fishbone! 30 Ιανουαρίου 2016 #326 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Ανεμώνη που κάνει τέτοιες βόλτες αργά η γρήγορα θα παει στους κυκλοφοφορητες και θα πάρεις το ενυδρείο στο χέρι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 30 Ιανουαρίου 2016 Author #327 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Εκτος απο το να τεμαχιστει δεν πιστευω πως μπορει να γινει κατι αλλο. Την επιστροφη δενμπορει να τη χαλασει και εχω καλτσα στην εισοδο του σαμπ. Σημερα εκανα ενα γερο στοκαρισμα, συντομα θα ακολουθησει ενημερωση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 30 Ιανουαρίου 2016 #328 Share 30 Ιανουαρίου 2016 (edited) Εκτος απο το να τεμαχιστει δεν πιστευω πως μπορει να γινει κατι αλλο. Την επιστροφη δενμπορει να τη χαλασει και εχω καλτσα στην εισοδο του σαμπ. Σημερα εκανα ενα γερο στοκαρισμα, συντομα θα ακολουθησει ενημερωση!!! Φιλε κανε οτι σου λέει ο Διονύσης ποιο πανω γιατί αυτές οταν της στρεσαρεις πετάνε τοξίνες και δεν μενει τίποτα ζωντανό. Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2016 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Ιανουαρίου 2016 #329 Share 30 Ιανουαρίου 2016 Εκτος απο το να τεμαχιστει δεν πιστευω πως μπορει να γινει κατι αλλο. Την επιστροφη δενμπορει να τη χαλασει και εχω καλτσα στην εισοδο του σαμπ. Σημερα εκανα ενα γερο στοκαρισμα, συντομα θα ακολουθησει ενημερωση!!! Μάνο αν στην πιάσει ο κυκλοφορητής θα πάρεις όλο το ενυδρειο στο χέρι. Την έχω πατήσει με ένα 60άρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 31 Ιανουαρίου 2016 #330 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα την εβγαζα τελειως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #331 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Προς το παρον και αφου εχει ηρεμεησει δυο βδομαδες τωρα πανω στο βραχο θα την αφησω... Κανω μια φωτογραφικη ενημερωση, και θα σας κανω και γραπτη συντομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #332 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Ψαρια 2 clown (ειχα 3 το ενα πηδηξε εξω απο τη καραντινα) Yellow tang Blue tang Blue throat triggerfish 2 diamond goby 2 gold head goby ( το ενα το εχω χασει 4 μερες τωρα..) Common wrasse Ασπόνδυλα Banded coral shrimp 2 brittle sea stars Linkia sea star Lybia tesselata Pencil urchin 4 peppermint shrimp (η μια αγνοειται) Red sea star Skarlet skunk cleaner shrimp 2 sexy anemone shrimp 3 strombus luhuanus 20 turban snails Κοραλλια Bubble coral Zoanthus Bulb anemone Devils hand leather coral Euphyllia paranchora Spaghetti Finger Leather Coral Xenia Refugium Caulerpa racemosa Chaeto Φωτογραφιες Μετρησεις χθες με salifert Ρουτινες Ταισμα καθε μερα κατεψυγμενα Target feeding καθε τεταρτη και κυριακη Καθαρισμα skimmer και καλτσας οποτε μπουκωσουν Αλλαγη 10% καθε κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Φεβρουαρίου 2016 #333 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Παρα πολυ ωραιο και πολυ καλές τιμές! Εχεις δοσομετρικη? Βαλε και μια απο την καραντινα! Ποσες μερες τα εχεις εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Φεβρουαρίου 2016 #334 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Το trigeraki δεν το φοβασε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #335 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Τη καραντινα την κατηργησα πριν δυο βδομαδες! Τα ειχα 2,5 μηνες εκει! Οχι δεν εχω δοσομετρικη! Ειναι σταθερα πανω οι τιμες μου! Το trigger τι μπορει να κανει; Ειναι φιλησυχο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 8 Φεβρουαρίου 2016 #336 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου!!!Τα κοράλλια αλλάξανε την εικόνα του ενυδρείου σου προς το καλύτερο!!! Την κατεψυγμένη δεν την φοβάσαι να την δίνεις κάθε μέρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #337 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου!!!Τα κοράλλια αλλάξανε την εικόνα του ενυδρείου σου προς το καλύτερο!!! Την κατεψυγμένη δεν την φοβάσαι να την δίνεις κάθε μέρα? Τι μπορει να παθω απο την κατεψυγμενη;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Φεβρουαρίου 2016 #338 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Μανό τα trigger κατα 90% δεν είναι reef safe ! Βέβαια το κάθε ένα εχει τον δικό του χαρακτήρα ! Οι τιμές σου είναι πολυ υψηλές , όχι κακές ! Τι αλάτι χρησιμοποιείς ; Να προσεχείς νιτρικά και φωσφορικά τώρα που επέστρεψαν τα ψαράκια ! Για την κατεψυγμένη ο Βασίλης εννοεί για τα θρεπτικά ! Βέβαια κάποιοι λένε το αντίθετο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #339 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Το αλατι ειναι χυμα! Προς το περον ο trigger ειναι ησυχοτατος! Για τα θρεπτικα, ταιζω εδω και εναμησι μηνα δυο κυβακια κατεψυγμενη τη μερα! Εχω βαλει αντιφωσφορο σιδηρου σπο τοτε και δεν τον αλλαζω επιτηδες! Επισης αλλαγες κανω τις δυο τελευταιες εβδομαδες. Πιο πριν δεν αλλαζα καθολου νερο αφου νιτρικα και γοσφωρικα ηταν σταθερα τοσο χαμηλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Φεβρουαρίου 2016 #340 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Τι ενοεις χύμα αλάτι ;;; Δεν είναι κάποιας εταιρίας ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 8 Φεβρουαρίου 2016 #341 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Τι μπορει να παθω απο την κατεψυγμενη;;; Όπως είπε και ο Διονύσης για τα θρεπτικά... Κάνε συχνά μετρήσεις και αν δεις κάτι ανησυχιτικό ελάτωσε την και δίνε τους και flakes-pellets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer90 8 Φεβρουαρίου 2016 #342 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου πολυ ομορφο ολο το επιχειρημα σου.!Τωρα διαβασα ολο το ποστ απο την αρχη.Θα μας πεις λιγα λογια για το φωτιστικο σου που φαινεται οτι τα σπαει@! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #343 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το αλατι ειναι χυμα δεν ειναι καποιας εταιριας.. Θα ρωτησω προς επιβεβαιωση! Διαβαζοντας ξενα φορουμ εγω εχω πληροφοριες για το αντιθετο οσον αφορα τις τροφες! Πως με τις γηρες ανεβαζεις πολυ ευκολα φωσφορικα. Οταν βρω τη πηγη θα την δημοσιευσω. Παντως ως τωρα κανενα προβλημα με τη κατεψυγμενη, το αντιθετο θα ελεγα! Το φωτηστικο ειναι το ledzeal s400. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκτος απο το οτι λειτουργει μονο με android συσκευη και εγω δεν εχω... Αναγκαστηκα να αγορασω μια μονο γι αυτο.... πληροφοριες εδω: http://www.ledzeal.com/p43.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer90 9 Φεβρουαρίου 2016 #344 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Eγω δινω και μυδι..Το λατρευουν απο τι φαινεται.Το λινκ το εχω διαβασει απλα δεν μπορω να βρω περιπου το κοστοςς του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #345 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Τα φερνει ο Σταυρος στην Αβυσσο http://www.abyssos.gr Αναλογα το μοντελο φανταζομαι και η τιμη! Εμενα πηγε γυρω στο 1000ρικο, θεωρω θα κανω αποσβεση απο τη ΔΕΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 9 Φεβρουαρίου 2016 #346 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 το δουλεύεις σε custοm mode? Επειδή έχω και γω το Malibu s120 πώς έχεις βάλει τα ποσοστά? εχεις πετυχει ωραιά χρώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #347 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι το sunny οχι default το εχω. Σε λιγο βαζω φωτος με dslr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 9 Φεβρουαρίου 2016 Author #348 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 9 Φεβρουαρίου 2016 #349 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 ωραίο αποτέλεσμα, αλλά βγάλε μια απο μακρια το ενυδρειο ποιο καθαρά να γουστάρουμε Το έχεις ρυθμισμένο default ειπες ε? Οκ. εγω απο την αρχή το έκανα custom και έβαλα δικά μου DIY ποσοστά έντασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Zarkadas 9 Φεβρουαρίου 2016 #350 Share 9 Φεβρουαρίου 2016 πολυ ωραιο ενυδρειο φιλε συγχαρητηρια συμφωνω με τον απο πανω για τις φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος