Jump to content

Νεο αφρικανικο ενυδρειο του μετρου

argy1

Recommended Posts

Συγνωμη παιδια ειχα δουλεια..

Οριστε

post-59611-0-89421900-1434649785_thumb.jpg

post-59611-0-57632900-1434649799_thumb.jpg

post-59611-0-27689500-1434649813_thumb.jpg

post-59611-0-27843500-1434649826_thumb.jpg

post-59611-0-46350300-1434649839_thumb.jpg

post-59611-0-77079600-1434649852_thumb.jpg

post-59611-0-10646300-1434649866_thumb.jpg

post-59611-0-10869800-1434649892_thumb.jpg

post-59611-0-56229300-1434649903_thumb.jpg

post-59611-0-31105000-1434649949_thumb.jpg

• Like 6

Μπραβο ωραιος!!! Βαλε και μια γενικη να τα δουμε συνολο....

Ομορφα ειναι!

Αντε να τα χαρεις! :)

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Φίλε Στάθη να πω με την ευκαιρία ότι το ενυδρείο που δείχνεις δεν έχει Ps.saulosi αλλά νομίζω (όσο μπορώ να δω από τα χρώματα και τον σωματότυπο) ούτε καθαρά Pseudotropheus johannii http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=760

+ οτι το γραφει πως ειναι johanni !!!

Φιλε argy περιπένουμε φωτογραφιες απο τα ψαρακια στο ενυδρειο ! :)

Έχετε δίκιο παιδιά, μπερδεύτηκα!

Το γράφει και στην παρουσίαση.. Κεκτημένη βλέπετε!!  ^_^

Φίλε Μιχάλη να σου ζήσουν και να τα χαρείς!!

• 2 weeks later...

Κανε μια νεα φωτογράφιση να παρουμε ματι...

Δεν ειμαι σπιτι τωρα και θα παω λογικα οταν σβησουν τα φωτα,απο αυριο.Παντως ριχνουν μποι!

• Like 1

Έγινε επεξεργασία - rastaman
youtube link fixed
  • Like 3

Ωραία φάση Μιχάλη ! 

Χαχαχα,καλο!

Ακομα δεν εχουν βγαλει γενια τα αρσενικα..

Εχουν μεγαλωσει ομως αρκετα,αρχιζουν να σοβαρευουν τα παιχνιδια μεταξυ τους και κανουν και μια περιεργη επιδειξη..Δυο απο αυτα ξαπλωνουν στο πλαι και δειχνουν το κατω μερος του σωματος μεταξυ τους.Και εχουν και μια συνηθεια να μου δαγκωνουν το χερι οταν βαζω τα φυλαρακια μεσα στο νερο και ειχα συνηθησει με μικροψαρα παντα και μου φαινεται περιεργο,θα μου φανε κανενα δαχτυλο αυτο οταν μεγαλώσουν..

Γενικα καλα παμε,προσεχω την διατροφη τους και διαβαζω αρκετα αυτες τις ημερες περι σωστης διατροφης ωστε να τους προσφερω το καλυτερο.

Επισης ειχαμε και μια απωλεια,ξεκαναν μπροστα στα ματια μου ενα ζεμπρα σαλιγκαρι,το γυρισαν αναποδα και δεν μπορουσε να βγαλει το σωμα του να ξαναγυρισει γιατι το χτυπουσαν,το αποτελεσμα μετα απο δυο ημερες να βρω το κοχυλι αδειο... Σαταναδες παιδι μου!

• 2 weeks later...

Χαχαχα,καλο!

Ακομα δεν εχουν βγαλει γενια τα αρσενικα..

Εχουν μεγαλωσει ομως αρκετα,αρχιζουν να σοβαρευουν τα παιχνιδια μεταξυ τους και κανουν και μια περιεργη επιδειξη..Δυο απο αυτα ξαπλωνουν στο πλαι και δειχνουν το κατω μερος του σωματος μεταξυ τους.Και εχουν και μια συνηθεια να μου δαγκωνουν το χερι οταν βαζω τα φυλαρακια μεσα στο νερο και ειχα συνηθησει με μικροψαρα παντα και μου φαινεται περιεργο,θα μου φανε κανενα δαχτυλο αυτο οταν μεγαλώσουν..

Γενικα καλα παμε,προσεχω την διατροφη τους και διαβαζω αρκετα αυτες τις ημερες περι σωστης διατροφης ωστε να τους προσφερω το καλυτερο.

Επισης ειχαμε και μια απωλεια,ξεκαναν μπροστα στα ματια μου ενα ζεμπρα σαλιγκαρι,το γυρισαν αναποδα και δεν μπορουσε να βγαλει το σωμα του να ξαναγυρισει γιατι το χτυπουσαν,το αποτελεσμα μετα απο δυο ημερες να βρω το κοχυλι αδειο... Σαταναδες παιδι μου!

Μην βάζεις δάχτυλα μέσα στο ενυδρείο!! χαχα!!

023652.JPG

• Like 1

• 3 weeks later...

Τα ψαρακια ολο και μεγαλωνουν και εγω μιας και ειμαι Αθηνα με τρωει ο κ@λ\4ς μου για αλλαγες..

Επεσε στα χερια μου ενα ενυδρειο 110 λιτρα και σκεφτομαι να φτιαξω ενα αλλο επιπλο και να το κανω sump ωστε να εχω αρκετο χωρο για υλικα,και να αφησω και ενα διαμερισμα 50 λιτρα στο sump για μελοντικη χρηση γεννηστρας.Ισως φτιαξω και φιλτρο ats.

Τι λετε?

Εγώ γενικά είμαι φαν του σαμπ.

Οι λόγοι πολλοί...

Λέω αφού έχεις χώρο να το κάνεις.

Επίσης το καλό με το σαμπ είναι ότι και σε μεγαλύτερο ενυδρείο να πας μπορεί να σε καλύψει.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Τα ψαρακια ολο και μεγαλωνουν και εγω μιας και ειμαι Αθηνα με τρωει ο κ@λ\4ς μου για αλλαγες..

Επεσε στα χερια μου ενα ενυδρειο 110 λιτρα και σκεφτομαι να φτιαξω ενα αλλο επιπλο και να το κανω sump ωστε να εχω αρκετο χωρο για υλικα,και να αφησω και ενα διαμερισμα 50 λιτρα στο sump για μελοντικη χρηση γεννηστρας.Ισως φτιαξω και φιλτρο ats.

Τι λετε?

Δεν μπορείς να καθησεις ήσυχος για ένα μήνα το πολύ ε;;;δεν είναι κακή ιδέα...περισσότερος χώρος λιγότερα καλώδια και καλύτερο φιλτράρισμα η γνώμη μου.αν σε παίρνει από άποψη χώρου προχώρα !

Χαχαχα,οντως δεν μπορω να κατσω με τιποτα!

Θα φτιαξω μαλλον αλλο επιπλο για να ειναι λιγο πιο ψηλα το ενυδρειο ωστε να το χαζευω καλυτερα απο το σαλονι και θα εχω μεγαλο ντουλαπι απο κατω.Σκευτηκα οτι θα με διευκολυνει στις αλλαγες αφου θα εχω 200κατι λιτρα και δεν θα βρωμιζει τοσο γρηγορα το νερο αλλα θα κρυψω και πολυ εξοπλισμο οπως θερμαντηρα,ανεμηστηρες κτλ. και φυσικα πολυ βιολογικο υλικο.

Το προβλημμα που θα αντιμετωπισω απο την στιγμη που δεν θελω να τρυπησω το τζαμι,ειναι η υπερχειληση που θα πρεπει να φτιαχτει απο σωληνα φ32 και προφανως θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τα μπαστουνια του φιλτρου μου και θα πρεπει να κοψω καπακια κτλ.

Ειμαι σε σκεψεις παντως ακομα,η μια ιδεα ειναι να φτιαξω αλλο επιπλο και φτιαξω το sump,και η αλλη ειναι να παρω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο με ντουλαπι σε κανα δυο μηνες.

• Like 1

Εγω λεω μεγαλύτερο ενυδρειο..... και μετα το σαμπ!!!

Ετσι Μιχάλη θα εισαι ικανοποιημενος για κανα 3μηνο!!!!

Έγινε επεξεργασία - Irakles

• 2 weeks later...

Ενα βιντεο με τα ψαρακια που μεγαλωνουν,εκανε και την εμφανηση της η πρωτη αλγη,μπηκε και ενας κυκλοφορητης να αυξησω την ροη σε καποια σημεια που ειναι νεκρα αναμεσα στις πετρες.Ο ενας αρσενικος ειναι αυτος που ποζαρει ολη την ωρα στο βιντεο.Δεν ξερω αν ειναι παραπανω απο ενα αρσενικο ακομη.Φαινεται μαυρο στο ραχιαιο και στα εδρικα πτερυγια,πιο εντονες οι ριγες στο σωμα και ιριδιζει σιγα σιγα το προσωπο και αναμεσα στα ματια και στα βραγχια.

Ρε παιδια πως μπορω αντι να φαινεται λινκ να παιζει σε πλαισιο το βιντεο?

Έγινε επεξεργασία - rastaman
youtube link fixed
  • Like 1

Άλλαξες κάμερα ή φωτισμό??

Ρε παιδια πως μπορω αντι να φαινεται λινκ να παιζει σε πλαισιο το βιντεο?

Τρίτο κουμπί πάνω αριστερά(special BBCode)

επιλέγεις media και paste στο τελευταίο box ;)

• Like 1

Σημερα ενα ψαρι ηταν κρυμενο στις πετρες ολη την ημερα και δεν εμφανηστηκε την ωρα του φαγητου....

post-59611-0-51350700-1441735938_thumb.jpg

post-59611-0-77408800-1441735939_thumb.jpg

post-59611-0-88567100-1441735940_thumb.jpg

post-59611-0-09814900-1441735942_thumb.jpg

post-59611-0-21447600-1441735943_thumb.jpg

post-59611-0-13175600-1441735944_thumb.jpg

Μου φαινεται μπουκωμενο.

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Μπουκωμενο ειναι,απλα εχω εκπλαγει γιατι ειναι μολις 5 μηνων τα ψαρια! Δεν περιμενα να ζευγαρωσουν πριν το αρσενικο δειξει καλα τα χρωματα του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...