Lfterr 30 Ιουνίου 2015 #1 Share 30 Ιουνίου 2015 Στο πρόσφατα στημένο 40 λιτρο μονομαχο/ενυδρείο μου, παρουσιάστηκε εδώ και 2 μέρες η παρακάτω διαφανής γλίτσα που δε ξερω τι είναι . Να σημειώσω πως το ξύλο είναι ρίζα απο αμπέλι, το οποίο έχει βραστεί κτλ. Δίπλα στο ξύλο έχω φυτέψει μια βαλισνέρια, της οποίας έχω κάτσει στις ρίζες μία Tetra Plant Crypto κάψουλα. Μήπως αυτή προκαλεί τη γλίτσα ? Θα μπορούσε κάποιο είδος σαλιγκαριού να καθάριζε τη κατάσταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Ιουνίου 2015 #2 Share 30 Ιουνίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-άλγες-γλυκού-νερού/?p=739265 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 30 Ιουνίου 2015 #3 Share 30 Ιουνίου 2015 Το ασπρο σαν γλυτσα που κανει γυρω ο κορμος απο αμπελι ειναι ακίνδυνο στο λεω γιατι το ειχα κι εγω αν εχεις αμανο γαριδες θα κανουν πάρτι!!! Αστο θα φυγει μονο του αλλιως καθάρισε το εσυ αλλα χωρις να το απλωσεις παντου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lfterr 30 Ιουνίου 2015 Author #4 Share 30 Ιουνίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-άλγες-γλυκού-νερού/?p=739265 Είχα ξεχάσει ότι υπήρχε αυτό το αναλυτικό άρθρο. Thanx Rasta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lfterr 30 Ιουνίου 2015 Author #5 Share 30 Ιουνίου 2015 Το ασπρο σαν γλυτσα που κανει γυρω ο κορμος απο αμπελι ειναι ακίνδυνο στο λεω γιατι το ειχα κι εγω αν εχεις αμανο γαριδες θα κανουν πάρτι!!! Αστο θα φυγει μονο του αλλιως καθάρισε το εσυ αλλα χωρις να το απλωσεις παντου... Δεν υπάρχει περίπτωση να τις καταβροχθήσει όμως ο Μονομάχος ? Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 30 Ιουνίου 2015 #6 Share 30 Ιουνίου 2015 Μπααααα αλλα σαλιγκαρια μπορει να την φανε... αμαναο γαριδες σιγουρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 30 Ιουνίου 2015 #7 Share 30 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να τις καταβροχθήσει όμως ο Μονομάχος ? Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. "αυτή η άσπρο διάφανη βλεννώδες βίο μεμβράνη, όπως ήρθε έτσι θα φύγει κιόλας, χωρίς κάποια παρέμβαση από εμάς και χωρίς να διατρέχουμε κάποιον ορατό κίνδυνο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος