PanaGreco 26 Ιουνίου 2015 #1 Share 26 Ιουνίου 2015 Μήπως ξέρει κάποιος σε τι θερμοκρασία ξεκινάνε οι ανεμιστήρες του ΑΤΙ φωτιστικού 6 Χ 39 Dimmable ή πως παραμετροποιείται η λειτουργία των ανεμιστήρων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEREUS 26 Ιουνίου 2015 #2 Share 26 Ιουνίου 2015 (edited) Μολονοτι,δεν εχω καθολου χρονο αυτη τη στιγμη για λεπτομερειες,ελπιζω οι τρεις παρακατω συνδεσμοι που σου στελνω να σε βοηθησουν.http://atiaquaristik.com/en/webdisk/Bedienungsanleitungen/BedienungsanleitungdimmbareSunpowerENG.pdfhttps://www.youtube.com/user/ATINorthAmericaTV/videos Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2015 - NHREASM Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Ιουνίου 2015 Author #3 Share 26 Ιουνίου 2015 (edited) Σε ευχαριστώ. Ναι θα βοηθήσει. Η ερώτηση μου προέκυψε όταν γυρνώντας το από΄γευμα σπίτι με μεγάλη μου έκπληξη είδα την θερμοκρασία στο ΑΤΙ να είναι 70 βαθμούς !!!!!!!!! χωρίς να δουλεύουν οι ανεμιστήρες και φρικάρισα . Μόλις κατέβασα και τα δύο καναλια στο 50% η θερμοκρασία έπεσε στο 55. Μήπως κάτι δεν πάει καλά στο φωτιστικό μου? Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2015 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Ιουνίου 2015 Author #4 Share 26 Ιουνίου 2015 Λοιπόν μετά το βίντεο που μας δείχνει ότι η ρύθμιση soltemp πρέπει να είναι στους 40 βαθμούς σε εμένα είναι στους 85 !!!!!! Ψησταριά πήρα ή φωτιστικό? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Ιουνίου 2015 #5 Share 27 Ιουνίου 2015 Παλι καλα που το προλαβες Πανο Ετσι ηρθε ρυθμισμενο στους 85;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Ιουνίου 2015 Author #6 Share 27 Ιουνίου 2015 Παλι καλα που το προλαβες Πανο Ετσι ηρθε ρυθμισμενο στους 85;;;; Ναι ρε Βασίλη. Μάλλον το πρόλαβα. Μπήκα στις ρυθμίσεις του ανεμιστήρα οι οποίες εντελώς άσχετες και το έφτιαξα. Τώρα είναι μάλλον ΟΚ. ΠΡΟΣΟΧΗ στους νέους αγοραστές να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του ανεμιστήρα !!!!! Το φωτιστικό είναι πραγματικά πολύ καλό αλλά μου άφησε μια πολύ άσχημη εντύπωση το ότι δεν είχε μέσα ούτε ένα χαρτί για οδηγίες !!!!!! Τίποτα. Περίμενα κάτι καλύτερο από την ΑΤΙ και για κάτι που πλήρωσα 500+ Ευρώ !!!!! Ούτε ο Κινέζος δεν τα κάνει αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 28 Ιουνίου 2015 #7 Share 28 Ιουνίου 2015 (edited) τακτοποιηθηκε το θεμα με το φωτιστικο Παναγιωτη? Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 28 Ιουνίου 2015 Author #8 Share 28 Ιουνίου 2015 τακτοποιηθηκε το θεμα με το φωτιστικο Παναγιωτη? Ευτυχώς ναι. Κρατάω μια επιφύλαξη όμως για κάτι άλλο αλλά πρώτα θέλω να το ελέγξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 28 Ιουνίου 2015 #9 Share 28 Ιουνίου 2015 Ευτυχώς ναι. Κρατάω μια επιφύλαξη όμως για κάτι άλλο αλλά πρώτα θέλω να το ελέγξω. ευτυχως που το προλαβες και επαινεβεις. ευχομαι να μην εχεις αλλο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος