lozd13 22 Ιουνίου 2015 #1 Share 22 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.Επειδή το ενυδρείο σιγά σιγά στρώνει και μετά την προσθήκη κάποιον ζωντανών,είπα να κανω και εγω μια παρουσίαση αν και έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ενυδρείο: Juwel Rio 125 White *Φίλτρο: εσωτερικό φίλτρο Juwel το οποίο περιέχει την ανάλογη ποσότητα από άνθρακα της Sachem και αντιφώσφορο της Tropical Marine. *Φωτισμός: 2 x 28w T5 juwel , μια marine και μια blue , φωτοπερίοδος 17:00 - 00:00 σύνολο 7 ώρες Θέρμανση: Juwel 150w Κυκλοφορία: Jebao wp10 Live Stock: 1 x Bicolor Dottyback , 1 x Labroides Dimidiatus , 2 x Amphiprion Ocellaris , 1 x Banded Coral Shrimp , 1 x Yello watchman Goby Ρουτίνες: Κάθε μήνα αλλαγή το 1/3 του νερού από Α/Ο 3 σταδίων. *= εκει που έχω βάλει το * σημαίνει ότι στα μελλοντικά σχέδια είναι η κατασκευή ενός sump 50Λ και η αγορά ενός φωτιστικού led XR30W 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 22 Ιουνίου 2015 #2 Share 22 Ιουνίου 2015 Καλη αρχή και καλη υπομονή ωραίο στήσιμο έχεις μου αρέσει καλη συνέχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 23 Ιουνίου 2015 #3 Share 23 Ιουνίου 2015 Καλή αρχή και απο εμένα! Χαίρομε ιδιαίτερα που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπισες δεν το έβαλες κάτω! η υπομονή θα ειναι βασικός σου σύμμαχος στο μέλλον! Το aquascape ειναι πολυ όμορφο και λειτουργικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 23 Ιουνίου 2015 #4 Share 23 Ιουνίου 2015 Καλή αρχή και από εμένα. Πολύ ωραίο το στήσιμο του βράχου αν και ένα κομμάτι μου φαίνεται ότι ακουμπάει στο πίσω τζάμι. Για καλύτερη κυκλοφορία προσπάθησε ο βράχος να μην ακουμπάει στα πλαϊνά τζάμια. Επίσης επειδή το εσωτερικό φίλτρο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση με το θέμα της σωστής κυκλοφορίας ταπεινή μου γνώμη να βάλεις τη jebao στο απέναντι τζάμι, αντίθετα δηλαδή από το φίλτρο. Νομίζω ότι έτσι θα έχεις λιγότερα "νεκρά" σημεία. Και όποτε μπορέσεις, πάρε άλλη μια jebao. Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 27 Ιουνίου 2015 #5 Share 27 Ιουνίου 2015 καλη αρχη αδερφε και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 28 Ιουνίου 2015 #6 Share 28 Ιουνίου 2015 καλη σου αρχη φιλε μου!! η αλγη που δημιουργιτε μην σε ανγχωνει θα φυγει... οι βραχοι σου ειναι κολημενοι?? η απλα τους στηριξες??καλυτερα κολημενοι για εμενα... αποψη μου συχνοτερες αλλαγες νερου εαν μπορεις. και αργοτερα μια κεφαλη κυκλοφοριας λιγο πιο δυνατοι!!! ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΕΕΦ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lozd13 26 Ιουλίου 2015 Author #7 Share 26 Ιουλίου 2015 Μιας και δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος με το aquascape είπα να κάνω μια αλλαγή. Είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Ακούω γνώμες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουλίου 2015 #8 Share 26 Ιουλίου 2015 Υπεροχω.Κοραλια να βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lozd13 26 Ιουλίου 2015 Author #9 Share 26 Ιουλίου 2015 Σε ευχαριστώ πολυ. Σιγά σιγά θα γεμίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Ιουλίου 2015 #10 Share 30 Ιουλίου 2015 Εκανες πολυ καλη δουλεια φιλε,κλασσικο και παντα απο τα πιο ομορφα στησιματα βραχου! Εχεις και αυτες τις πλακες που ειναι στον "αερα" και φαινεται ακομα πιο ωραιο! Μην το ξαναπειραξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος