αφροδιτη 14 Ιουνίου 2015 #1 Share 14 Ιουνίου 2015 Καλησπερα.Μου εφεραν δωρο χθες ενα θηλυκο γκαπυ, το οποιο το πηραν για εγκυο, αλλα, ενω ειναι αρκετα φουσκωμενο, προσεξα πως στο σημειο που θα επρεπε να εχει το μαυρο σημαδακι που εχουν ολα τα θηλυκα αυτο εχει να μικρο σημαδακι που φαινεται σαν κοκκινο.Ξερετε τι μπορει να σημαινει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Ιουνίου 2015 #2 Share 14 Ιουνίου 2015 Σου είναι εύκολο να βάλεις μια φωτογραφία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
αφροδιτη 14 Ιουνίου 2015 Author #3 Share 14 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αν φαινεται καλα το σημαδι, αλλα δεν μπορουσα να βγαλω καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Ιουνίου 2015 #4 Share 14 Ιουνίου 2015 Δεν φαίνεται να έχει κάτι το ψάρι , αλλά δεν φαίνεται να είναι και έγκυος ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αφροδιτη 14 Ιουνίου 2015 Author #5 Share 14 Ιουνίου 2015 Ενταξει τοτε, ευχαριστω για τη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 14 Ιουνίου 2015 #6 Share 14 Ιουνίου 2015 Καλησπερα.Μου εφεραν δωρο χθες ενα θηλυκο γκαπυ, το οποιο το πηραν για εγκυο, αλλα, ενω ειναι αρκετα φουσκωμενο, προσεξα πως στο σημειο που θα επρεπε να εχει το μαυρο σημαδακι που εχουν ολα τα θηλυκα αυτο εχει να μικρο σημαδακι που φαινεται σαν κοκκινο.Ξερετε τι μπορει να σημαινει αυτο? Ελπίζω να μην ειναι στο ενυδρείο με τον μονομάχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
αφροδιτη 14 Ιουνίου 2015 Author #7 Share 14 Ιουνίου 2015 Εννοειται πως οχι.Αυτο το εχω σε αλλο ενυδρειο,120 λιτρα,μαζι με αλλα γκαπυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος