apostolisgate21ufo@yahoo.gr 1 Αυγούστου 2015 #1 Share 1 Αυγούστου 2015 (edited) Εδω και ενα μηνα εχω εναν μονομαχο (αρσενικο) σε γυαλα 6 λιτρων,ειναι στρωμενος ο βυθος με χαλικια εχω 1 φυτο anubia και εναν διακοσμιτικο βραχο.Προσφατα αποφασισα οτι θελω να αγορασω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο των 20 λιτρων.Λοιπον,επειδη για το 20αρι δν ηθελα να ειναι μονος του σκεφτηκα να παρω 1 θυληκο για να του κανει παρεα.Αφου ομως δν εχω αγορασει ακομα το 20αρι αγορασα το θυληκο (για να την συνηθισει λιγο) και τα εχω προσωρινα στο 6λιτρο.Ομως ο αρσενικος αρχικα την κυνηγουσε,της εχει κοψει λιγο την ουρα και εδω και 1 ωρα απ'οτι εχω παρατηρησει της εχει δωσει 1 μια γωνια για να καθεται και δεν την πειραζει,πολυ συχνα ομως περναει διπλα της και αγριευει.Μολις παει να παρει ανασα απο την επιφανεια την πλησιαζει αγριευοντας.Την αφηνει να παρει ανασα ομως φευγει μονο οταν παει στην "περιοχη" που της εχει δωσει.Μετα απ αυτα που ειδα εχω μερικες αποριες:1.Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η κατασραση μολις παρω το ενυδρειο;2.Αυτη η σχεση που εχουν οι 2 μονομαχοι μεταξυ τους θα συνεχιστει η ειναι απλα η πρωτη μερα; Έγινε επεξεργασία 1 Αυγούστου 2015 - apostolisepiclsd Link to comment Share on other sites More sharing options...
extar98 1 Αυγούστου 2015 #2 Share 1 Αυγούστου 2015 Βρες κατι και βγαλτην απο εκει, το να βαζεις θυληκια σε 6λιτρη γυαλα μετα απο μονομαχο ειναι σαν αν τη σκοτωνεις.Βρες κατι να απομακρυνεις ενα απο τα 2 ψαρια η να τα χωρισεις καπως μεσα στη γυαλα.Κανενα απο τα 2 ψαρια δεν μπορει να ζει σε τοσο λιγα λιτρα, θα σου προτεινα να δωσεις καπου την θυληκια και να κρατησεις τον μονομαχο για το 20αρι.Η λογικη "να του κανει παρεα" δεν λειτουργει με αυτα τα ψαρια καθως ειναι πολυ κτητικα και ειδικα σε τοσα λιγα λιτρα χωρις κρυψωνες ή οτιδηποτε δεν γινεται να επιβιωσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisgate21ufo@yahoo.gr 1 Αυγούστου 2015 Author #3 Share 1 Αυγούστου 2015 Οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
extar98 1 Αυγούστου 2015 #4 Share 1 Αυγούστου 2015 (edited) Μακαρι να επιβιωσουν και τα δυο ψαρακια,κρατα μας ενημερους Έγινε επεξεργασία 1 Αυγούστου 2015 - extar98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisgate21ufo@yahoo.gr 1 Αυγούστου 2015 Author #5 Share 1 Αυγούστου 2015 Ο αρσενικος ενεργητικος ειναι να δουμε πως θα προσπαρμοστει στο μεγαλο ,για το θυληκο μονο δν ξερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 1 Αυγούστου 2015 #6 Share 1 Αυγούστου 2015 Ο αρσενικος ενεργητικος ειναι να δουμε πως θα προσπαρμοστει στο μεγαλο ,για το θυληκο μονο δν ξερω.... To μεγάλο, παραμένει οριακό για έναν μονομαχο Η θυληκια πρέπει να μετακομισει άμεσα, αλλιως θα την βγάλεις νεκρή Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisgate21ufo@yahoo.gr 1 Αυγούστου 2015 Author #7 Share 1 Αυγούστου 2015 Την θυληκια την εβγαλα και σε 2-3 μερες θα την αφησω εκεινη μονη στο 6λιτρο και τον μονομαχο στο 20λιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος