Philip Zivopoulos 25 Ιουνίου 2015 #1 Share 25 Ιουνίου 2015 (edited) Καλησπερα σορρυ που ανοιγω παλι θεμα αλλα δεν μπορω να λυσω το προβλημα μου Εχω ενα ενυδρειο 300 λιτρων 125 μικος 50 πλατος Εχω 2 εσωτερικα φιλτρα eheim powerline xl τα οποια βαρανε 1200 λ την ωρα , με αποτελεσμα στην απεναντι πλευρα του ενυδριου να ξεστρωνετε η αμμος ( εχω βαλει 20 κιλα χαλαζιακι αμμο) επισεις εχω 1 μεγαλη βελισνερια και 5 μικρες πι οποιες κεφαβονται λογο τις αμμου που ξεστρωνετε. Το κερατοφιλο πογενοερχετε απο εδω και απο εκει με αποτελεσμα να χασει πολλα φιλαρακια τα οποια πανε στα φιλτρα και φοβαμε μην μπουκοσουν.. οπως επισεις και μην ξεραθουν... τι μπορω να κανω; Sent from my iPhone using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 25 Ιουνίου 2015 - Philip Zivopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Ιουνίου 2015 #2 Share 25 Ιουνίου 2015 (edited) Φτιαξε την ροη να βαραει στην επιφανεια η βαλε spray bar. Το κερατοφυλλο νομιζω δεν εχει να κανει με την ροη. Απ οσο ξερω, οταν δεν εχει τροφη, δηλαδη νιτρικα, αρχιζει και μαδαει. Ποσα νιτρικα εχεις; Έγινε επεξεργασία 25 Ιουνίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philip Zivopoulos 25 Ιουνίου 2015 Author #3 Share 25 Ιουνίου 2015 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος