johnbaggios 8 Σεπτεμβρίου 2015 #101 Share 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι μπουκωμενο κ ειναι φυσιολογικο.Απλα ισως λογο απειριας δεν καταφερει να τα εκολαψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 21 Σεπτεμβρίου 2015 Author #102 Share 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι και πολυ ευκολο να τον βγαλω φωτοαγραφια..Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα για να τον δειτε και εσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 22 Σεπτεμβρίου 2015 #103 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι και πολυ ευκολο να τον βγαλω φωτοαγραφια..Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα για να τον δειτε και εσεις. Αρχίζει και παίρνει τα χρώματά του σιγά σιγά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Σεπτεμβρίου 2015 #104 Share 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίος! Με τον καιρό θα δείξει και καλύτερος. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Νοεμβρίου 2015 #105 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Μιχάλη χάλασες καποιο ενυδρειο??? ή αλλαξες ενυδρειο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 9 Νοεμβρίου 2015 Author #106 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Τιποτα απο τα δυο Φιλτρο αλλαξα και στα δυο ενυδρεια μου. Edit:Αν λες για την αγγελια την εχω αδεια τη γυαλα αυτη κανα πενταμηνο τωρα και επειδη μετακομιζω θελω να φυγει.Ειναι η γυαλα που ελεγα να κανω sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Νοεμβρίου 2015 Author #107 Share 27 Νοεμβρίου 2015 (edited) Ενα μικρο βιντεο με τις ψαρουκλες που μεγαλωνουν.Ειναι 7 μηνων τωρα.Προσθεσα καποια φυτα και αλλαξα και φιλτρο σε μεγαλυτεροΤελικα η αναλογια ειναι 3 αρσενικα με δυο θυληκα.Στην αρχη επεσε λιγο ξυλο αλλα πλεον διατηρουν τα χρωματα θυληκου και ολα κυλουν ομαλα.Στα υπ'οψην ειναι και μια αλλαγη ενυδρειο σε μεγαλυτερο ετσι κι αλλιως λογο γρατζουνιων αλλα προς το παρων ολα κυλουν ομαλα. Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2015 - rastaman 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 27 Νοεμβρίου 2015 #108 Share 27 Νοεμβρίου 2015 Τι φρενιτιδα ειναι αυτη ? χ0α0χα0χα ωραιες οι κιχλιδαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Νοεμβρίου 2015 #109 Share 27 Νοεμβρίου 2015 Πωω ρε συ ζαλιστηκα. Ετσι κανουν ολη την ωρα; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Νοεμβρίου 2015 Author #110 Share 27 Νοεμβρίου 2015 Πωω ρε συ ζαλιστηκα. Ετσι κανουν ολη την ωρα; Send from the heart of the Amazonas O,yeah!!!!! Και ηρεμα ειναι στο βιντεο,να δεις οταν τρωνε τι γινεται,ανεβαινουν και τσιμπανε μεσα στη χουφτα μου σαν παλαβα!Αμα κλεισω το χερι μου τα πιανω. Africa baby!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 27 Νοεμβρίου 2015 #111 Share 27 Νοεμβρίου 2015 Πωπωπωπωπω!!!! Πανικός!!! Ετσι μεσα στην τεστοστερόνη ειναι η Αφρική!!! Βλεπω τα αρσενικά αρχίζουν να περνούν χρώμα.... μπράβο Μιχάλη πολυ όμορφα.. . Ποτε θα κανεις αλλαγή του ενυδρείου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Νοεμβρίου 2015 Author #112 Share 27 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω Ηρακλη,με τρωει καιρο τωρα αλλα ειπα να περιμενω να φυγουν και οι γιορτες που εχω κατι αγγουρια και μεσα στο 16 να μου κανω ενα δωρο γυρω στα 240 με 300 λιτρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 27 Νοεμβρίου 2015 #113 Share 27 Νοεμβρίου 2015 (edited) πολυ ωραια τα ψαρακια σου , δεν πιστευα οτι θα μεγαλωνουν και τοσο γρηγορα . !!! απο που καταλαβες και ξεχωρισες το φυλλο τους ; αν και ολοι λενε οτι ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισεις και ακομα δεν ξερεις κανεις με 100% σιγουρια πως ξεχωριζουν ; :/ εχω την ιδια απορια ποια ειναι θυληκα και ποια οχι Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2015 - Babis11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 27 Νοεμβρίου 2015 Author #114 Share 27 Νοεμβρίου 2015 (edited) Σε ευχαριστω φιπε Μπαμπη.Με αρκετη παρατηρηση θα δεις οτι καποια κανουν το λεγομενο flare.Τεντωνουν τα πτερυγια και τρεμουν μπροστα σε θυληκα η σε αρσενικα.Εκεινη τη στιγμη ειναι λιγο εμφανες οι καθετες ριγες και στο κεφαλι δυο γραμμες αναμεσα στα ματια.Οταν ομως δουν το κυριαρχο στο οπτικο τους πεδιο το κοβουν μαχαιρι αφου τους επιτιθεται και επιστρεφουν στο καθαρο κιτρινο,εξαφανιζονται οι ριγες και διατηρουν παθητικη συμπεριφορα.Αν δεν υπηρχε το κυριαρχο θα εβγαζαν και θα διατηρουσαν το χρωμα τους.Γενικα ειναι δυσκολο να τα εντοπισεις και θελει ΠΟΛΥ παρατηρηση και προσοχη αλλα να θυμασαι οτι τα θυληκα δεν κανουν ποτε "flare".Αν δεις ενα ψαρι να το κανει σιγουρα ειναι αρσενικο που κρυβεται και αν απομονωθει εστω για λιγο απο το κυριαρχο θα το δεις να προσπαθει να επιβληθει στα υποποιπα. Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2015 - argy1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Νοεμβρίου 2015 #115 Share 27 Νοεμβρίου 2015 Πολύ όμορφα τα ψάρια σου Μιχάλη και πολύ ................ζωηρά. Εύχομαι ο Αγιος Βασίλης να πραγματοποιήσει την επιθυμία σου για ένα μεγλύτερο ενυδρείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 28 Νοεμβρίου 2015 #116 Share 28 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω φιπε Μπαμπη.Με αρκετη παρατηρηση θα δεις οτι καποια κανουν το λεγομενο flare.Τεντωνουν τα πτερυγια και τρεμουν μπροστα σε θυληκα η σε αρσενικα.Εκεινη τη στιγμη ειναι λιγο εμφανες οι καθετες ριγες και στο κεφαλι δυο γραμμες αναμεσα στα ματια.Οταν ομως δουν το κυριαρχο στο οπτικο τους πεδιο το κοβουν μαχαιρι αφου τους επιτιθεται και επιστρεφουν στο καθαρο κιτρινο,εξαφανιζονται οι ριγες και διατηρουν παθητικη συμπεριφορα.Αν δεν υπηρχε το κυριαρχο θα εβγαζαν και θα διατηρουσαν το χρωμα τους.Γενικα ειναι δυσκολο να τα εντοπισεις και θελει ΠΟΛΥ παρατηρηση και προσοχη αλλα να θυμασαι οτι τα θυληκα δεν κανουν ποτε "flare".Αν δεις ενα ψαρι να το κανει σιγουρα ειναι αρσενικο που κρυβεται και αν απομονωθει εστω για λιγο απο το κυριαρχο θα το δεις να προσπαθει να επιβληθει στα υποποιπα. τα δικα μου ειναι 4 μηνων δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο το βραδυ στο ταισμα θα σου στειλω ενα βιντεο η εικονα να μου πεις αν ξεχωριζεις κατι να μην γεμιζουμε το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 28 Νοεμβρίου 2015 #117 Share 28 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχαχα μην του βάζεις και άλλες ιδέες!!! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 8 Μαρτίου 2016 Author #118 Share 8 Μαρτίου 2016 Εχω καιρο να κανω update,το ενυδρειο βρισκεται στα καλυτερα του αυτη την στιγμη! Τα φυτα ειναι αρκετα (βαλισνεριες,ανουμπιες,egeria densa) ωστε να βοηθουν στα νιτρικα.Τα ψαρια ξεκινησαν το παρτυ,εχω μερικα μικρα να κρυβονται στις πιο χαμηλες πετρες και ενα μπουκωμενο που θα τα φτυσει απο στιγμη σε στιγμη.Τα ψαρια τα πανε μια χαρα μεταξυ τους και εχουν βολευτει,αν και μικρο το ενυδρειο και παρολο που απο την αρχικη πενταδα βγηκαν 3 αρσενικα και δυο θυληκα,βρηκαν τις ισορροποιες τους και τα πανε μια χαρα.Απο εδω και περα ομως ή θα πρεπει καθε τρεις και λιγο να βγαζω τις πετρες και να φευγουν οι γεννες,ή θα γινει κονσερβα το ενυδρειο,και επειδη ειναι και γεματο γρατζουνιες αποφασισα να κανω την μεταφορα σε μεγαλυτερο. Και επειδη ξενερωνω με τις γρατζουνιες δεν εχει βιντεο και φωτο Μια και καλη με το καινουριο 300αρι που ετοιμαζω θα γινει και παρουσιαση. Αυτα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 8 Μαρτίου 2016 #119 Share 8 Μαρτίου 2016 Εεε καλα μια φωτο μπορεις να βαλεις εστω και με γρατζουνιες... εμεις δηλαδή πως ξέρουμε οτι ειναι στα καλύτερα του το ενυδρείο??? Δεν σε πιστεύουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Μαρτίου 2016 #120 Share 8 Μαρτίου 2016 Χαχαχα,σωστος.Ολονων μας τα ενυδρεια γρατσουνιες εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος