hrisopsaro 27 Ιουλίου 2015 #1 Share 27 Ιουλίου 2015 Γεια σας θελω πληροφορίες για το συγκεκριμένο είδος Ευχαριστώ προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrisopsaro 27 Ιουλίου 2015 Author #2 Share 27 Ιουλίου 2015 Θα μου απαντήσει κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιουλίου 2015 #3 Share 27 Ιουλίου 2015 Αν δεν ξερει κανεις γι αυτο το ψαρι τι να σου απαντησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 27 Ιουλίου 2015 #4 Share 27 Ιουλίου 2015 lepomis gibosus....λεγεται φιλε μου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 27 Ιουλίου 2015 #5 Share 27 Ιουλίου 2015 (edited) Θα μου απαντήσει κανειςΦίλε μου εδω ειναι φόρουμ και δεν ειναι καθήκον μας να απαντάμε σε κάθε ανάρτηση σ ενα λεπτο? η υπομονή ειναι χρυσός! Σιγουρα κάποιος θα σου απαντήσει σύντομα!Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρειε σημαντικές πληροφορίες για το ψάρι που σ ενδιαφέρει! Ειναι ενα 100% αξιόπιστο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο site! http://www.fishbase.org/summary/3372 Έγινε επεξεργασία 27 Ιουλίου 2015 - sotosgreek Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 27 Ιουλίου 2015 #6 Share 27 Ιουλίου 2015 Ψαξε ηλιοψαρο αν δεν το βρισκεις ετσι φιλε μου..ειναι ακριβως το ιδιο ψαρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrisopsaro 28 Ιουλίου 2015 Author #7 Share 28 Ιουλίου 2015 Ειναι επιθετικο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 28 Ιουλίου 2015 #8 Share 28 Ιουλίου 2015 Φιλε μου ειναι παμφαγο..τρωει μεχρι και τα μικρα του ειδους του.αυτο τα λεει ολα φαντασου στην καστορια δεν θυμαμαι χρονια..ειχε αποδεκατισει ολη την λιμνη...πολυ ομορφο ψαρι με αρκετα χρωματα..απο την αλλη ειχα διαβαδει πριν καιρο παλικαρακι που τα ενυδρυδησε επιτυχημενα...εδω στην ελλαδα γιατι στο εξωτερικο το θεωρουν κευκολο ψαρι και το εχουν στα ενυδρεια τους χρονια..γινεται μεγαλουτσικο κσμμια 15αρια ποντους..και ψαρευεται τρελα στα μερη του..δυστηχως αυτα θυμαμαι..αλλα με εβαλες και μενα στην μπριζα να βρω και αλλα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrisopsaro 28 Ιουλίου 2015 Author #9 Share 28 Ιουλίου 2015 Με τι ψαρια συνδυάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Ιουλίου 2015 #10 Share 29 Ιουλίου 2015 Φιλε μου ειναι παμφαγο..τρωει μεχρι και τα μικρα του ειδους του.αυτο τα λεει ολα φαντασου στην καστορια δεν θυμαμαι χρονια..ειχε αποδεκατισει ολη την λιμνη...πολυ ομορφο ψαρι με αρκετα χρωματα..απο την αλλη ειχα διαβαδει πριν καιρο παλικαρακι που τα ενυδρυδησε επιτυχημενα...εδω στην ελλαδα γιατι στο εξωτερικο το θεωρουν κευκολο ψαρι και το εχουν στα ενυδρεια τους χρονια..γινεται μεγαλουτσικο κσμμια 15αρια ποντους..και ψαρευεται τρελα στα μερη του..δυστηχως αυτα θυμαμαι..αλλα με εβαλες και μενα στην μπριζα να βρω και αλλα.. Τα περισσότερα ψάρια αυτό κάνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Ιουλίου 2015 #11 Share 29 Ιουλίου 2015 Το αυτο λεει ολα που ειπα...παει απο την αρχη μεχρι εκει που τελειωνει η προταση δηλαδη την καστορια..δηλαδη στις τελειες.....δηλαδη δεν ειναι λοα τα ψαρια παμφαγα τρωνε τον γονο τους και σκιζουν λιμνες στην καστορια...σας μπερδεψα με τον τροπο που το εγραψα μαλλον..καποια πληροφορια να βοηθησουμε το παλικαρακι;;;γιατι εγω δεν γνωριζω κατι αλλο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος