Eleftherios Sairidis 8 Ιουνίου 2015 #1 Share 8 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, μήπως μπορεί να μου πει κανένας απο τί ειναι αυτά τα αυγα ? εχω γαρίδες, Sterbai και δίσκους, μάλλον για sterbai μοιάζουν, μήπως ξέρει κανείς να μου πεί? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιουνίου 2015 #2 Share 9 Ιουνίου 2015 Aν βαλεις μια πιο μακρινη θα ηταν καλυτερα! Τι γαριδες εχεις; Δισκων αυγα λιγο δυσκολο εκει που ειναι! Κι εμενα για τα κορυ ,ου φαινονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιουνίου 2015 #3 Share 9 Ιουνίου 2015 Απο γαριδες δεν ειναι 100% Οι γαριδες δεν γεννανε αυγα αλλα μικρα γαριδακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 9 Ιουνίου 2015 #4 Share 9 Ιουνίου 2015 Απο τα cory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleftherios Sairidis 9 Ιουνίου 2015 Author #5 Share 9 Ιουνίου 2015 (edited) Καλησπέρα παλικάρια...αυτές οι φωτογραφίες είναι απο τώρα μόλις...δλδ μιας μέρας διαφορά, παρατήρησα ότι τα αυγά μέσα σιγα σιγά γεμίζουν που σημαίνει μάλλον θα βγουν...το θέμα είναι απο τι είναι, αλλά και κορυ να είναι λογικά θα τα φάνε οι δίσκοι γιατί θα είναι πολύ μικρα Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2015 - SiReX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleftherios Sairidis 9 Ιουνίου 2015 Author #6 Share 9 Ιουνίου 2015 Η ψαροσύνθεσή μου είναι Δισκοι Corydoras Cardinal tetra Ruminoze Clea Helena ( αλλά αυγά απο Helena έχω δει δεν εχουν καμια σχεση με αυτα τα αυγα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιουνίου 2015 #7 Share 9 Ιουνίου 2015 Ετσι οπως τα βλεπω δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι! Φαινονται αρκετα μεγαλα για κορυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 9 Ιουνίου 2015 #8 Share 9 Ιουνίου 2015 Βγαλτα με ενα ξυραφι και βαλτα σε ενυδρειακι με αεραντλια και Methylene blue μηπως και σκασουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleftherios Sairidis 9 Ιουνίου 2015 Author #9 Share 9 Ιουνίου 2015 Ετσι οπως τα βλεπω δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι! Φαινονται αρκετα μεγαλα για κορυ! Μεγάλα τα βλέπεις μάλλον επειδή κάνω zoom στις φωτογραφίες γιαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleftherios Sairidis 9 Ιουνίου 2015 Author #10 Share 9 Ιουνίου 2015 Βγαλτα με ενα ξυραφι και βαλτα σε ενυδρειακι με αεραντλια και Methylene blue μηπως και σκασουν. πιστεύω και έτσι θα σκάσουν αλλα να μην τα φάνε οι δίσκοι αυτό φοβάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleftherios Sairidis 9 Ιουνίου 2015 Author #11 Share 9 Ιουνίου 2015 Και κατι ακομα, αυτο το ειχα απορεια γενικα, αλλαγη νερου οταν εχω καλη ωρα τετοιο περιστατικο με αυγα μπορω να κανω; Η εχει αρνητικη επιδραση πανω στα αυγα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιουνίου 2015 #12 Share 10 Ιουνίου 2015 Οι μεγαλες μεταβολες στις παραμετρους του νερου επιρεαζουν τα αυγα! Αν τα μεταφερεις και για οσο τρωνε το αυγουλακι τους δεν θα χρειαστει αλλαγη! Μολις αρχισεις να τα ταιζεις, αλλαγη νερου καθε δυο μερες, το 10% σε προετοιμασμενο νερο με ιδιες παραμετρους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος