nikolas makris 4 Αυγούστου 2015 #1 Share 4 Αυγούστου 2015 Σημερα το πρωη αγωρασα απο το petshop οπου παω συνηθως 5 κιλα χαλικι μαυρο για να στησω σιγα σιγα ενα φυτεμενο ενυδρειο.Πωση ωρα χρειαζεται να το πληνω ωστε να καθαρισει και να μην θολωσει παρα πολλυ το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 4 Αυγούστου 2015 #2 Share 4 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση, αλλά θα το πλύνης τόσο, οσο να μην βγάζει θολούρα. Από εμπειρία συνήθως το χαλίκι που αγοράζουμε απο τα πετ χρειάζεται οπωσδήποτε 5-6 χέρια καλού ξεπλύματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 4 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 4 Αυγούστου 2015 ok ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 4 Αυγούστου 2015 #4 Share 4 Αυγούστου 2015 Τι διάμετρο είναι το χαλικάκι που πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 4 Αυγούστου 2015 Author #5 Share 4 Αυγούστου 2015 ειναι πολλυ ψηλο το επληνα , επληνα το ενυδρειο και σε λιγο θα το στησω εχω μια λαμπα ενα φιλτρο και υποστρωμα και αν μπορειται πειτε μου εχω περιπου 1,5 κιλα υποστρωμα και 5 κιλα χαλικι θα εχω καποιο προβλημμα στο στρωσημο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 4 Αυγούστου 2015 #6 Share 4 Αυγούστου 2015 Επισης θα χρειαστει να βαλεις και ανθρακα στο φιλτρο σου τις 2-3 πρωτες μερες. Ποιο υποστρωμα εχεις;; Μπορες να βαλεις φωτο απο τα υλικα σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 4 Αυγούστου 2015 Author #7 Share 4 Αυγούστου 2015 υποστρωμα της sera τωρα το εχω πεταξει το κουτι σωθηκες ναι θα παρω αυριο ανθρακα παρατυρησα οτι μερικοι κοκι εχοθν ξεβαψει ειναι κακο αυτο μπορει να εγεινε απο των καθαρισμω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Αυγούστου 2015 #8 Share 5 Αυγούστου 2015 Τι εννοείς ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Αυγούστου 2015 #9 Share 5 Αυγούστου 2015 Εννοεις οτι μπορει να ειναι βαμμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 5 Αυγούστου 2015 #10 Share 5 Αυγούστου 2015 Aν ειναι γυαλιστερο το χαλικι , ισως ειναι βαμμένο. Βαλε μια φωτογραφια να το δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 9 Αυγούστου 2015 Author #11 Share 9 Αυγούστου 2015 δν ξερω αν φενεται παντως σε μερικα σημεια εχει ασπρηση το χαλικι και δν ειναι βρομια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Αυγούστου 2015 #12 Share 9 Αυγούστου 2015 Οι φώτο είναι υπερβολικά μικρές και δεν φαίνεται τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 9 Αυγούστου 2015 Author #13 Share 9 Αυγούστου 2015 (edited) πιο ειναι το ωριο για το φορουμ? Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2015 - nikolas makris Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 9 Αυγούστου 2015 Author #14 Share 9 Αυγούστου 2015 αυτες ειναι καλυτερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Αυγούστου 2015 #15 Share 9 Αυγούστου 2015 πιο ειναι το ωριο για το φορουμ? 2048kb αυτες ειναι καλυτερες? Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Τι έχεις βάλει κάτω από το υπόστρωμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 9 Αυγούστου 2015 Author #16 Share 9 Αυγούστου 2015 Δν εβαλα κατι ο βυθοςαποτελειται απο χαλικι και υποστρωμα sera Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Αυγούστου 2015 #17 Share 9 Αυγούστου 2015 Έχεις βάλει κάτω το χαλίκι και πάνω το υπόστρωμα δηλαδή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 9 Αυγούστου 2015 Author #18 Share 9 Αυγούστου 2015 οχι το πανω ειναι χαλικι το κατο ειναι υποστρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Αυγούστου 2015 #19 Share 9 Αυγούστου 2015 Κάπου το χάνω. . . Ποιο υπόστρωμα της sera έχεις βάλει που είναι από κάτω και δείχνει και τόσο βρώμικο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 9 Αυγούστου 2015 Author #20 Share 9 Αυγούστου 2015 εμενα ο πετσοπασ για υ[πστρωμα μου το πουλησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 11 Αυγούστου 2015 Author #21 Share 11 Αυγούστου 2015 Τεληκα αυτο που πειρα υποστρωμα δεν ειναι?Και το χαλικι τεληκα δν ειναι βαμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 11 Αυγούστου 2015 Author #22 Share 11 Αυγούστου 2015 νομιζω οτι ειναι φυτοχωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Αυγούστου 2015 #23 Share 11 Αυγούστου 2015 To χαλικάκι ειναι μια χαρα. Ναι το αλλο ειναι υπόστρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 11 Αυγούστου 2015 Author #24 Share 11 Αυγούστου 2015 ευχαριστω πολλυ το χαλικι ειναι 5 κιλα και δν κερω μου φενεται λιγο μιπως να παρω αλλα 5 κιλα η ειναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 11 Αυγούστου 2015 #25 Share 11 Αυγούστου 2015 ευχαριστω πολλυ το χαλικι ειναι 5 κιλα και δν κερω μου φενεται λιγο μιπως να παρω αλλα 5 κιλα η ειναι οκ? Το ενυδρείο τι διαστάσεις έχει? Πόσο ύψος θέλεις να έχει ο βυθός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος