jonnie 27 Ιουλίου 2015 #1 Share 27 Ιουλίου 2015 Καλημερα σας. Ψαχνω agassizii super red . Υπαρχει διαθέσιμο ή απο παραγγελία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharopoulos 28 Ιουλίου 2015 #2 Share 28 Ιουλίου 2015 Δυστυχως αυτη την στιγμη οχι , παρακολουθηστε την διαθεσιμοτητα μας και τις νεες εισαγωγες μας Ευχαριστω πολυ Κωστας Ζαχαροπουλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 2 Απριλίου 2016 Author #3 Share 2 Απριλίου 2016 ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΝΑΖΗΤΩ AGASSIZII SUPER RED. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ.. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΝΜ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 2 Απριλίου 2016 #4 Share 2 Απριλίου 2016 ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΝΑΖΗΤΩ AGASSIZII SUPER RED. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ.. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΝΜ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος