CHRISTOS222 13 Απριλίου 2007 #26 Share 13 Απριλίου 2007 πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! μια ερώτηση το φίλτρο αυτό κάνει πολύ θόρυβο γιατί θέλω κάτι για την κρεβατοκάμαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 13 Απριλίου 2007 Author #27 Share 13 Απριλίου 2007 πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! μια ερώτηση το φίλτρο αυτό κάνει πολύ θόρυβο γιατί θέλω κάτι για την κρεβατοκάμαρα! σε ευχαριστω.. το φιλτρο δεν ακουγεται καθολου..τα πρωτα 20δευτ. μονο,μεχρι να βγαλει ολο τον αερα..προσοχη μονο να μην ακουμπαει στο τζαμι,γιατι τοτε θα κανει και μαλιστα πολυ..και εγω σε υπνοδωματιο το εχω..στης αδερφης μου βασικα,μιας και με το που τον ειδε τον ερωτευτηκε,και ειναι διπλα στο κρεβατι της..οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 13 Απριλίου 2007 #28 Share 13 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 13 Απριλίου 2007 Author #29 Share 13 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω. το λιγοτερο που μπορω να κανω ντινο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTOS222 13 Απριλίου 2007 #30 Share 13 Απριλίου 2007 το φιλτρο δεν ακουγεται καθολου..τα πρωτα 20δευτ. μονο,μεχρι να βγαλει ολο τον αερα..προσοχη μονο να μην ακουμπαει στο τζαμι,γιατι τοτε θα κανει και μαλιστα πολυ.. Τι εννοείς να μην ακουμπάει στο τζάμι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 13 Απριλίου 2007 Author #31 Share 13 Απριλίου 2007 Τι εννοείς να μην ακουμπάει στο τζάμι?? απο την πισω πλευρα εχει βεντουζες..αν δεις στις φωτο,εγω το εχω διπλα στη γωνια των τζαμιων..αυτο εννοουσα να μην ακουμπαει..αν το τοποθετησεις πιο μακρια απο οτι εγω απο το πλα'ι'νο τζαμι εισαι οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 16 Απριλίου 2007 #32 Share 16 Απριλίου 2007 Εγω το εχω κολλημενο με τις βεντουζες του στο τζαμι και δεν κανει κανενα θορυβο.Το εχω μαλιστα στο δωματιο του γιου μου και δεν τον ενοχλει καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony 16 Απριλίου 2007 #33 Share 16 Απριλίου 2007 Πολύ όμορφος ο Bettakos σου..κούκλος "φτου φτου.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 18 Απριλίου 2007 Author #34 Share 18 Απριλίου 2007 Πολύ όμορφος ο Bettakos σου..κούκλος "φτου φτου.." ευχαριστω Αντωνη!!να'σαι καλα!!φτυσ'τον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 18 Απριλίου 2007 Author #35 Share 18 Απριλίου 2007 (edited) μερικες φωτο ακομα... και ενα βιντεο στο οποιο κανει flare! Έγινε επεξεργασία 18 Απριλίου 2007 - Giannis-malawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 18 Απριλίου 2007 #36 Share 18 Απριλίου 2007 Ειδα το βιντεο, φτου....φτου.....να μην το ματιαξω,ειναι πολυ ωραιος> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 18 Απριλίου 2007 Author #37 Share 18 Απριλίου 2007 Ειδα το βιντεο, φτου....φτου.....να μην το ματιαξω,ειναι πολυ ωραιος> σε ευχαριστω φιλε μου.. ασε..εχω παθει πλακα με τον μικρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 25 Απριλίου 2007 #38 Share 25 Απριλίου 2007 Πολύ ομορφο ψαράκι να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 25 Απριλίου 2007 Author #39 Share 25 Απριλίου 2007 Πολύ ομορφο ψαράκι να το χαίρεσαι! σε ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος