Nikos@ 17 Ιουλίου 2015 #1 Share 17 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια απορία σχετικά με της τιμές που θα πρέπει να έχουμε στο ενυδρείο όταν φιλόξενη κοράλλια όλων τον κατηγοριών sps lps soft.,γιατη η άποψης πόλων έμπορων του είδους διαφέρει και λένε: όχι τόσο αυτό όχι τόσο το αλό πολλές φόρε εγώ έχω στο δικό μου τα ακολούθα Τ- 25/26 C SG-1025PH-8.3/8.4KH-8.8CA-425MG-1275PO4-0NO2-ONO3-<2ΤΕΣΤ ΜΕ SALIFERT θα έπρεπε να αλλάξω κατά την γνώμη σας κάποια από αυτά??????? κοραλια δεν εχω sps εκτος απο μια mondipora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 17 Ιουλίου 2015 #2 Share 17 Ιουλίου 2015 καλησπερα φιλε οι τιμες σου ειναι μια χαρα πολυ καλες το βασικοτερο να εχεις στο μυαλο σου ειναι να ειναι και σταθερες χωρις αποτομα σκαμπανεβασματα!!! ριξε μια ματια αν θες στην κατηγορια ρεεφ εχει δυο θεματα που ειναι και pinned (η αλχημεια του θαλασσινου ενυδρειου και μεταβολες και ανοχες θα σου λυθουν οι οποιες αποριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 17 Ιουλίου 2015 Author #3 Share 17 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω για την απαντησει σου.αυτο που καμια φορα δεν ειναι σταθερο ειναι το Kh κυμαινεται απο 7.7μ με 9 δεν εχω δοσομετρικη.και παλι ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος