Sturm 14 Οκτωβρίου 2015 #26 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Γιωργαρε πολυ ομορφο ενυδρειο, φιλε. Μην σου φανει και περιεργο αν δεις και απογονους. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Οκτωβρίου 2015 Author #27 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Γιωργαρε πολυ ομορφο ενυδρειο, φιλε. Μην σου φανει και περιεργο αν δεις και απογονους. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω φιλε!Μακαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Οκτωβρίου 2015 #28 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Η λευκοκεφαλα μαλλον δεν τραβαει γιατι δεν βλεπει φως. Τι την ηθελες αφου εχεις την πιστια; Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Οκτωβρίου 2015 #29 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Ε ρε τι κάνουν οι ταπεινές πίστιες. Μπράβο ρε Γιώργο πολύ όμορφο έγινε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Οκτωβρίου 2015 Author #30 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Ρε συ θα την ειχα πεταξει αλλα το καλοκαιρι καποια στιγμη φουντωσανε καποια φυλλα αποτομα και μετα ξαναπεσε γι'αυτο ειπα να την αφησω λιγο ακομα..... Μαλλον.....στις διακοπες που ελειπα η μανα μου ταϊζε πολυ και θα ειχαν ανεβει αποτομα τα νιτρικα.....αλλιως δεν εξηγειται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Οκτωβρίου 2015 Author #31 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Ε ρε τι κάνουν οι ταπεινές πίστιες. Μπράβο ρε Γιώργο πολύ όμορφο έγινε. Ναι! Ευχαριστω Σωτηρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Οκτωβρίου 2015 #32 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Ωραιο εχει γινει Γιωργο,αλλα το βιντεο πολυ σκοταδι ρε αδερφακι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Οκτωβρίου 2015 Author #33 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Ωραιο εχει γινει Γιωργο,αλλα το βιντεο πολυ σκοταδι ρε αδερφακι μου Ναι ρε συ!Απο κοντα δεν ειναι τοσο σκοτεινο....αλλα στην φωτογραφικη ετσι φαινοταν.....και ουτε το κινητο μου εχει καλο βιντεο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Οκτωβρίου 2015 Author #34 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω οτι εχω ξεχασει να πω οτι εχω προσθεσει κι αλλα ψαρακια και πλεον ειναι 20.... Αισθανονται ακομα πιο ανετα αλλα μονο οταν δεν βλεπουν κινηση στο δωματιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Οκτωβρίου 2015 #35 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Kαποιος συντονιστης θα φιλοτιμηθει να φτιαξει τον τιτλο σε Ember απο Εmper; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Οκτωβρίου 2015 Author #36 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Α!Ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Οκτωβρίου 2015 #37 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Kαποιος συντονιστης θα φιλοτιμηθει να φτιαξει τον τιτλο σε Ember απο Εmper; Δεν πρόλαβες να το πεις και έγινε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Οκτωβρίου 2015 Author #38 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Αυτα ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Οκτωβρίου 2015 #39 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά υπέροχο. Και σας πληροφορώ ότι είναι τόσο όμορφο όσο δείχνει και ακόμη καλύτερο από κοντά. Γι' αυτό σας κάλω όλους,..............στο σπίτι του Γιώργου να μας κεράσει καφέ και να χαζεψουμε το φοβερό ενυδρείο!!!!!! Σε έφτιαξα πάλι Γιωργαρεεεεε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Οκτωβρίου 2015 Author #40 Share 14 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω καφε!!!!Τι κριμα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 15 Οκτωβρίου 2015 #41 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο Γιώργο. Πανέμορφο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 15 Οκτωβρίου 2015 #42 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Καλη δουλεια... Κουκλι να το χαιρεσαι !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Οκτωβρίου 2015 #43 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά υπέροχο. Και σας πληροφορώ ότι είναι τόσο όμορφο όσο δείχνει και ακόμη καλύτερο από κοντά. Γι' αυτό σας κάλω όλους,..............στο σπίτι του Γιώργου να μας κεράσει καφέ και να χαζεψουμε το φοβερό ενυδρείο!!!!!! Σε έφτιαξα πάλι Γιωργαρεεεεε!!!!! Παρασκευα,εγω λεω να μαζευτουμε σπιτι του Γιωργου να μας κανει το τραπεζι και να δουμε και το ενυδρειο. αχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Οκτωβρίου 2015 Author #44 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Ελατε ελατε...παρτε και φαγητα μαζι γιατι δεν ξερω να μαγειρευω!!!χαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Οκτωβρίου 2015 #45 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Ελατε ελατε...παρτε και φαγητα μαζι γιατι δεν ξερω να μαγειρευω!!!χαχαχαχαχα! Θα παραγγείλουμε σουβλακια ρε! αχαχαχαχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Οκτωβρίου 2015 #46 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Θα παραγγείλουμε σουβλακια ρε! αχαχαχαχαχ Ή σωστή πρόταση: θα μας ΚΕΡΑΣΕΙΣ σουβλάκια Γιώργο!!!!Έτσι να μην μπερδευομαστε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Οκτωβρίου 2015 #47 Share 15 Οκτωβρίου 2015 Ή σωστή πρόταση: θα μας ΚΕΡΑΣΕΙΣ σουβλάκια Γιώργο!!!! Έτσι να μην μπερδευομαστε. Σωστοοοοςς!! αχαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 15 Οκτωβρίου 2015 #48 Share 15 Οκτωβρίου 2015 (edited) Ή σωστή πρόταση: θα μας ΚΕΡΑΣΕΙΣ σουβλάκια Γιώργο!!!! Έτσι να μην μπερδευομαστε. Aκριβό σπορ τα ενυδρεία τελικά!!! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δε γράφει ο κόσμος για τις γυάλες του στο φόρουμ! Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2015 - kadmos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 25 Οκτωβρίου 2015 #49 Share 25 Οκτωβρίου 2015 Τα πας από εδώ.. τα φέρνεις από εκεί.. τα ξαναπάς παραπέρα.. Αλλά πως τα καταφέρνεις και ότι και να κάνεις μου αρέσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #50 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Κι εδω εχω να γραψω καιρο....ευκαιρια τωρα μιας και εδω και λιγο καιρο προστεθηκε και ενα ζευγαρι bolivian ram μεγαλωμενο με στοργη και αγαπη απο τον καλο φιλο Θοδωρη(Sturm)! Το αρσενικο την κυνηγαει λιγο την θυληκια αλλα οχι ολη μερα και ευτυχως την αφηνει να φαει........με τα τετρα δεν εχουν κανενα προβλημα συγκατοικησης..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος