eja 1 Αυγούστου 2015 #1 Share 1 Αυγούστου 2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Σήμερα μόλις άνοιξαν τα φώτα παρατήρησα ότι το αρσενικό festivus είχε ενα σπυρί στο σώμα του που χθες δεν είχε ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- Λίτρα:180- Φίλτρανση :sunsun hw 304- Ιστορικό :2 χρονια κοντα - Ψάρια : 4 mesonauta festivus , 1 ancistrus p3, 20 rummy nose , 3 bolivian ram- Ρουτίνες : αλλαγη καθε 10 μερες , προετοιμασία νερού σε βαρέλι με prime ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥδεν εχω κάνει πρόσφατα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ- Είδος Ψαριού: mesonauta fetsivus- Ιστορικό Ψαριού: υγιεστατο - Συμπτώματα που παρουσιάζει : ολα φυσιολογικα - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: οχι ΘΕΡΑΠΕΙΑ καμια ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Αυγούστου 2015 #2 Share 1 Αυγούστου 2015 Έχεις προσθέσει κανένα ψάρι τελευταία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 1 Αυγούστου 2015 Πριν 2 μήνες περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Αυγούστου 2015 #4 Share 1 Αυγούστου 2015 Ποιό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 1 Αυγούστου 2015 #5 Share 1 Αυγούστου 2015 Μοιαζει με απλη πληγη....αν ναι με melafix θα επουλωθει πολυ γρηγορα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Αυγούστου 2015 #6 Share 1 Αυγούστου 2015 Μοιαζει με απλη πληγη....αν ναι με melafix θα επουλωθει πολυ γρηγορα... Η οποία προήλθε απο τί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 2 Αυγούστου 2015 #7 Share 2 Αυγούστου 2015 Μπορει απο οτιδηποτε..ακομα και χτυπημα πανω σε ριζα..δεν ειναι σκισιμο βεβαια που μοιαζει με γραμμη...αλλα ουτε με χτυπημα απο αλλο ψαρι...γιατι θα ηταν μεγαλυτερο και τις περισοτερες φορες οχι σε ενα σημειο μονο...συνηθως τετοια σημαδια φευγουν απο μονα τους...μετα απο καμμια βδομαδα και λιγο παραπανω αναλογως και το ψαρι..αλλα ακομα και μολυνση να εχει παθει το melafix θα το βοηθησει... ειναι ανωδηνο σαν φαρμακο σε σχεση με αλλα...οχι οτι ειμαι υπερ των φαρμακων...αν ειναι αυτο που νομιζω βεβαια...γιατι ειμαι και απο κινητο και προσωπικα αν δεν δω το ψαρι απο κοντα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 2 Αυγούστου 2015 Author #8 Share 2 Αυγούστου 2015 το ένα bolivian είχα βάλει Δεν μοιάζει με τραύμα απο ψάρι, σαν σπυρί είναι ,τώρα δεν ξέρω αν γδάρθηκε κάπου και βγήκε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 2 Αυγούστου 2015 #9 Share 2 Αυγούστου 2015 General cure . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 3 Αυγούστου 2015 Author #10 Share 3 Αυγούστου 2015 Το αντίστοιχο της sera ποιο είναι ? Γιατί εδώ δεν έχει κανείς api Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος