Jump to content

βλεννα

Δημητρης Τ

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έχω μικρα κ μεγαλα ψάρια παρατηρώ ότι μερικά μικρά τσιμπολογουν από το σώμα των μεγάλων ενώ αυτά κάθονται σαν υπνοτισμενα. Αυτό είναι κάτι συνηθες;;;καλό κακο;;;υπάρχει κάποια ερμηνεία; ;;

και σε εμενα γινεται καμμια φορα αλλα δεν εγινε κατι.απλα κοιταξε αν χρησιμοποιεις νερο βρυσης να βαζεις αντιχλωριο με aloe vera.σιγουρα το εχεις δει σε δισκους αυτο.

Αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι το πρωτο γευμα των δισκων,απο το σωμα των γονιων τους.

Για ποσο μικρα μιλαμε;

Ναι τα μικρα καταλαβαίνω γιατί το κάνουν τα μεγάλα για πιο λόγο κάθονται ετσι;;;;

Τι ηλικιας ειναι τα μικρα??

Ειναι πολυ μεγαλα για να τρωνε βλενα απο τα άλλα ψαρια.. Ποσα ειναι τα μικρα και ποσα τα μεγαλα? Ποτε μπηκαν στο ενυδρείο? Μπηκαν ολα μαζι?

• 2 weeks later...

Στέκονται κάπως διαγώνια... με το κεφάλι ελαφρά προς τα πάνω (τα μεγαλά) Στέλλα;

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις...

Θα πάρω την καλή εκδοχή... είναι κάποιο (μάλλον θηλυκό) που δείχνει αρχικά σημάδια πρόθεσης ζευγαρώματος (και ΙΣΩΣ στο μέλλον μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σαν θετό γονέα).

Ότι γράφω είναι με μεγάλη επιφύλαξη... εσυ κάνεις την περιγραφή... εγώ ΧΩΡΙΣ να δώ, ΔΕΝ μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος.-

Βάλε κάνα video... για να τα δούμε.-

Άσχετα με το ΑΝ είναι καθημερινό... βάλε να δούμε τα ψάρια από τα οποία "τσιμπάνε" τα μικρότερα.

Αυτο το φαινόμενο πάντως, προσωπικά το έχω δει και από κάποια ενήλικα ψάρια.-

σκουρενουν μπορώ να πω για κάνα λεπτό που κρατάει αυτό.

• 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...