zer10 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #51 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 fluval stratum! ίσως ρίχνει και το ξύλο το ph Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Σεπτεμβρίου 2015 #52 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξυλο δεν ριχνει το ph και ειδικα τοσο πολυ. Τωρα για το stractum δεν ξερω να σου πω,δεν το εχω χρσιμοποιησει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zer10 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #53 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 να ρωτήσω το άλλο;; να βγάλω λίγο κερατόφυλλο ώστε να μη τρώει τόσα πολλα no3? Τα υπόλοιπα φυτά να μη πάρουν κάτι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Σεπτεμβρίου 2015 #54 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι βγαλε,εχεις παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zer10 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #55 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 σαν aquascape; πως το βλέπεις; έχει λάθη; πείτε μου γνώμες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 22 Σεπτεμβρίου 2015 #56 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 σαν aquascape; πως το βλέπεις; έχει λάθη; πείτε μου γνώμες!!Ειναι πολυ ομορφο μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zer10 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #57 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ Στάθη. Είμαι νέος στο χώρο και προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Σεπτεμβρίου 2015 #58 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το aquascape ειναι ομορψο. Το ξυλο ακομη πιο ομορφο. Κανε μια δοκιμη να αφαιρεσεις λογο κερατοψυλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zer10 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #59 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, θα περιμένω λίγο καιρό να δω πως θα παει το ενυδρείο μου και μετά θα το βγάλω για να το αντικαταστήσω με κάτι άλλο.Το αφήνω για αισθητικούς λόγους, δε μπορώ να βλέπω το ενυδρείο έτσι άδειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Σεπτεμβρίου 2015 #60 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μπορούσες να κλάδευες το κερατόφυλλο για να του δώσεις λίγο σχήμα, και τα κλαδέματα να τα κάνεις ματσάκι, και να τα στερέωσεις με ένα βεντουζάκι ετσι ώστε να δίνει την αίσθηση ενός πυκνού θάμνου. Το οτι έχεις αρκετή φυτική μάζα μέσα στο ενυδρείο σου μόνο καλό κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zer10 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #61 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μπορούσες να κλάδευες το κερατόφυλλο για να του δώσεις λίγο σχήμα, και τα κλαδέματα να τα κάνεις ματσάκι, και να τα στερέωσεις με ένα βεντουζάκι ετσι ώστε να δίνει την αίσθηση ενός πυκνού θάμνου. Το οτι έχεις αρκετή φυτική μάζα μέσα στο ενυδρείο σου μόνο καλό κάνει. Πολύ καλή ιδέα, δε το είχα σκεφτεί! ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος