Nikos Zarkadas 10 Ιουλίου 2015 #1 Share 10 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδια θα ηθελα να μου πειτε: 1) Πως μπορω να καταλαβω οτι ο μονομαχος θελει να ζευγαρωσει και τι πρέπει να κανω τοτε 2) Αν γεννησει μικρους μονομαχους τξ πρεπει να κανω 3) Ποια ειναι η περιοδος ζευγαρωματος του μονομαχου 4) Πως καταλαβαινω αν ο μονομαχος μου ειναι θηλυκος ή αρσενικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 10 Ιουλίου 2015 #2 Share 10 Ιουλίου 2015 (edited) http://www.aquazone.gr/forums/topic/36770-betta-splendens-regan-1910/#entry323429 Έγινε επεξεργασία 10 Ιουλίου 2015 - jim the pleco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 10 Ιουλίου 2015 #3 Share 10 Ιουλίου 2015 Νίκο ένα ένα τα βήματα Το χόμπι θέλει υπομονή Οι αναπαραγωγές θέλουν εμπειρία, τύχη και πάνω απ όλα σωστή οργάνωση Εφόσον γεννηθούν, μετά οφείλεις να τα μεγαλώσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 12 Ιουλίου 2015 #4 Share 12 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδια θα ηθελα να μου πειτε: 1) Πως μπορω να καταλαβω οτι ο μονομαχος θελει να ζευγαρωσει και τι πρέπει να κανω τοτε 2) Αν γεννησει μικρους μονομαχους τξ πρεπει να κανω 3) Ποια ειναι η περιοδος ζευγαρωματος του μονομαχου 4) Πως καταλαβαινω αν ο μονομαχος μου ειναι θηλυκος ή αρσενικος Νομίζω ότι πρέπει να μάθεις πρώτα περισσότερα για τους μονομάχους και μετά εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε με την αναπαραγωγή τους . Ενδεικτικά: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Ιουλίου 2015 #5 Share 12 Ιουλίου 2015 Παλίά θέματα , αλλά αξίζουν Αναπαραγωγή Μονομάχων - A' Μέρος Αναπαραγωγή Μονομάχων - Β' Μέρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος