stathis spithas 24 Ιουλίου 2015 #1 Share 24 Ιουλίου 2015 Εχει καποιος καταφερει να κανει αναπαραγωγη αγριων δισκων σε ενυδρειο και αν ναι μπορει να μας πει πως;συνθηκες νερου;λιτρα;τυρφες η αλλα συμπληρωματα;και οτι αλλο θα μπορουσε να βοηθησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Ιουλίου 2015 #2 Share 24 Ιουλίου 2015 Θα παρακαλεσω να ανοιγουμε τα θεματα στις κατηγοριες που ανηκουν. Τι θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 26 Ιουλίου 2015 #3 Share 26 Ιουλίου 2015 εννοειται πως εχουν γινει αναπαραγωγες αγριων δισκων...κοιταξε στο δικο μου θεμα τα ψαρια μου...βεβαια δεν ειναι πολλοι οι αγριοδισκαδες....εγω ξερω 5 ατομα με γεννα αγριων...συνθηκες πιστευω δεν ειναι ιδιες κ ποικιλουν.αναλογα το ειδος του αγριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 26 Ιουλίου 2015 Author #4 Share 26 Ιουλίου 2015 Θα ηταν ευκολο να μας περιγραψεις μια..συνθηκες πανω κατω που επικρατουσαν,λιτρα,θερμοκρασιες,ειδη δισκων πρασινοι αγριοι κοκκινοι κ.α.....;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος