Ρομποτής Κωνσταντίνος 12 Μαίου 2016 Author #651 Share 12 Μαίου 2016 Μου αξίζει τιμωρία, βαρέστε αλύπητα, τελικά το φίλτρο γράφει 200 λίτρα την ώρα, τι να λέμε τώρα; Δώστε να το ευχαριστηθείτε, μου αξίζει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 12 Μαίου 2016 #652 Share 12 Μαίου 2016 Μου αξίζει τιμωρία, βαρέστε αλύπητα, τελικά το φίλτρο γράφει 200 λίτρα την ώρα, τι να λέμε τώρα; Δώστε να το ευχαριστηθείτε, μου αξίζει... παφ μπουμ μπαμ μπαμ παφ παφ!!! αχαχχααχαχαχ!!! Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά Κωνσταντίνε! Στα επόμενα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 12 Μαίου 2016 Author #653 Share 12 Μαίου 2016 Μ αρέσει που το έχω κανά χρόνο και ποτέ δεν το είχα προσέξει, νόμιζα ότι είχε ξεφτίσει, γεράματααααααααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 12 Μαίου 2016 #654 Share 12 Μαίου 2016 Μ αρέσει που το έχω κανά χρόνο και ποτέ δεν το είχα προσέξει, νόμιζα ότι είχε ξεφτίσει, γεράματααααααααα!!!!Αυτο με τα γεραματα ξαναπεστο!!!Κοροιδευες εμενα που εχω κενα εεεε;;;; Χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 14 Μαίου 2016 Author #655 Share 14 Μαίου 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος στο φωτιστικό το glo να μην ανάβουν ταυτόχρονα οι δύο λάμπες αλλά να τις ξεχωρίσω να ανάβουν με μία ώρα διαφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Μαίου 2016 #656 Share 14 Μαίου 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος στο φωτιστικό το glo να μην ανάβουν ταυτόχρονα οι δύο λάμπες αλλά να τις ξεχωρίσω να ανάβουν με μία ώρα διαφορά; Εξαρταται .... Πρεπει να δεις τι μετασχηματιστει εχει... Για να το κανεις πρεπει να εχει δυο διαφοτερικους μεσα, αλλα μπορει να εχει και διπλο ή παλι μπορει να εχει ενα μονο και γιατις 2 λαμπες. Για δοκιμασε αν βγαλεις την μια λαμπα αναβει το φωτιστικο? Εγω δεν θα το ανοιγα ειναι κολημενα συνηθως αυτα... Θα μπορουσες να βαλεις 2 εξωτερικους μετασχηματιστες για να μην το χαλασεις. Γιατι ομως θελεις να μην αναβουν ταυτοχρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 14 Μαίου 2016 Author #657 Share 14 Μαίου 2016 Γιατί τόσο καιρό είχα δύο λάμπες στο καπάκι που είχα φτιάξει και τις είχα με ξεχωριστό χρονοδιακόπτη, φοβάμαι ότι θα στρεσάρει τα ψάρια από κει που είχαν να ανάβει μία λάμπα 30watt και μετά από μισή ώρα άλλη μία και τώρα μπαμ να ανάβουν 2χ39watt, εσύ τι λες παίζει ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Μαίου 2016 #658 Share 14 Μαίου 2016 Γιατί τόσο καιρό είχα δύο λάμπες στο καπάκι που είχα φτιάξει και τις είχα με ξεχωριστό χρονοδιακόπτη, φοβάμαι ότι θα στρεσάρει τα ψάρια από κει που είχαν να ανάβει μία λάμπα 30watt και μετά από μισή ώρα άλλη μία και τώρα μπαμ να ανάβουν 2χ39watt, εσύ τι λες παίζει ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Mπα δεν νομιζω ρε συ... Ισως στην αρχη που αναβει αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμα. Μπορεις να βαλεις καμια λεντοταινια, να αναβει λιγο πριν τα φωτα, και να σβηνει μετα, πιο ευκολο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 14 Μαίου 2016 Author #659 Share 14 Μαίου 2016 Μπα όχι άλλο λεντοταινίες και πατέντες, τα χω περάσει όλα αυτά τα στάδια, πήρα φωτιστικό για να μη θερμαίνεται το νερό πολύ γιατί με το καπάκι και δύο λάμπες ακόμα και τώρα μου ανεβάζει τρελλές για την εποχή θερμοκρασίες και κυρίως βέβαια να αναβαθμιστώ σε ένταση, δεν θέλω τώρα να ψάχνω πατέντα να χωρέσω λεντοταινία, θα το αφήσω όπως λες και βλέπουμε, αλλά μ άρεσε όταν έβλεπα για λίγο μόνο τη grolux ν ανάβει, έδινε άλλη ατμόσφαιρα στο ενυδρείο, δοκίμασα το καινούριο φωτιστικό με δύο λάμπες grolux που είχε επάνω και κατακοκκίνησε το ενυδρείο σε βαθμό που δεν μου άρεσε καθόλου οπότε θα την κρατήσω για spara κι έβαλα μία 6500 της Οσραμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 14 Μαίου 2016 #660 Share 14 Μαίου 2016 Εμένα πάντως μου άρεσε καλύτερα τον άναβαν και οι δυο!!! Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 14 Μαίου 2016 Author #661 Share 14 Μαίου 2016 (edited) Εμένα πάντως μου άρεσε καλύτερα τον άναβαν και οι δυο!!! Sent from my iPad using Tapatalk Επιμένω στη μία Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2016 - Ρομποτής Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 15 Μαίου 2016 Author #662 Share 15 Μαίου 2016 (edited) Update με κάποιες αλλαγές, μπήκε το νέο φωτιστικό GLO 2X39 watt t5 με μία grolux και μία Osram lumilux 865, επίσης μπήκε σε παράλληλη λειτουργία το επίσης νέο φίλτρο Eheim eco pro 200, μπήκαν τα 4 γωνάκια που έλεγα στις γωνίες του ενυδρείου, φαίνονται λίγο άσχημα οι τρύπες αλλά θα τις γεμίσω κι αυτές με σιλικόνη ίδιου χρώματος. Επίσης κλαδεύτηκε κι άλλαξε πολύ ελαφρώς το σχέδιο με μία ανταλλαγή εμπρός - πίσως δύο φυτών, φύτεψα για πρώτη φορά να το δοκιμάσω την ceratopteris thalictroides, επισυνάπτω φωτό για εντυπώσεις και παρατηρήσεις. Θα μπουν και τα ανεμιστηράκια, αυτό παλεύω τώρα με πατέντα, όσο εσείς θα θαυμάζετε το καταπληκτικό μου ενυδρείο, είπαμε Θεός αλλά πάνω απ όλα μετριόφρων! Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2016 - Ρομποτής Κωνσταντίνος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 15 Μαίου 2016 #663 Share 15 Μαίου 2016 Καλορίζικα Κώστα όλα τα νέα αποκτήματα. Έγινε πολύ ωραίο, όχι ότι πριν δεν ήταν, αλλά σίγουρα τώρα με το εξωτερικό φίλτρο θα δεις μεγάλη διαφορά. Πολύ ωραίος και ο προτζέκτορας, εεεεεεεεεεε το φωτιστικό ήθελα να πω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Μαίου 2016 #664 Share 15 Μαίου 2016 Ρε συ τι ρολο παιζουν οι γωνιες επανω? To φιλτρο μιας και εχω το 2036 μετο πιο μεγαλο καδο... δοκιμασε να το σηκωσεις πιο ψηλα και δες την διαφορα στην ροη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Μαίου 2016 #665 Share 15 Μαίου 2016 (edited) Ωραιο εγινε αλλα με χαλανε λιγο οι γωνιες ρε συ. Θα μπορουσες να παρεις μια βεργα γωνια αλουμινιου,να την κοψεις σε 4 κοματια οσο ειναι το υψος του ενυδρειο,να τις βαψεις μαυρες και να τις κολησεις καθετα στις γωνιες του ενυδρειου,σε ολο το υψος δηλαδη με σιλικονη.Ετσι εκανα στο δικο μου και φαινεται και πιο ωραιο,σαν εργοστασιακο. Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2016 - rastafarian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 15 Μαίου 2016 Author #666 Share 15 Μαίου 2016 (edited) Καλορίζικα Κώστα όλα τα νέα αποκτήματα. Έγινε πολύ ωραίο, όχι ότι πριν δεν ήταν, αλλά σίγουρα τώρα με το εξωτερικό φίλτρο θα δεις μεγάλη διαφορά. Πολύ ωραίος και ο προτζέκτορας, εεεεεεεεεεε το φωτιστικό ήθελα να πω!!! Ευχαριστώ Μάκη κι οκ για σήμερα ξέρεις εσύ. Ρε συ τι ρολο παιζουν οι γωνιες επανω? To φιλτρο μιας και εχω το 2036 μετο πιο μεγαλο καδο... δοκιμασε να το σηκωσεις πιο ψηλα και δες την διαφορα στην ροη. Οι γωνίες μπήκαν Νίκο για πρόσθετη ασφάλεια, το φίλτρο τι εννοείς να δοκιμάσω να το σηκώσω; Ολο τον κάδο ή το μπαστούνι εξόδου; Ωραιο εγινε αλλα με χαλανε λιγο οι γωνιες ρε συ. Θα μπορουσες να παρεις μια βεργα γωνια αλουμινιου,να την κοψεις σε 4 κοματια οσο ειναι το υψος του ενυδρειο,να τις βαψεις μαυρες και να τις κολησεις καθετα στις γωνιες του ενυδρειου,σε ολο το υψος δηλαδη με σιλικονη.Ετσι εκανα στο δικο μου και φαινεται και πιο ωραιο,σαν εργοστασιακο. Κωστή έχεις δίκιο, είπα να τις βάλω τώρα αφού αυτές βρήκα και αργότερα με ό,τι ιδέες καλή ώρα όπως αυτή να κάνω το καλύτερο, προσωρινά είναι αυτό για να κοιμάμαι ήσυχος (αν μπορεί κανείς να κοιμάται ήσυχος μ αυτά, τέλος πάντων). Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2016 - Ρομποτής Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 15 Μαίου 2016 Author #667 Share 15 Μαίου 2016 Αααααχ δεν πρόλαβα την επεξεργασία, σόρυ παίδες, λοιπόν έτοιμη κι η πατέντα με τα ανεμιστήρια, δυστυχώς αναγκάστηκα να τραβήξω πιο μπροστά το φωτιστικό για να μη τραβάει ζεστό κι έχω και το φιλτροκούτι και δεν μπορεί να κάτσει το φωτιστικό ακριβώς στη μέση, που θα πάει όμως θα τη βρω τη γυάλα με τις διαστάσεις που θέλω και θα κάτσουν καλύτερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 15 Μαίου 2016 Author #668 Share 15 Μαίου 2016 Παιδιά παίζει κάτι με την προσθήκη του δεύτερου φίλτρου; Εχει πέσει το ph πιο χαμηλά σήμερα χωρίς να έχω αλλάξει την παροχή, οι φυσαλίδες είναι όσο τις έχω εδώ και καιρό, αλλά μετράω με το ηλεκτρονικό κι εκεί που πάντα μέτραγα 6,8 τώρα μετράω 6,5, βέβαια το drop checker είναι πράσινο αλλά ξέρει κανείς σε τι οφείλειται αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 17 Μαίου 2016 Author #669 Share 17 Μαίου 2016 (edited) Την ξανάκαναν τα κόρυ τη δουλιά, τώρα έβαλα γύρω στα 30 αυγά στο 15λιτρο με 8 λίτρα ενυδρειακό νερό και 2 λίτρα όσμωσης μιας και διάβασα αρκετά σε επιτυχημένες αναπαραγωγές ότι θέλουν τα αυγά πιο μαλακό νερό, επίσης έριξα 2 σταγόνες esha 2000 κάνει την ίδια δουλιά με το μπλε του μεθυλενίου, έβαλα τον κυκλοφορητή να δουλεύει με υαλοβάμβακα και mini siporax και μπροστά απ την έξοδο του φίλτρου την αερόπετρα ώστε να στέλνει καθαρό οξυγόνο πάνω στ αυγά, έτσι βλέπω μία ελαφριά κίνηση των αυγών χωρίς όμως να τα παρασέρνει. Εχετε κάτι άλλο να με συμβουλεύσετε; Το καπάκι απ το 15λιτρο να το βάλω ή όχι; Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2016 - Ρομποτής Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 17 Μαίου 2016 #670 Share 17 Μαίου 2016 Καλή επιτυχία αυτή τη φορά ρε φίλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 17 Μαίου 2016 Author #671 Share 17 Μαίου 2016 (edited) Μόλις τώρα κόλλησε άλλα 10 στην πίσω πλευρά φύλου της java fern τι κάνω ρε παιδιά; Το βγάζω όλο το φύλο και το βάζω στην καραντίνα ή τα ξεκολλάω απ το φύλο και τα ρίχνω σκέτα; Καλά έπαθα και ένα σοκ, κάποια στιγμή που έκανε το γνωστό "Τ" με το αρσενικό, έπεσε ανάσκελα σ ένα φύλο και νομίζαμε με τη γυναίκα μου ότι ψόφησε και ξαφνικά να σου και έφυγε σφαίρα μετά από 2 λεπτά, την έχει ξεκατινιάσει ο μάγκας ο καραμπουζουκλής! Υ.Γ. Για δείτε το έκανα καλά; Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2016 - Ρομποτής Κωνσταντίνος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 19 Μαίου 2016 Author #672 Share 19 Μαίου 2016 Λειπω ταξιδι κι η γυναικα εχει ηδη μετρησει 4 ψαρακια τι κανω τωρα; Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Μαίου 2016 #673 Share 19 Μαίου 2016 Αρχιζουν να σκανε εεε¨? Να αρχισει ταισματα σε ελαχιστη ποσοτητα... Και οταν λεω ελαχιστη ελαχιστη...νυχακι..(οχι γυναικειο).... Οτι φανε σε 10 λεπτα μετα καπακια αλλαγη νερου μικρη με πολυ καλο καθαρισμα βυθου(αν γινεται)... Αρτεμια ετοιμασες? Υπαρχουν και αλλες ουριτσες? Αν ναι ας κανει λιγο υπομονη στο ταισμα μεχρι να σκασουν και αυτα (οσα σκασουν) για να μην επιβαρυνθει το νερο.... Αυτα θα εκανα εγω Κωστα δεν ξερω τα παιδια αν το χειριζοντουσαν διαφορετικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 19 Μαίου 2016 Author #674 Share 19 Μαίου 2016 (edited) Σταθη ακολουθω η μαλλον δοκιμαζω μια αλλη τακτικη που διαβασα κι εχει μεγαλα ποσοστα επιτυχιας αλλα απο κινητο δεν μπορω να πω. Δυστυχως δε με θελει, τωρα βγηκε ταξιδι κι η γυναικα δεν εχει χρονο και φυσικα σχεση με τ αντικειμενο οποτε δεν ελπιζω οτι θα επιζησει κανενα. Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2016 - Ρομποτής Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 20 Μαίου 2016 #675 Share 20 Μαίου 2016 Πώς πάνε τα μικρά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος