fishbone! 12 Ιουνίου 2015 #1 Share 12 Ιουνίου 2015 Καλημερα σε ολους, Επειδη εγω δεν ειχα βλεψεις ποτε σε SPS αλλα ο φιλος Λυκουργος ειχε αλλη γνωμη, Θα ηθελα λιγη βοηθεια! Τα παρακατω Φραγκακια τα διαλεξαν φιλοι (ΤΑΝ, Petran Halen kai NIKNIK) που μαλλον ξεχασαν να μου τα πουνε ή εγω λογω αλτσχαιμερ δεν θυμαμε ! Ασε που τα Sps ολο σε κατι ...... opora τελειωνουν !!!! Ειναι σωστα κολημενα η θελουν αποστασεις? Απιθανο!!! εχει και πρασινο χνουδι!!! Κερατοπορα???? εχει 2-3 εκ ασπρο στη βαση της ! ειναι κακο? Γλομποπορα???? Το μονο που ξερω ειναι ουι ακούμπησε μια καουλαστρεα και της εκαψε ενα κεφάλι !!! Οτι πληροφορίες εχεται ειναι ευπροσδεκτες !!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 12 Ιουνίου 2015 #2 Share 12 Ιουνίου 2015 Φιλε εγω δεν κάποια πληροφορία να σου δώσω,αλλα το κοραλακι με το πράσινο χνούδι τα σπάει !!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Ιουνίου 2015 #3 Share 12 Ιουνίου 2015 (edited) Με την σειρα 2 acropora (η αριστερη πρεπει να ειναι millepora) seriatopora πρασινη hystrix acanthastrea(πιο πιθανον) ή chalice Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2015 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 12 Ιουνίου 2015 #4 Share 12 Ιουνίου 2015 Seriatopora ενα κοράλι που θα μπει σίγουρα στη συλλογή μου μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Ιουνίου 2015 Author #5 Share 12 Ιουνίου 2015 Με την σειρα 2 acropora (η αριστερη πρεπει να ειναι millepora) seriatopora πρασινη hystrix acanthastrea(πιο πιθανον) ή chalice Α ρε Παύλαρα ! Κινητή εγκυκλοπαίδεια είσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Ιουνίου 2015 #6 Share 12 Ιουνίου 2015 αστα, τι τα θες.. έρχομαι να στα πάρω! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Ιουνίου 2015 #7 Share 12 Ιουνίου 2015 Φίλε Διονύση εγώ πάντος προτιμάω τις δικές σου ονομασίες!!! Γλομποπόρα!!!! Είσαι απίθανος!! :lolu: Να σου ζήσουν και να γίνουν ζούγκλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 15 Ιουνίου 2015 #8 Share 15 Ιουνίου 2015 μπαινεις σιγα σιγα στο σωστο δρομο καλε μου φιλε!!! για ελα μια βολτα απο το ενυδρειο μου σε περιμενουν εσενα και αλλα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος