Jump to content

3 βδομαδες διακοπες...

Recommended Posts

Οταν μεινουν χωρις φαγητο τρωνε το ενα το αλλο.

• Like 1

Να πω πως τελικα τα helena τρωνε το ενα το αλλο. Το ειδα χτες με τα ματια μου. Νωμιζα πως ζευγαρωνουν και το βραδυ βρικα αδειο κελυφος! Ετςι ξεκινηςα να ψαχνω το ενυδρειο Και βρικα αλλα 3 αδεια καβουκια. Το περιεργο εινιαι οτι ειχα καμια 20ρια και τωρα βλεπω μονο 5 να κοβουν βολτες. 5 ζωντανα + 3 καβουκια = 8 Αρα λοιπουν καμια 10-12ρια σαλιγκρια.

Λογικα θα ειναι χωμενα στην αμμο ε;;

Φιλτρο:

Αν το βαλω στη μεση η και ποιο κατω, το spray bar δε νομιζω να φτασει η δυναμη του να αναταρασει την επιφανεια. Εχει ομως αυτο το κολπο με το σοληνακι που ρουφαει αερα και βγαζει μπουρπουληθρες. Θα εξυπηρετησει αυτο καπου καλυτερα;

Για να τα μετρήσεις, ρίξε τροφή και σχεδόν αμέσως θα την μυρίσουν  και θα αρχίζουν να κάνουν βόλτες για να φάνε.

Αυτό με το σωληνάκι θα βοηθήσει στην οξυγόνωση του νερού, ιδιαίτερα σε περίπτωση που ανέβει η θερμοκρασία.

Αυτόματη ταίστρα έχεις?

Αν ναι κι εφοσον προγραμματίζεται, βάλτην και ρυθμισε την να ταιζει μια φορά στις 3-4 μερες, με κάποια πρωτεινικη τροφη

@giorgosmarios ευχαριστούμε για το ποστ

• Like 1

Αυτόματη ταίστρα έχεις?

Αν ναι κι εφοσον προγραμματίζεται, βάλτην και ρυθμισε την να ταιζει μια φορά στις 3-4 μερες, με κάποια πρωτεινικη τροφη

@giorgosmarios ευχαριστούμε για το ποστ

Οι ταιστρες δεν εχουν τετοια ρυθμιση, μονο για μια φορα τη μερα.

Είχα την εντυπωση οτι οι "ακριβες" eheim ειχαν τετοιο προγραμματισμό, αλλά τελικά προγραμματίζουν γευματα εντός της ίδιας μέρας - οπότε άκυρο τα περί ταίστρας

Οι απλές "μηχανικές" μπορούν να ρυθμιστούν ακόμα και 2 φορές ανά ημέρα,τουλάχιστον κάποιες από αυτές.

Για τις ηλεκτρονικές δεν γνωρίζω καθώς δεν έτυχε να έχω ποτέ.

http://www.methodshop.com/gadgets/reviews/eheim-fishfeeder/

Εδω μπορειτε να δειτε καποιες πληροφοριες για ταιστρα Eheim.

Αυτη εχω κι εγω. Με αυτη μπορεις να κανεις ( ρυθμισεις ) 4 ταισματα τη μερα και αμα θελεις και διπλα.

Τη εννοω με αυτο.

Την ωρα που θα δωσεις να κανει το ταισμα, εχει μια ρυθμιση πανω στο καντραν που το επαναλαμβανει 

μετα απο μισο η ενα λεπτο δεν θυμαμαι ακριβως.

Είχα την εντυπωση οτι οι "ακριβες" eheim ειχαν τετοιο προγραμματισμό, αλλά τελικά προγραμματίζουν γευματα εντός της ίδιας μέρας - οπότε άκυρο τα περί ταίστρας

http://www.methodshop.com/gadgets/reviews/eheim-fishfeeder/

Εδω μπορειτε να δειτε καποιες πληροφοριες για ταιστρα Eheim.

Αυτη εχω κι εγω. Με αυτη μπορεις να κανεις ( ρυθμισεις ) 4 ταισματα τη μερα και αμα θελεις και διπλα.

Τη εννοω με αυτο.

Την ωρα που θα δωσεις να κανει το ταισμα, εχει μια ρυθμιση πανω στο καντραν που το επαναλαμβανει 

μετα απο μισο η ενα λεπτο δεν θυμαμαι ακριβως.

Σορρυ!

Με το προηγουμενο ποστ διορθωνω ενα λαθος που εκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...