giorgosmarios 6 Αυγούστου 2015 #26 Share 6 Αυγούστου 2015 Μη φοβαστε παιδια, εγω κρατω τα μετοπισθεν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Αυγούστου 2015 #27 Share 6 Αυγούστου 2015 @zoo ενας καλος λογος για να μην παω ειναι να με παρεις κοντα αλλα θελω ουζομεζε στην παραλια!!Σαγιοναρα μπανιερο απαραιτητα αλλα θα φερω τα δικα μου Κοτσιδακια στο λογο μου αλλα αν ελειπες εσυ θα εβγαζα silver alert :P @petran halan where are you ??????, εδω ειμαιιιιιι αγοριιιιιιιιιιιιιιιι!!! αφηνω τη κιθαρα μου και ερχομε για κοφφε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Αυγούστου 2015 #28 Share 6 Αυγούστου 2015 Αντε ρε παιδάκι μου και με άγχωσες !!Σας έχω συνηθίσει να είστε από τους πρώτους που δηλώνεται παρών . . . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Αυγούστου 2015 #29 Share 6 Αυγούστου 2015 Παιδες εμενα βαλτε μου απουσια......αναχωρω νωριτερα για Κεφαλλονια! Τα λεμε απο κοντα τον Σεπτεμβρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 7 Αυγούστου 2015 #30 Share 7 Αυγούστου 2015 Αντε ρε παιδάκι μου και με άγχωσες !!Σας έχω συνηθίσει να είστε από τους πρώτους που δηλώνεται παρών . . . Τρεξιμοοοο θα στα πω απο κοντα. Ξεκικησαμε band!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 7 Αυγούστου 2015 #31 Share 7 Αυγούστου 2015 Τρεξιμοοοο θα στα πω απο κοντα. Ξεκικησαμε band!! Φίλε και εγώ ανησύχησα ! Αν δεν ερχόσουν στον καφε θα σε έπαιρνα τηλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 7 Αυγούστου 2015 #32 Share 7 Αυγούστου 2015 Φίλε και εγώ ανησύχησα ! Αν δεν ερχόσουν στον καφε θα σε έπαιρνα τηλ! Μην μου ανησυχητε εδω ειμαι κ θα ειμαι ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΟΝΩ ΜΕ ΤΗΣ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΧΑΧΑχαχαχα. Τρελοκομιαααα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Αυγούστου 2015 #33 Share 7 Αυγούστου 2015 Αγόρι μου , ΕΣΥ εχεις ήδη γίνει παστός αλλά δεν στο εχει πει κανένας ! Ε λοιπόν περιμένω το " Rasta Reef" πριν το τέλος του έτους ! Όλα τα αλλά είναι δικαιολογίες ! Το Rasta Reef είναι το εύκολο. . . Το Rasta in the street θα είναι το πρόβλημα γιατί έρχεται και χειμώνας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Αυγούστου 2015 #34 Share 7 Αυγούστου 2015 Τρεξιμοοοο θα στα πω απο κοντα. Ξεκικησαμε band!!Μετά από αυτό που διάβασα, εύχομαι να μη τραγουδάς εσύ στη μπάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 7 Αυγούστου 2015 #35 Share 7 Αυγούστου 2015 Μετά από αυτό που διάβασα, εύχομαι να μη τραγουδάς εσύ στη μπάντα.Οχι αγορινα μου εγω ειμαι lead guitar απο φωνη κανα back και αμα!!δεν το χω με το τραγουδι καθολου!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 8 Αυγούστου 2015 Author #36 Share 8 Αυγούστου 2015 Ρε παλικαρια του γλυκου,αν δεν βαριεστε φερτε μου μερικα ramshorn ή physa snails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 8 Αυγούστου 2015 #37 Share 8 Αυγούστου 2015 Μιχάλη εγώ δεν έχω. Έχω Αnentome helena άν θέλει κάποιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETROS_AFRICANOS 8 Αυγούστου 2015 #38 Share 8 Αυγούστου 2015 Έχει πολλή ζέστη εδώ στην Αφρική κι έρχομαι να πιούμε ένα καφέ με δροσερές συζητήσεις! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 8 Αυγούστου 2015 #39 Share 8 Αυγούστου 2015 @niknik & @ΚωσταςΤ δεν μπορεσαν να παρευρεθουν στην συναντηση λογω ψησιματος προβατινας και οχι μονο Παραθετω τις φωτο και τα σχολια δικα σας χαχα Υ.Γ : Την καλυτερη προβατινα θα την γευτειτε μονο με ψηστες τον Νικο και τον Κωστα.Μια υπεροχη βραδια με πολυ γελιο και φυσικα καλο φαγητο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 9 Αυγούστου 2015 #40 Share 9 Αυγούστου 2015 Ε καλά ! Τόσοι που είμαστε χθες ( 6) ερχόμασταν και εμείς να φάμε !!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 9 Αυγούστου 2015 #41 Share 9 Αυγούστου 2015 @niknik & @ΚωσταςΤ δεν μπορεσαν να παρευρεθουν στην συναντηση λογω ψησιματος προβατινας και οχι μονο Παραθετω τις φωτο και τα σχολια δικα σας χαχα Υ.Γ : Την καλυτερη προβατινα θα την γευτειτε μονο με ψηστες τον Νικο και τον Κωστα.Μια υπεροχη βραδια με πολυ γελιο και φυσικα καλο φαγητο Αυτα ειναι, ομορφα πραγματα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Αυγούστου 2015 #42 Share 9 Αυγούστου 2015 (edited) Ε καλά ! Τόσοι που είμαστε χθες ( 6) ερχόμασταν και εμείς να φάμε !!!! Τς τς τς Τοσο σεμιναριο,τοσο ξεπλυμα εγκεφαλου με φρεσκο καθαρο νερακι να φυγουν τα αλατια μονο αυτο σου εμεινε??? Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2015 - rastaman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 9 Αυγούστου 2015 #43 Share 9 Αυγούστου 2015 Ρε σεις δεν ντρεπεστε καθολου!!! Τωρα που εχω φυγει το τσικνισατε! Ερχομαι ομως και περιμενω την υπολοιπη προβατινα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Αυγούστου 2015 #44 Share 10 Αυγούστου 2015 Ρε σεις δεν ντρεπεστε καθολου!!! Τωρα που εχω φυγει το τσικνισατε! Ερχομαι ομως και περιμενω την υπολοιπη προβατινα! Γυρνα εσυ με το καλο και κατιιιιιι θα γινει. :bbq: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 11 Αυγούστου 2015 #45 Share 11 Αυγούστου 2015 αυτή είναι παρεα... ρε σεις με κανατε να ζηλεψω.νικολα σε βλεπω σε ολες τις φωτο κρατας τη πιρουνα με αγριες διαθεσεις.κωστα κρατα και για μας κανα frag από προβατινα. :bbq: :bbq: :bbq: :bbq: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 12 Αυγούστου 2015 #46 Share 12 Αυγούστου 2015 καλη παρεα,μπολικο φαγητο,ψαροκουβεντα και οχι μονο. συνταγη επιτυχιας για μια ευχαριστη βραδυα. υγ.αν εβλεπε η Μερκελ και ο Σοιμπλε με κανα δορυφορο ποσες φορες αδειασε και γεμισε η ψησταρια θα τραβαγαν τα μαλλια τους(επιοικως). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 12 Αυγούστου 2015 #47 Share 12 Αυγούστου 2015 Ρε σεις δεν ντρεπεστε καθολου!!! Τωρα που εχω φυγει το τσικνισατε! Ερχομαι ομως και περιμενω την υπολοιπη προβατινα! αυτή είναι παρεα... ρε σεις με κανατε να ζηλεψω.νικολα σε βλεπω σε ολες τις φωτο κρατας τη πιρουνα με αγριες διαθεσεις.κωστα κρατα και για μας κανα frag από προβατινα. :bbq: :bbq: :bbq: :bbq: για ελα να μαζευομαστε για καμμια κατασταση. :bbq: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος