Jump to content

Χαιρετώ το forum

Antonis K

Recommended Posts

Γεια κ χαρά σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum.  Πριν μερικούς μήνες ξανά έστησα μετά απο χρόνια ένα 60αρι. Αρχικά με πολύ μικρο budget. Μετά μπήκε φίλτρο εξωτερικό Eheim, μετά μπήκε κ μια μπουκάλα CO2 για τα φυτακια μου, και πολλά ακόμα...

Το ενυδρείο τρέχει περίπου 8 μήνες τώρα με κατοίκους 8 Neon, 2 Dwarf Gourami, και ένα είδος pleco (του οποίου την επιστημονική ονομασία δε θυμάμαι, αλλά ο πετσοπας μου είπε ότι δε μεγαλώνει πολύ.)

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την ιχθυοφορτιση κ κάποια άλλα θέματα , αλλά καλύτερα να ανοίξω ένα άλλο topic.

Ευχαριστω

post-61071-0-99851900-1434871496_thumb.jpg

Καλώς ήρθες. Επειδή το θέμα του "καλωσορίσματος" κλειδώνει σε λίγες μέρες, αν θέλεις άνοιξε ενα θέμα στην κατηγορία "Ενυδρεία μελών" και κάνε μας εκέι μια αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου σου.

Καλώς ήρθες στην παρέα  ! :)

Καλώς ήρθες!!!

Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή στο ΑΖ!

:welcome:  :welcome:  :welcome:

Καλώς ήρθες  ! :)

Μπουκαλα ακουω και μου αρεσει, φτιαξε ενα θεματακι στα ενυδρεια ...

Έγινε επεξεργασία - nicpapa

Καλως ηρθες!

Καλώς όρισες.

:welcome:

καλως ορισες :thumbsu:

καλησπερα και απο εμενα εκανα εγγραφη πριν μερικες μερες τωρα καταφερα να βρω χρονο να σας γραψω λογω της δουλειας μου ! τωρα ξεκινησα να ασχολουμε με το ενυδρειο πιο σοβαρα οποτε εχω αρκετες ερωτησεις!!  στις οποιες σιγοθρα θα με βοηθησετε αμα κρινω απο το επιπεδο των ανθρωπων που γραφουν στο foroum ! θα πρεπει να φτιαξω καινουργιο θεμα για να γραψω αυτα που θελω να μαθω ?

καλησπερα και απο εμενα εκανα εγγραφη πριν μερικες μερες τωρα καταφερα να βρω χρονο να σας γραψω λογω της δουλειας μου ! τωρα ξεκινησα να ασχολουμε με το ενυδρειο πιο σοβαρα οποτε εχω αρκετες ερωτησεις!!  στις οποιες σιγοθρα θα με βοηθησετε αμα κρινω απο το επιπεδο των ανθρωπων που γραφουν στο foroum ! θα πρεπει να φτιαξω καινουργιο θεμα για να γραψω αυτα που θελω να μαθω ?

Ακριβώς φίλε μου!!

Άνοιξε ένα νέο θέμα στην αντίσοιχη κατηγορία του forum και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο :)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...