Jump to content

Vegetarian Μονομαχος

NILK

Recommended Posts

Πρεπει να ειμαι απο τους τυχερους αν κρινω απο τις αναφορες αλλων που επεσαν σε επιθετικους μονομαχους Ο Φριξος, ο μικρος μονομαχος της κορης μου, μας βγήκε καλό παιδι.

Οχι μονο δεν ενοχλει τις γαριδες και τους οτοκυκλους αλλά καποιες φορες μοιραζεται και τους μεζέδες τους. Εδω τσιμπολογάει μαζί τους κολοκυθακι. 

Τον εχω και σε video αλλα δεν ξερω πως να το επισυναψω, αρκεστειτε σε φωτογραφιες

post-59824-0-62294300-1433796974_thumb.jpgpost-59824-0-36368300-1433796989_thumb.jpg

• Like 5

Ωραιος ο Φριξος!!!χαχαχαχα!!!

Τι ωραιο ενυδρειο ειναι αυτο?Γιατι ειναι ''κρυμμενο''??? :)

Ευχαριστω, δεν ειναι κρυμμενο, απλά εχει δουλεια ακομα.

Μεχρι τοτε 2 χαρακτηριστικες φωτο της προσπαθειας.

post-59824-0-41954100-1433843757_thumb.jpgpost-59824-0-85773400-1433843786_thumb.jpg

• Like 6

Τυχαινει να πετυχεις μονομαχους που να μη πειραζουν τα αλλα ζωντανα αλλα τυχαινει και το αντιθετο.

Ειναι παντα αναλογα τον χαρακτηρα του ψαριου.

Τι γαριδες εχεις μεσα?

Ομορφο το ενυδρειακι.

Πολυ ομορφο ενυδρειακι!!!

Οι γαριδες ειναι amano και μια bamboo (αυτη στη φωτο) που μας αφησε χρονους. Εκανα το λαθος να βαλω το χερι μου μεσα χωρις να το πλυνω καλα, ενω πριν λιγη ωρα καθαριζα με ασετον και οινοπνευμα καποιο εργαλειο. Εμεινε ακαριαια. Αλλαξα αμεσως νερο, εβαλα για 24 ωρες ανθρακα και δεν ειχα αλλες απώλιες.

Εεεε ενταξει,λογικο ειναι να μη πειραζει τοσο μεγαλες γαριδες ο μονομαχος σου.:)

Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι :).

Co2 με μπουκάλα ή του στυλ tetra και tropica;

Τωρα το ειδα. Τι ομορφο ενυδρειακι ειναι αυτο; Εχεις κανει παρουσιαση;

Σε ευχαριστω

Δυστυχώς το εχω με το «Co2 του φτωχου».
Αν ξερεις τι ενοώ. 

DIY με ζαχαρη και μαγια.

Δεν ειναι οτι καλυτερο, μιας και η παροχη εχει διακυμανσεις αλλα τετοιο καιρο δεν ειμαστε για εξοδα

Μια χαρα ειναι το diy,εκτος και εχεις πολλα λιτρα.Να το χαιρεσαι το ενυδρειο και τους κατοικους του!

Μια χαρα ειναι το diy,εκτος και εχεις πολλα λιτρα.Να το χαιρεσαι το ενυδρειο και τους κατοικους του!

To diy δεν ειναι καθολου μια χαρα,με τα σκαμπανευασματα που εχει φερνει αλγες..

Πραγματι εχει τρελα σκαμπανευασματα. Τις πρωτες 2-3 μερες που ειναι φρεσκια η ζήμωση δινει μεγαλη ποσότητα Co2,
μετα σταθεροποιειται και στο 10 ημερο αρχίζει να εξαντλειται.  Σε τοσα λιγα λιτρα η διαφορα φαινεται μερα με τη μερα.

Σιγουρα βοηθαει στα φυτα αλλα εισαι συνεχεια στη κοντρα με τις αλγες.

Πραγματι εχει τρελα σκαμπανευασματα. Τις πρωτες 2-3 μερες που ειναι φρεσκια η ζήμωση δινει μεγαλη ποσότητα Co2,

μετα σταθεροποιειται και στο 10 ημερο αρχίζει να εξαντλειται.  Σε τοσα λιγα λιτρα η διαφορα φαινεται μερα με τη μερα.

Σιγουρα βοηθαει στα φυτα αλλα εισαι συνεχεια στη κοντρα με τις αλγες.

Πολύ σωστή παρατήρηση!

δεν το εχω παρατηρήσει ποτέ αυτό συγνώμη,πάντως εμένα μου αρέσουν οι άλγες κανουν το ενυδρείο πιο φυσικό(αποψη μου)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...