Nikos Wayne Korres 17 Ιουνίου 2015 #1 Share 17 Ιουνίου 2015 (edited) Σημερα παρατηρησα πως η μεγαλη αμανο του γαριδαδικου μου ειναι αυγωμενη!καμμια απο τις 5 που διατηρω δεν ειχα παρατηρησει κατι αντιστοιχο στο κατω μερος της ουρας τους.Τις εχω περιπου 5 μηνες τις 2 μεγαλες και 15 μερες τις 3 μικροτερες. Απο οσο εχω διαβασει στα προφιλ τους θελουν υφαλμυρο νερο και να γονιμοποιηθουν αλλα και να εκολλαφθουν.Στο δικο μου ενυδρειακι δεν εχω βαλει αλατι ποτε λογω οτι φοβαμαι τα φυτα του. Δεν ξερω αν καταλαβαινετε απο τις φωτος 100% αλλα εγω που προσωπικα κοιταω οσο πιο κοντα γινεται μεσα της εκει υπαρχουν εκατονταδες στρογγυλα αυγα και η κοιλια της κανει και μια ελαφρια παλινδρομηση ενω τετοια κινηση δεν μου εκανε ποτε. Τι να κανω τωρα?να βαλω τουλι στο φιλτρο?να ριξω αλατι?η μη μπω στον κοπο γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να εκκολαφθουν ποτε στο νερο μου? Έγινε επεξεργασία 17 Ιουνίου 2015 - Marko Ramius Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιουνίου 2015 #2 Share 17 Ιουνίου 2015 Θελουν υφαλμηρο για να εκκολφθουν τα αυγα,οχι για να αυγωθει η γαριδα,αυτο γινεται σε γλυκο νερο. Τιποτα να μην κανεις,ετσι και αλλιως ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις μικρα,εχει μεγαλη διαδηκασια που απιατει αλλο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Ιουνίου 2015 #3 Share 17 Ιουνίου 2015 Eχει διαδικασια το ολο θεμα. Εγω θα ηθελα καποια στιγμη να ασχοληθω. Ριξε μια ματια https://gabhar.wordpress.com/2009/11/11/breeding-amano/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Wayne Korres 17 Ιουνίου 2015 Author #4 Share 17 Ιουνίου 2015 @rastafarian νομιζα πως σε γλυκο νερο δεν μπορουν να αυγωθουν!μαλλον τις προαλλες οι 3 που μπηκανε ητανε γαμπροι οποτε... @nicpapa ευχαριστω για το λινκ,μακαρι να ειχα κ αλλο μικρο ενυδρειο κτλ να τα καταφερνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος