Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα θέλω να σάς ρωτήσω για τα ΝΟ3 και ΝΟ2 το ενυδρείο τρέχει εδώ και ένα μήνα περίπου... εχω μέσα ενα clown και δυο ερημίτες! και έχω αυξημένα ΝΟ3 και ΝΟ2 το πρόβλημα είναι ότι ρώτησα την γνώμη από 2 petshop στην θεσσαλονικη μου είπανε 2 διαφορετικές εκδοχές η μια του aquavivere οπού και αγόρασα το ενυδρείο πώς τα ΝΟ2 θα πέσουν σιγά σιγά(όπως και γίνετε) και για τα ΝΟ3 ότι να μην με απασχολούν ακόμη... και η δεύτερη από το quiko!οπού ο Δημήτρης μου είπε και αυτός οτι τα ΝΟ2 θα πέσουν όσο βάζω βακτήρια και τα ΝΟ3 πρέπει να κάνω επειγόντως αλαγες νερού!! ποιος απο τους δυο έχει δίκιο να ξέρω ποιον να ακούω.... aporia.gif αν και εχω ακουσει οτι ο Δημήτρης από το quiko ειναι ο καλητεροσ στην θεσσαλονικη.... ελπίζω να μην σάς κούρασα ευχάριστο! thanks.gif

Καλησπερα, ενα μηνα και εχεις ψαρια μεσα ειναι λαθος που ισως στοιχισει την ζωη του νεμο και των επημιτων,οπως εισαι τωρα ριχνεις βακτηρια οπως λενε οι οδηγιες και ταιζεις καθε 3 μερες,εαν οι ανασες του ψαριου αυξηθουν κανεις μια αλλαγη μεγλη και συνεχιζεις βακτηρια και μετρας,ολα να πανε καλα.

σε ευχάριστο πολύ!μια λύση που μου πρωτινέ ο ένας είναι αν μπορώ να πάρω νερό από την θάλασσα με ένα πολύ μικρο κίνδυνο να μεταφέρω προτοζωα!άλλα έτσι θα στρώσει αμέσως και θα μηδενίσουν όλα.... το άλλο είναι μια αλλαγή το 80% του νερού!η γνώμη σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...