Jump to content

Μια ίσως δύσκολη ερωτηση

Soulaki1

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Με την σεισμική δόνηση που νιώσαμε πριν λίγες μέρες, μου μπήκε αποριουλα στο μυαλό.

Στο μικρό ενυδρείο που έχω τον μονομάχο μου, δεν έχω καθόλου καπάκι, για να του έχω Φούλ νεράκι.

Σήμερα λοιπόν που του έκανα την εβδομαδιαία αλλαγή του, σκέφτηκα ότι σε περίπτωση σεισμού, θα χυθεί για πλάκα όλο το νερό στο σαλόνι, και βοήθεια μου.

Αποφάσισα λοιπόν να κατεβάσω λίγους πόντους την στάθμη.

Το θέμα είναι με τα άλατα που έχουν αφήσει το σημάδι τους εκεί, και το ότι δεν θα ήθελα να ξεστησω ολόκληρο, και να στρεσαρεται το ψάρι για να το καθαρίσω.

Μπορεί να γίνει , το καθάρισμα εννοώ, με κάποιο τροπο, χωρίς να βγει το ψαράκι από το ενυδρεία κι του?

Ευχαριστώ προκαταβολικά , εγώ και το ψαράκι μου, όποιον για άλλη μια φορά με σώσει.☺️

Με μια ξυστρα η με ξυδι.

1η Επιλογή : http://www.igna.gr/index.php/eshop/aksesouar-3/2568-de01-0007-ksystra-algi-70mm-15-moiron-gonia-detail

2η Επιλογή : Μπατονετα βουτηγμένη σε ξυδι, ενα πανι για να μην σου ξεφυγει καποια σταγονα προς νερό και αρκετή υπομονή

Με ενα ξυραφι ή καποιο αλλο αντικειμενο οπως πχ καρτα να ξυσεις προσεκτικα στην αλλαγη που θα εχει κατεβει η σταθμη και τα μαζεψεις με ενα χαρτι, εγω ετσι το κανω.. Μπορεις να τα περασεις και πρωτα με ενα χαρτι μουσκεμενο με λιγο ξυδι η καποιο ph minus χωρις ομως να πεσει στο νερο οσο γινεται..

Σωστά με ξυστρα και θα φύγουν ολα απλα βρεξε το σημείο που θα δουλεύεις. Για να μαλακώσει.

Έγινε επεξεργασία - baggos777777

Αχ, να είστε καλά βρε παιδιά.

Πολλά πολλά ευχαριστώ σε όλους, για την γρήγορη ανταπόκριση.

Νομιζω ομως οτι υπερβαλεις! Στον προηγουμενο σεισμο χυθηκε νερο;

Όχι, καθόλου, αλλά φοβήθηκα γιατί το νερό το είχα στον πόντο, από το ύψος του τζαμιού, και απορώ πως δεν χύθηκε έξω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...