magman 28 Ιουνίου 2015 #1 Share 28 Ιουνίου 2015 Εχω ενα πανω απο ενα μηνα τωρα ενα μονομαχο που οταν τον πηρα ηταν βαθυ μπλε χρωμα. Τωρα εχει "ξεθωριασει" και εχουν γινει κοκκινα στις ακρες τα κατω πτερυγια ενω στο σωμα του εμφανιζεται μια λευκη γραμμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 28 Ιουνίου 2015 #2 Share 28 Ιουνίου 2015 Ανέστη καλημέρα Μια φωτο θα βοηθούσε Σε πόσα λίτρα τον έχεις? Μετρήσεις νερού? Τι ταίζεις και πόσο συχνά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 28 Ιουνίου 2015 #3 Share 28 Ιουνίου 2015 Παιζει και ρολο η ηλικια του ψαριου, εαν ειναι μικρο μπορει να αλλαξει ο χρωματισμος του λιγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 28 Ιουνίου 2015 Author #4 Share 28 Ιουνίου 2015 Απο το μεγεθος του μολις ενηλικιωθηκε. Το ψαρι ειναι σε 400 + 200 λιτρα κοινωνικο με δισκους ροδοστομους καρδιναλιους κορυντορας και ενα ραμ. Νερο βρυσης 7,5 ph 28οC θερμοκρασια. Ο καθενας κοιταει τη φυλη του δεν εχω τσακωμους "διαφυλετικους". Ειναι υγιεστατα ολα τα ψαρια. Απο οταν μπηκε στο ενυδρειο απο το ποτηρι αλλαξε χρωμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 28 Ιουνίου 2015 #5 Share 28 Ιουνίου 2015 Τα λίτρα ειναι πάρα πολλά Αν έχει βρει την περιοχή του και βλέπεις οτι δεν ενοχλεί και δεν ενοχλείται, τότε η αλλαγή στο χρώμα δεν ειναι απο στρες Αυτό που με παραξενεύει ειναι πως γράφεις οτι ξεθωριάζει. Συνηθως συμβαίνει το αντίθετο. Το χρώμα γίνεται πιο έντονο μεσα στο ενυδρειο, σε σχέση με το ποτήρι Ισως λόγω ενηλικίωσης να πηρε τωρα το τελικό του χρώμα Η ποικιλία στις τροφές, να ξέρεις πως ενισχύει το χρώμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 28 Ιουνίου 2015 Author #6 Share 28 Ιουνίου 2015 Απο τροφη καλα παμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Ιουνίου 2015 #7 Share 28 Ιουνίου 2015 Ανεστη γιατι τον εβαλες με τους δισκους? Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εχει στεσαριστει. Οπως με τους δισκους που βγαζουν τις μπαρες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 28 Ιουνίου 2015 #8 Share 28 Ιουνίου 2015 Φαινεται στο σωμα του μια οριζοντια γραμμη? Αν ναι τοτε ειναι στρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 29 Ιουνίου 2015 Author #9 Share 29 Ιουνίου 2015 (edited) Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο στρες. Το ψαρι ειναι ζωηρο και τρωει σωστα. Με τους δισκους δεν υπαρχει καμια αλληλεπηδραση. Έγινε επεξεργασία 29 Ιουνίου 2015 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 29 Ιουνίου 2015 #10 Share 29 Ιουνίου 2015 Οταν ειχα βαλει μαζι με αγγελοψαρα, ενα μονομαχο (προσωρινα λογω αναγκης), κι εμενα δεν μαλωνανε κλπ. Ειχε βρει τη γωνια του ο μονομαχος και καθοτανε εκει, εβγαινε ομως για φαι κανονικα κλπ Παρατηρησα κι εγω αποχρωματσιμο. Οταν ομως δωθηκαν τα αγγελοψαρα τελικα, εκανε συνεχως βολτες και πηρε το χρωμα του και παλι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 29 Ιουνίου 2015 Author #11 Share 29 Ιουνίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 29 Ιουνίου 2015 Author #12 Share 29 Ιουνίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 29 Ιουνίου 2015 #13 Share 29 Ιουνίου 2015 ειναι φανερο απο το βιντεο οτι στρεσαρεται ,πρεπει να τον μετακινησεις σε αλλο ενυδρειο μονο του. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 29 Ιουνίου 2015 Author #14 Share 29 Ιουνίου 2015 (edited) Που φαινετε σε 15"; Έγινε επεξεργασία 29 Ιουνίου 2015 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 29 Ιουνίου 2015 #15 Share 29 Ιουνίου 2015 (edited) Και στα δυο βιντεο προσπαθεί να κρυφτεί Δεν ειναι γνωρισμα των μονομάχων αυτό Και φυσικά η γραμμη στο σωμα του, ενισχύει την άποψη. Όπως και το ξεθώριασμα στο χρώμα που ανέφερες Έγινε επεξεργασία 29 Ιουνίου 2015 - Chocolate_Puma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Ιουνίου 2015 #16 Share 29 Ιουνίου 2015 Που φαινετε σε 15"; Αν ειχες δει την συμπεριφορα ενος μονομαχου "κυριαρχου" στο ενυδρειο θα μπορουσες να το διακρινεις και σε λιγοτερο απο 15 δευτερολεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 30 Ιουνίου 2015 #17 Share 30 Ιουνίου 2015 Φιλε μου δυστυχώς το ψαρακι εχει στρεσαριστει... εγω με τα ραμ που τον εβαλα για λιγο οταν τα ειχα γιατι έπρεπε να μεινει εκει για 7 μερες ειχε φρικαρει.... τωρα που μενει μονος τους δεν φοβάται δεν κρύβεται ακομα και αν χρειαστεί να βαλω το χερι μου μεσα έρχεται και ορμάε... βαλε τον μονο του και θα καταλάβεις την διαφορα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 2 Ιουλίου 2015 #18 Share 2 Ιουλίου 2015 Που φαινετε σε 15"; εαν εχεις στην κατοχη σου μονομαχο κ εχεις μελετησει την συμπεριφορα του,ειδικα σε ενυδρειο μονο του καταλαβαινεις αμεσως οτι εχει στρεσαριστει στο ενυδρειο που τον εχεις.επισης αυτη η οριζοντια γραμμη αυτο δηλωνει.βγαλτον γιατι απο το στρες θα ερθουν κ οι αρρωστιες μετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος