 λίτρα όποτε την ξεχνάω την μεγάλη....η μικρή όμως είναι οκ!.η γνώμη σας? Η mini ειναι μια χαρα και δεν μετακινειτε κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsakos Fotopoylos 11 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 11 Αυγούστου 2015 ούτε κινδυνεύει κάνα ψάρι ε νικ? η γνώμη σου για την entacmaea quadricolor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Αυγούστου 2015 #4 Share 11 Αυγούστου 2015 ούτε κινδυνεύει κάνα ψάρι ε νικ? η γνώμη σου για την entacmaea quadricolor?Κοιτα εαν πιασουν ψαρια θα τα φανε αλλα οι συγκεκριμενες που αναφερεις δεν διμιουργουν προβληματα και η μετακινση τους ειναι μικρη (συνηθος)μεχρι να βρουν την θεση τους.Το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να παγιδεψεις τους κυκλοφορητες με σφουγγαρι για να μην πανε επανω και τις ρουφηξει ο κυκλοφορητης το εχουν αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsakos Fotopoylos 11 Αυγούστου 2015 Author #5 Share 11 Αυγούστου 2015 είναι εύκολο η δύσκολο να πάει το ψάρι πάνω τούς?αν είναι εύκολο να μην την βάλω και κλαίω μετά τα ψαράκια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Αυγούστου 2015 #6 Share 11 Αυγούστου 2015 είναι εύκολο η δύσκολο να πάει το ψάρι πάνω τούς?αν είναι εύκολο να μην την βάλω και κλαίω μετά τα ψαράκια!!Δεν θα παει κανενα ψαρι απανω τους εξτος και αν ειναι αρρωστο δηλ εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 13 Αυγούστου 2015 #7 Share 13 Αυγούστου 2015 Καλα σου είπαν για την καρπετ την μεγάλη..μπορεί να φάει σχεδόν οτιδήποτε σε ψάρι ανάλογα με το μέγεθος με χαρακτηριστική ευκολία... Αν σκέφτεσαι για ανεμώνη η bubble tip ειναι καλη επιλογή.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCEANUS 13 Αυγούστου 2015 #8 Share 13 Αυγούστου 2015 Καλα σου είπαν για την καρπετ την μεγάλη..μπορεί να φάει σχεδόν οτιδήποτε σε ψάρι ανάλογα με το μέγεθος με χαρακτηριστική ευκολία... Αν σκέφτεσαι για ανεμώνη η bubble tip ειναι καλη επιλογή.... Συμφωνω απολυτα,ισως η καρπετ να ειναι η πιο θανασιμη,παρολο που δεν εχει πλοκαμια. Η καλυτερη επιλογη για ανεμωνη με πλοκαμια ειναι η bubble tip,αλλιως βαζεις μινι καρπετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος