Snakehead 7 Ιουνίου 2015 #1 Share 7 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σε όλους! Πρόσφατα δημιούργησα τον εν λόγω βιότοπο και ελπίζω να σας αρέσει Γενική κατηγορία ενυδρείου Βιοτοπικό ενυδρείο MyanmarΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 122x52x62Συνολικά Λίτρα: 390ΟργανισμοίΦυτά:Hydrocotyle leucocephalaΨάρια: 7 channa pulchra wild caught και θα μπουν και κάποια είδη garraΔιακοσμητικά υλικάΦόντο:Μαύρη βαμμένη πλάτηΠέτρες: 50 κιλά πέτρες λάβαςΞύλα: greek moorwood Υπόστρωμα: 50 κιλά άσπρη χαλαζιακή άμμοςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 3 λάμπες led 120cmΔιάρκεια φωτισμού: 8 ώρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: εξωτερικό φίλτρο aquanova NCF 1500Θέρμανση/ Ψύξη: 300wattΛίπανση: Seachem FlourishΠαροχή CO2: Seachem flourish ExcelΔιατροφή: αποξηραμένη γαρίδαΠαράμετροιpH: 7.5Γενική σκληρότητα (GH): 15Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 9Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):0.5Φωσφορικά (PΟ4):0Μέση Θερμοκρασία (°C):25ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:δεν έκανα ακόμη Φωτογραφίες 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 7 Ιουνίου 2015 #2 Share 7 Ιουνίου 2015 (edited) πολυ ενδιαφέρων βιότοπος!!και το ενυδρείο τα σπάει σε βαθος χρονου θα γινει τέλειο!! Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2015 - piranhas2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 7 Ιουνίου 2015 #3 Share 7 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραίο!!! Και ενδιαφέρον ψαρακια!!!! Να το χαίρεσαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 7 Ιουνίου 2015 #4 Share 7 Ιουνίου 2015 Όντως πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα. Από ανατάραξη έχεις όση λίγη φαίνεται ή είναι έτσι για τις φωτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 7 Ιουνίου 2015 Author #5 Share 7 Ιουνίου 2015 ευχαριστω πολύ Παρασκευά την αναταραξη μπορεις να την δεις εδω καλύτερα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιουνίου 2015 #6 Share 7 Ιουνίου 2015 Πολυ ομορφο Χρηστο,μπραβο φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 7 Ιουνίου 2015 #7 Share 7 Ιουνίου 2015 Ομορφο φιλαρακι να τα χαιρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Ιουνίου 2015 #8 Share 7 Ιουνίου 2015 Πολύ όμορφο φιλαράκι! Σε έχει κερδίσει αυτό το γένος ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 7 Ιουνίου 2015 Author #9 Share 7 Ιουνίου 2015 ευχαριστώ πολύ ορε τσακάλια. adlib εχω βρει τα ψάρια που μ αρεσουν αδερφέ, με οτι άλλο και να ασχοληθω δε με γεμίζει σε λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Ιουνίου 2015 #10 Share 7 Ιουνίου 2015 Ωραιος βιοτοπος και ψαρια φιλε, να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 7 Ιουνίου 2015 #11 Share 7 Ιουνίου 2015 Πολύ όμορφο ενυδρείο! Και πανέμορφα ψάρια! Να σε χαίρονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιουνίου 2015 #12 Share 7 Ιουνίου 2015 Πολυ ομορφο αν και πιο dark απο τα προηγουμενα σου! Ποσο καιρο το βλεπεις να το κρατας αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 7 Ιουνίου 2015 #13 Share 7 Ιουνίου 2015 Τι φατσες ειναι αυτες??? :D Μεγαλωνουν οπως και τα αλλα που ειχες? Να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 7 Ιουνίου 2015 #14 Share 7 Ιουνίου 2015 Ωραιος... Δεν βγαζεις τα ψαρια να βάλεις καμια γαριδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 7 Ιουνίου 2015 #15 Share 7 Ιουνίου 2015 Πολυ ομορφο Χρηστο,μπραβο !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 7 Ιουνίου 2015 Author #16 Share 7 Ιουνίου 2015 σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Sturm αυτο θα το κρατήσω μεχρι να γινουν παππούδες και γιαγιαδες τα ψάρια. είχα γεμίσει ενυδρεια και ενυδρειάκια το σπίτι. George τα pulchra γίνονται 25-28 εκατοστά σε αντίθεση με τα aurantimaculata που ειχα και φτανανε τα 45 εκατοστά και τα sp assam που φτασανε τα 18εκ τελικό μέγεθος. Νικόλαααααααααααα ετοιμασε μου 10 γαρίδες αδερφέ γιατι ήμουν μπούφος και πουλησα 220 γαρίδες , ψάχνω και δε βρισκω ααααααααχαχαχ bonus βιντεάκι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 8 Ιουνίου 2015 #17 Share 8 Ιουνίου 2015 Ενδιαφέρον βιότοπος, ιδιαίτερο, να τα χαίρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Ιουνίου 2015 #18 Share 8 Ιουνίου 2015 Yπέροχα τα ψάρια σου!Ωραιο και το ενυδρείο!Μήπως ομως να μην προσθέσεις άλλα ψάρια και να τα αφήσεις μόνα τους;Δοκίμασες ζωντανό σκουλίκι ή κάποιο άλλο είδος τροφής πλην της αποξηραμένης; Απο οτι θυμάμαι,βέλτιστη θερμοκρασία για τα pulchra είναι το 20,ή κανω λάθος; Οπως και αν έχει να το χαίρεσαι,καλη συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 8 Ιουνίου 2015 Author #19 Share 8 Ιουνίου 2015 συμφωνα με αρθρο του heiko η θερμοκρασία που τα συναντούμε είναι απο 25,5 εως 28,5 , σε περιοχες με μεγαλυτερο υψομετρο η θερμοκρασια κατεβαίνει . απο ψάρια θα προσθεσω κάτι για το βυθο μονο (μακάρι να το βρω βασικά). απο τροφές θα μπω στις κατεψυγμένες πολυ γρηγορα , απλά δε θέλω να μαθουν μονο σε κατεψυγμενη ή μονο σε ζωντανη ή μονο σε αποξηραμένη. είναι αγρια πιασμένα και δε θελω να έχω παρατραγουδα και να μη τρωνε ή να μαθουν σε ένα ειδος τροφης. ευχαριστώ πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Ιουνίου 2015 #20 Share 8 Ιουνίου 2015 συμφωνα με αρθρο του heiko η θερμοκρασία που τα συναντούμε είναι απο 25,5 εως 28,5 , σε περιοχες με μεγαλυτερο υψομετρο η θερμοκρασια κατεβαίνει . απο ψάρια θα προσθεσω κάτι για το βυθο μονο (μακάρι να το βρω βασικά). απο τροφές θα μπω στις κατεψυγμένες πολυ γρηγορα , απλά δε θέλω να μαθουν μονο σε κατεψυγμενη ή μονο σε ζωντανη ή μονο σε αποξηραμένη. είναι αγρια πιασμένα και δε θελω να έχω παρατραγουδα και να μη τρωνε ή να μαθουν σε ένα ειδος τροφης. ευχαριστώ πάρα πολύ 1.Ειχα μείνει σε άρθρα που διαβαζα στο εξωτερικό,αν βέβαια θυμαμαι καλά,ότι παίζουν σε χαμηλές θερμοκρασίες.Αφου έχεις τέτοια αναφορά και βέβαια την ακολουθείς! 2.Τι σκεπτόσουν;Πιθανώς να γίνει μεζές.. 3.Εκει ήθελα να καταλήξω και εγώ,διαβάζοντας στις πρώτες πληροφορίες σου,μόνο ένα είδος τροφής. Mε το καλό να μεγαλω΄σουν και να βγάλουν το υπέροχο χρώμα τους.Και ζευγαράκι βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Ιουνίου 2015 #21 Share 8 Ιουνίου 2015 χαχαχα λέω και εγώ θα πήγε σε άλλα ψάρια εκτός από τα channa αλλά που.... εκπληκτικό βιοτοπικο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 8 Ιουνίου 2015 Author #22 Share 8 Ιουνίου 2015 2.Τι σκεπτόσουν;Πιθανώς να γίνει μεζές.. δε σε λέω τι θα βάλω μέσα αν δε το βρω πρώτα πάντως δε θα μπορουν να τα φάνε χαχαχα λέω και εγώ θα πήγε σε άλλα ψάρια εκτός από τα channa αλλά που.... εκπληκτικό βιοτοπικο ενυδρείο ναι ρε χαμένε είπα να το κάνω με γκάπυ αλλα δε βρήκα σπάνια :rasp: βρε σαν τα channa δεν έχει ψάρια ρεεεεεεε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 11 Ιουνίου 2015 Author #23 Share 11 Ιουνίου 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Ιουνίου 2015 #24 Share 12 Ιουνίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 12 Ιουνίου 2015 #25 Share 12 Ιουνίου 2015 για Ρωσία εισαι!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος