Jump to content

Αντιστροφη οσμωση

dnmhx

Recommended Posts

Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω εαν ειναι απαραιτητη η χρηση αντστροφης οσμωσης σε ενυδρειο με δισκους. Πρωτη φορα θα ασχοληθω με δισκους. Δεν τους εχω παραλαβει ακομα. Ακομα το στηνω το ενυδρειο. Ειναι 570 λιτρα. Επειδη οι γνωμες διιστανται δεν ξερω τι να κανω. Αλλοι μου λενε να βαλω αλλοι οτι δεν ειναι απαραιτητο

Μεγαλο θεμα ανοιγεις τωρα..

Ο καθε ενας λεει τα δικα του οποτε θα σου πω και εγω τι πιστευω.Ολα τα ψαρια ειναι εκτροφης που σημαινει οτι γεννιουνται,μεγαλωνουν και αναπαραγωνται σε νερο "βρυσης" και το βαζω σε εισαγωγικα γιατι σε καθε χωρα διαφερει.Αρχικα μαθε σε τι νερο ηταν τα ψαρια,και μετα αναρωτησου τι θελεις να κανεις.Οπως και να εχει αν τα ψαρια εχουν καθαρο νερο θα γεννανε και θα ειναι υγειης,αν θες να πας ενα βημα παραπερα μπορεις να τους προσφερεις ακομα πιο καθαρο και μαλακο νερο απο φιλτρο οσμωσης.Αν ομως δεν εχεις ορεξη να το κανεις απο μονος σου και το κανεις επειδη "πρεπει" για τους δισκους θα σε κουρασει και δεν υπαδχει λογος.

Νερακι βρυσης και στην καλυτερη περιπτωση νερακι περασμενο απο προφιλτρα

• Like 2

Οι δισκοι ζουν κυριως σε οξινα νερα αλλα εχουν παρατηρηθει και σε πιο σκληρα!

• Like 1

Νερακι βρυσης και στην καλυτερη περιπτωση νερακι περασμενο απο προφιλτρα

+1000

Απαραιτητη δεν θα την ελεγα για δισκους εκτροφης! Σιγουρα ομως θα δωσει το κατι παραπανω......

Παιδια καλησπερα,πως μπορω να επικοινωνησω με καποιον διαχειριστη;; συγνωμη που ειμαι ακυρος αλλα ειμαι νεος εδω...απαντηστε μ σε μνμα!

Διαβασε εδω για τα προφιλτρα, 2 η 3 σταδια πριν την μεμβρανη, γλυτωνεις και το αντιχλωριο και το βασικοτερο δεν πετας νερο

http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=173

Και εδω ενα συστημα χωρις την μεμβρανη φαντασου

http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=30122

Δηλαδη αλλη η αντιστροφη οσμωση αλλο τα προφιλτρα? Δεν ειναι το ιδιο πραγμα?

Τα πρόφιλτρα είναι μέρος της ΑΟ,"φιλτράρουν" το νερό ,πριν αυτό φτάσει στις μεμβράνες,που είναι η καρδια μιας ΑΟ.

Κάποιοι όπως ήδη γράφτηκε,χρησιμοποιούν μόνο τα προφιλτρα.

:)

ζητα από την waterwaves την προσφορά που έχει με την αο .Πες όμως όμως ότι δεν θες το φυσίγγιο της οσμωσης προσεχε οχι το κάνιστρο αλλά το φυσίγγιο. όλα τα υπόλοιπα κομπλέ. είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς αυτήν την στιγμή όσο εγώ γνωρίζω.

Και μπορεις να μου στειλεις σε πμ ποιο εχει σε προσφορα γιατι δεν το βρισκω.

Κοιτα εδω στα συστηματα compact

http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=189

Mε ενα τηλεφωνο τους ζητας οτι ακριβως θελεις, ειναι εξυπηρετικοτατοι

50 eyro το πήρα πριν δύο μηνες με 55 στην πόρτα μου .Με τα 3 κάνιστρα εκ των οποίων τα δύο άνθρακα κ το κάνιστρο της οσμωσης από πάνω σ αναμονή.

κ αν θες την γνώμη μου, μετά από ένα μήνα δεν ξανα ήπια νερό από την βρύση! !!!!!!!!!!!

άκου υπάρχουν 3 κάνιστρα στην σειρά κ ένα κάθετα από πάνω τους σύνολο 4 αυτά τα παίρνεις όλα. Τώρα σ αυτα μπαίνουν φυσίγγια έτσι τα λέει κ ο άνθρωπος που μίλησα εσυ θα πάρεις τα φυσίγγια για τα 3 τα προφιλτρα δλδ κ θα έχεις το πάνω κάνιστρο άδειο από φυσίγγιο αλλά συνδεδεμένο κανονικά σ περίπτωση που θελήσεις να βάλεις όσμωση αργότερα .με αυτήν την λογική το πήρα κ εγω .μια συμβουλή: τα παζάρια δεν βλάπτουν! !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...