Che Guevara 27 Ιουλίου 2015 #1 Share 27 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργιος στο forum αλλά όχι στο χόμπι. Έχω ένα ενυδρείο 60lt, φυτεμένο (με μια anubia και έναν εχυνοδορο μέχρι στιγμής) από ψάρια έχει αδειάσει. Έχω δημιουργήσει ένα σύστημα co2 και σύμφωνα με τελευταίες μετρήσεις όλες οι παράμετροι είναι ευνοϊκές. Σκέφτομαι να βάλω κάποια παραδισια ψάρια και θα ήθελα να μου πείτε τι άλλο να βαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιουλίου 2015 #2 Share 27 Ιουλίου 2015 Καλως ηρθες. Επειδη εδω ειναι η κατηγορια του καλωσορισματος και το θεμα κλεινει μετα απο μερικες μερες,ανοιξε ενα νεο θεμα στη σωστη κατηγορια να τα συζητησουμε εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Guevara 27 Ιουλίου 2015 Author #3 Share 27 Ιουλίου 2015 Οκ το ανοιξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Ιουλίου 2015 #4 Share 30 Ιουλίου 2015 Καλώς ήρθες στην παρέα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts