Jump to content

Αναγκαια η χρηση ηλεκρομαγνητικης?

nikos gn

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,

και εγω με την σειρα μου αγορασα συστημα Co2 και θελω να ρωτησω αρχικα κατα ποσο χρειαζεται η χρηση της ηλ/μαγνητικης βαλβιδας στο εν λογω συστημα οταν δεν υπαρχει πεχαμετρο..

Δευτερη ερωτηση : παρατηρησα χθες το πρωι πριν ανοιξουν τα φωτα (αρα και η ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα) οτι παρολο που ηταν εδω και ωρες κλειστη το Co2 απο τον διαχυτηρα εβγενε κανονικα.. μηπως εχω κανει καποιο λαθος στη συνδεση?

Το συστηματακι ειναι αυτο http://www.aquavivere.gr/shop-products/psaria-technologikos-exmos-sustimata-dioxeidiou-co2-system/co2-complete-pant-2000-with-magnetic-valve

το εχω διαβασει το θεμα φιλε μου, απλα ηθελα και την προσωπικη αποψη του καθε ενα μεσα απο την εμπειρια σας

Η ηλεκτρομαγνητική έχει in/out έχεις συνδέσει σωστά τα σωλανάκια?

Όταν την βαζεις-βγάζεις στην μπρίζα την ακούς να δουλεύει?

Δοκίμασες να φυσήξεις όταν είναι κλειστή να δεις αν όντως κλείνει?

Αν βρεις την κατάλληλη ποσότητα co2 που χρειάζεται να ρίχνεις στο ενυδρείο σου για να μην έχεις σκαμπανεβάσματα στο ph

μπορείς να αποφύγεις την χρήση της :)

• Like 1

Ευχαριστω φιλε.. Την εχω συνδεσει σωστα με το in/out και την πρωτη μερα δουλεψε κανονικα απλα εχει 2 βραδια που δεν κλεινει την παροχη και μου φανηκε πολυ περιεργο. Οσων αφορα αν θα την κρατησω η οχι ο μονος λογος που θα την ηθελα ειναι για να μην εχω καθε τρεις και λιγο να τρεχω να την γεμιζω.. Θα κανω μετρησεις για να δω τι σκαμπανεβασματα παιζουν με την χρηση της και βλεπουμε.. Το συγκεκριμενο συστημματακι το εχει δουλεψει κανεις;

Αν είσαι σίγουρος οτι δούλεψε σωστά και μετά δεν μήπως πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για αλλαγή.

Όσο για τα γεμίσματα της μπουκάλας συνήθως είναι μια φορά ανα 3-4 μήνες.Βέβαια εξαρτάται από την ποσότητα που ρίχνεις. . .

Ωχ μπηκα με το παλιο προφιλ

Και οι δυο τροποι δουλευουν ειται κανεις χρηση μαγνητικης  ή συνεχομενη ροη Co2.

Πανω κατω ερχεται στην ιδια καταναλωση της μπουκάλας.

Ποσα λίτρα ειναι το ενυδρείο σου ?

Τί φωτισμό έχεις?

Τι φυτά έχεις σκοπό να βάλεις?

Λίπανση - υπόστρωμα?

είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το ενυδρείο δεν έχει πρόβλημα είτε μα μαγνητική είτε με συνεχόμενη ροή, όποτε ποιος ο λόγος να προβούμε σε ένα επιπλέον έξοδο;;;

Το ενυδρειο ειναι 140 λιτρα.. Απο φωτισμο εχω 110watt στο συνολο. Απο λιπασματα ριχνω της seachem: flourish, iron, pottasium,trace. Υποστρωμα της tropica. Φυτα εχω ludwigia ,alternathera, vallisneria,limnophlia, stargrass. Μια ακομα ερωτηση. Απο Θεσ/νικη εχετε υποψη σας καποιο μαγαζι για να γεμιζω την μπουκαλα οταν χρειαστει;

είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το ενυδρείο δεν έχει πρόβλημα είτε μα μαγνητική είτε με συνεχόμενη ροή, όποτε ποιος ο λόγος να προβούμε σε ένα επιπλέον έξοδο;;;

φιλε μου απλα ηταν μεσα στο πακετο η μαγνητικη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...