jim the pleco 20 Ιουλίου 2015 #1 Share 20 Ιουλίου 2015 αντέχουν τα φυτά σε νερό με χλώριο(δηλαδή χωρίς χρήση αντιχλωριου)?δεν θα έχει ψάρια το ενυδρείο μόνο φυτά οπότε δεν χρειάζεται βιολογία!(παρόλου που θα έχω κ φίλτρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 20 Ιουλίου 2015 #2 Share 20 Ιουλίου 2015 Θα σε παρακαλούσα να βάζεις πιο κατατοπιστικούς τίτλους. Βοηθούν τα μέλη που γνωρίζουν να σου απαντήσουν αλλά και μελλοντικούς επισκέπτες στην αναζήτηση του προβλήματος τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 20 Ιουλίου 2015 Author #3 Share 20 Ιουλίου 2015 οκ!το:αντοχή σε χλώριο είναι καλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 20 Ιουλίου 2015 #4 Share 20 Ιουλίου 2015 Αν νομιζεις οτι ο συγκεκριμενος τιτλος καλυπτει καλυτερα την απορια σου κ θα φερει περισσοτερες απαντησεις πολυ ευχαριστως να τον αλλαξω. Αν θες και την αποψη μου σαφως και ειναι πιο κατατοπιστικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 20 Ιουλίου 2015 #5 Share 20 Ιουλίου 2015 Αν πριν κανεις αλλαγες νερου και πριν βάλεις νερο το αφησεις σε μια λεκανη για κάποιες ωρες πιστευω πως ειναι οκ Αλλα γιατί δε θες να βαλεις αντί χλώριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 21 Ιουλίου 2015 #6 Share 21 Ιουλίου 2015 εάν βάλεις το νερό σε κουβά για 24 ώρες το χλώριο εξατμίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Ιουλίου 2015 #7 Share 21 Ιουλίου 2015 Δεν έχω παρατηρήσει ούτε έχω ακούσει ποτέ να έχουν πρόβλημα τα φυτά με το νερό της βρύσης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος