Manoskap 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #351 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Χάχα! Το είχα ρυθμισμένο στη χειροκίνητη εστίαση και μου 'χει βγει θολή η μακρινή! Το είδα όταν τις ανέβαζα αλλά ειπα δε βαριέσαι, βαλτή! Για πες καμιά ρύθμιση για τα φώτα! Θα ήθελα να παλέψω λίγο με τις ρυθμίσεις! Θα βγάλω άλλη μία γενική, αλλά από μακριά φαίνεται ακόμα αδειο, δεν έχω στο στοκαρει ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 9 Φεβρουαρίου 2016 #352 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το αλατι ειναι χυμα δεν ειναι καποιας εταιριας.. Θα ρωτησω προς επιβεβαιωση! Διαβαζοντας ξενα φορουμ εγω εχω πληροφοριες για το αντιθετο οσον αφορα τις τροφες! Πως με τις γηρες ανεβαζεις πολυ ευκολα φωσφορικα. Οταν βρω τη πηγη θα την δημοσιευσω. Παντως ως τωρα κανενα προβλημα με τη κατεψυγμενη, το αντιθετο θα ελεγα! Το φωτηστικο ειναι το ledzeal s400. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκτος απο το οτι λειτουργει μονο με android συσκευη και εγω δεν εχω... Αναγκαστηκα να αγορασω μια μονο γι αυτο.... πληροφοριες εδω: http://www.ledzeal.com/p43.html Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται!!!Αν δεν σου κάνει κόπο βρες το να ανοίξουν τα μάτια μας! Πολύ όμορφες και καθαρές φωτο!!!Παίρνει ζωή σιγά σιγά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 9 Φεβρουαρίου 2016 #353 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Μπράβο ρε μανό ! Πολυ ωραίες φωτό ! Και με λεντ !!!! Τι ρύθμιση κανεις στην μηχανή και δεν καταστρέφονται ;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 9 Φεβρουαρίου 2016 #354 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται!!!Αν δεν σου κάνει κόπο βρες το να ανοίξουν τα μάτια μας! Πολύ όμορφες και καθαρές φωτο!!!Παίρνει ζωή σιγά σιγά!!! http://www.aquazone.gr/forums/topic/101994-φοσφωρικα-και-reef/ Δες το λινκ στο πρώτο ποστ. Ωραία αρχή έκανες Μανο, σου εύχομαι καλή συνέχεια. Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2016 - gregkn73 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #355 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Μπράβο ρε μανό ! Πολυ ωραίες φωτό ! Και με λεντ !!!! Τι ρύθμιση κανεις στην μηχανή και δεν καταστρέφονται ;;; Την εβαλα να ρυθμισει το white balance με "ασπρο" τον αραγωνιτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #356 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 http://www.aquazone.gr/forums/topic/101994-φοσφωρικα-και-reef/ Δες το λινκ στο πρώτο ποστ. Ωραία αρχή έκανες Μανο, σου εύχομαι καλή συνέχεια. Ετσι. Και εγω αυτη τη πληροφοριση εχω και γι αυτο δεν εχω ταϊσει ποτε ξηρα. Λιγο σπιρουλινα ισως μια φορα στις δυο βδομαδες. Αλλιως κατεψυγμενη μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #357 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Double post Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2016 - Manoskap Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Φεβρουαρίου 2016 #358 Share 11 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Μάνο εγω το δουλεύω σε DIY mode με τις ακόλουθες ρυθμίσεις/ποσοστά. Όπου L1 μπλε , L2 άσπρο, L3 μπλε + uv και L4 πράσινο,κόκκινο και άσπρο σε mix. Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2016 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 11 Φεβρουαρίου 2016 Author #359 Share 11 Φεβρουαρίου 2016 Θεος!! Σε ποσα λιτρα και τι κοραλλια το εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 11 Φεβρουαρίου 2016 #360 Share 11 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Λίτρα 120-130 περίπου. Και κοράλλια LPS-SPS- soft. Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2016 - submarine1981 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 12 Φεβρουαρίου 2016 Author #361 Share 12 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρα και τελεια αναπτυξη!!! Εμενα φτανει στο μεσημερι 100%, θα τα γραψω καποια στιγμη να τα δημοσιευσω! Παρατηρω κατι στο refugium τις τελευταιες μερες.... Ειναι αλγη; Πρεπει να κανω κατι; Στο display εννοειται δεν εχω τιποτα αλλα φοβαμαι μην μεταφερθει... Στο refugium ο φωτισμος ειναι συνεχεια αναμμενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 12 Φεβρουαρίου 2016 #362 Share 12 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Νομιζω ειναι αλγη caulerpa αλλα επειδη ειμαι απο κινητο και δεν φαινεται καλα,χτυπα το μια στο google σαν caulerpa να δεις αν μοιαζει Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2016 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 12 Φεβρουαρίου 2016 Author #363 Share 12 Φεβρουαρίου 2016 Οχι βρε συ αυτη εγω την εχω βαλει για την κοκκινιλα που εχει βγει λεω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 12 Φεβρουαρίου 2016 #364 Share 12 Φεβρουαρίου 2016 λες αυτό που είναι σαν γλίτσα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 12 Φεβρουαρίου 2016 Author #365 Share 12 Φεβρουαρίου 2016 λες αυτό που είναι σαν γλίτσα ε?Ναι!! Παιζει να ειναι κυανο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 13 Φεβρουαρίου 2016 #366 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Όλα παίζουν ! Και οσο μένουν στο σαμπ δεν πειράζουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Φεβρουαρίου 2016 #367 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 εμένα για κυανο μου κάνει πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 13 Φεβρουαρίου 2016 #368 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Και μενα το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 13 Φεβρουαρίου 2016 Author #369 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Ok σημερα βλεπω καφε χρωμα απλωμενο στον αραγωνιτη οπου τον χτυπαει φως. Χρονο για μετρησεις δεν εχω, αλλα σιγουρα κατι τρεχει. Παιζει αυτο το καφε να ειναι κυανο πανω; Θα ανεβει απο κατω; Ή ειναι κατι αλλο...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 13 Φεβρουαρίου 2016 #370 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Οτι και νάνε η συνταγη είναι χαμηλά όσο γίνεται ΡΟ4/ΝΟ3. Αν ειναι κοκκινωπό πρός κυανοβακτήριο πάει η μαντεψια. Αν ειναι καφε πρός διατομική ή δινομαστιγοτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 13 Φεβρουαρίου 2016 Author #371 Share 13 Φεβρουαρίου 2016 Με μετρηση την προηγουμενη κυριακη ηταν στο πατο και τα δυο (no3 0,2 po4 0,03) δεν πιστευω, ποσο να ανεβηκαν; Θα κανω αμεσα μετρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 14 Φεβρουαρίου 2016 Author #372 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον μετρησα χθες μεσα στα μεσανυχτα απο την εννοια μου. Εχουν ανεβει λιγο τα νιτρικα 0,5 και τα φοσφωρικα αρκετα 0,25 περιπου. Εν τω μεταξυ τα salifert δεν με ικανοποιουν, μαλλον θα παρω αλλα τεστ, θα δοκιμασω τα api. Στα φοσφωρικα θα πρεπει να ανεβεις σημαντικα για να καταλαβεις διαφορα στο μπλε. Τελος παντων. Εκανα αλλαγη καμια 100 λιτρα και εβαλα αντιφοσφωρο ταχειας δεσμευσης. Το ζητημα παραμενει τι μου ανεβασε τοσο πολυ και αποτομα;; Πριν 2 βδομαδες πηρα 5 ψαρια.... Δεν μπορω να βρω με τιποτα τα δυο μικρα goby οποτε προφανως εχω πτωματα. Το κακο ειναι πως πρεπει -οχι πρεπει, σιγουρα- να ψωφησαν κατω απο τον αραγωνιτη. Υπαρχει κανενας τροπος να τα βρω ή θα τα βξαζω σταδιακα με το σκιμμερ και αλλαγες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 14 Φεβρουαρίου 2016 #373 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 5 ψάρια σε τόσο σύντομο διάστημα? Προτίμησε να βάζεις σταδιακά τα ψάρια στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 14 Φεβρουαρίου 2016 Author #374 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 5 ψάρια σε τόσο σύντομο διάστημα? Προτίμησε να βάζεις σταδιακά τα ψάρια στο ενυδρείο. Τι να κανω το ξέρω αλλα μετά απο τη γενική παντόφλα που εχω φαει κυριως για το χρόνο που ασχολούμαι και δευτερευόντως για τα οικονομικά, αποφάσισε η γυναικα μου να παμε μαζι να πάρουμε ψάρια.... Δεν γινόταν να αντισταθώ στο γεγονός πως μπορούσα να πάρω οτι θελω χωρις παντόφλα.... Μπορω να ψάξω κάπως το βυθό; Εχει κανεις κανενα τροπο - σκέψη; Πως θα ψαξω κάτω απο το βράχο; Θα "φυγουν" τα πτωματα με το σκίμμερ και τις αλλαγές ή να αρχίσω ανασκαφές;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 14 Φεβρουαρίου 2016 #375 Share 14 Φεβρουαρίου 2016 ααα οκ. Και γω το ίδιο θα εκανα. βασικά κοίτα σε σχισμές βράχων, και σε σημεία επαφής βραχου με αραγωνίτη μηπως βρεις κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος