noa1978 24 Ιουνίου 2015 #1 Share 24 Ιουνίου 2015 καλησπερα σε ολους,εχω ενα ενυδρειο 200 λιτρα τανγανυικα,επειδη μ αρεσουν τα φυτεμενα λεω να βαλω ενα πληρες συστημα διωξυδειου,οι απορειες μου ειναι οι εξης θα πεσει πολυ το ph με την εισαγωγη διωξιδειου? λαπμες εχω δυο 2*45βατ μια nuture και μια day αρκουν? δεν εχω βλεψη προς το παρον για δυσκολα φυτα μετρια περισσοτερο δεν εχω υποστρομα εχω αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Ιουνίου 2015 #2 Share 24 Ιουνίου 2015 καλησπερα σε ολους,εχω ενα ενυδρειο 200 λιτρα τανγανυικα,επειδη μ αρεσουν τα φυτεμενα λεω να βαλω ενα πληρες συστημα διωξυδειου,οι απορειες μου ειναι οι εξης θα πεσει πολυ το ph με την εισαγωγη διωξιδειου? λαπμες εχω δυο 2*45βατ μια nuture και μια day αρκουν? δεν εχω βλεψη προς το παρον για δυσκολα φυτα μετρια περισσοτερο δεν εχω υποστρομα εχω αμμο Θα βαλεις μπουκαλα στο Τανγκανικα? Θα πεσει το ph σου με το co2.. Τι φυτα εχεις και θες co2? Γιατι δεν φτιαχνεις ενα φυτεμενο σωστο και να αφησεις αυτο οπως ειναι Τανγκανικα? Το οτι θα βαλεις μονο co2 δεν κανεις κατι..θες και φωτα και προγραμμα λιπανσης επισης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος